Síelsé a Bajor-Alpokban

A németországi tökéletes téli pihenést és sportolást az Alpok gyönyörű hegyvonulatai teszik lehetővé. Nem is csoda, hiszen a térség kiváló síköpontjairól, modern sífelvonóiról és mindig karbantartott sípályáiról híres.

  • Az Obersalzberg síközpont családok és a tapasztalt síelők körében is nagy közkedveltségnek örvend. A látogatók értékelni fogják a 4 hagyományos sífelvonót, amelyek a karbantartott sípályákat szolgálják ki. A síiskola és a gyerek felvonó sem hiányozhat.
  • A Jenner - Königssee síközpontban felejthetetlen élményekben lehet része a magas színvonalú szolgáltatásoknak köszönhetően. A központban piros jelzésű pályákon élheti ki magát.
  • A Hallein Dürrnberg - Zinkenlifte síközpont különböző nehézségű sípályákkal rendelkezik, amelyeket 3 felvonó szolgál ki. A térség ideális választás sífutóknak is.
  • A Ski Neukirchen am Teisenberg a legkisebb központok közé sorolódik, de ez a kiváló minőségén semmit sem változtat. A hóval borított csúcsra felvonóval juthat fel, amelynek köszönhetően megcsodálhatja a környező tájat.
  • A Götschen Ski-Center kiváló választás síelőknek és snowboardosoknak is, akiket három felvonó juttat el a sípályákra.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Alpok

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet