Ausztria csak Önre vár! Töltsön el egy kellemes pihenést a Solens Land Vendégház ***-ban, mindössze 600 méterre a Stegersbach családi termálfürdőtől, ahol 14 medence található. A csomagunk tartalmazza a svédasztalos reggelit és egy ajándék üveg bort.

A szálláshelyről

A Solens Land Vendégház egy különleges vendégház, amelyet a gyönyörű osztrák vidék vesz körül, és mindössze 600 méterre található a stegersbachi termálfürdőtől. Dél-Burgenland gyönyörű természettel rendelkezik, és az egyedülálló osztrák Uhudler bor származási helye, amelyet üdülése során is megkóstolhat. A szállás környékén található egy kerékpárút, amelyen végighaladva felfedezheti Stegersbach vidékét. A Strandbad Burgau-t, a Badesee Rauchwart (kb. 7 km) és a Güssing kastélyt is érdemes meglátogatnia. Télen a legközelebbi síterület körülbelül 11 perc alatt elérhető autóval.

Hol fogok aludni?

A Panorama modern berendezésű szobái TV-vel, minibárral, íróasztallal, valamint zuhanyzóval, WC-vel és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszobával rendelkeznek. A szobákhoz erkély is tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező dombos tájra. A Family szoba két egymásba nyíló Panorama szobából áll. A panzió kerekesszékkel is megközelíthető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden itt töltött napot svédasztalos reggelivel indíthatja. Az étteremben igyekeznek a lehető legtöbb alapanyagot helyi termelőktől beszerezni. Szép, napos időben a reggelit a kertre és a környező erdőkre néző teraszon is elfogyaszthatja.

Solens Land Guest House ***

Solens Land Guest House ***

Neudauer Straße 66 , Stegersbach
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Echtermeijer Carolus Petrus Marinus Cégjegyzékszám: 73450213


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 22:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,1 km
Busz megálló
1,5 km