A Hotel Wasserfall *** szálloda Fusch községben épült, a Großglockner lábainál, amely Ausztria legmagasabb hegycsúcsa. A szállodát elbűvölő alpesi természet öleli körbe, így vendégei egy felejthetetlen családi kikapcsolódással lehetnek gazdagabbak. Szállását a felújított szobák egyikében biztosítják, a félpanzió keretén belül a helyi specialitásokat kóstolhatja meg, pihenését pedig a wellnessben és a szabadtéri medencében élvezheti. Üdülését kedvezménykártyával, a városok közötti ingyenes utazással és egyéb kedvezményekkel tesszük igazán élvezetessé.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat a rossz idő ellenére is. A szálloda személyzete nagyon kedves volt, és jól beszéltek angolul. Mindent bemutattak, amit az utalvány tartalmazott. A szoba kényelmes és tiszta volt és nagyon tetszett, hogy van erkély is. A tartózkodásunk fénypontjai az étkezések voltak - minden nagyon ízlett, és akkora volt a választék, hogy alig győztük. A legpraktikusabb dolog, amit a csomagból kihasználtunk, a SommerCard kedvezménykártya volt, amivel számos helyet ingyen tudtunk meglátogatni. A legnagyobb élmény pedig mindenképpen a Grossglockner alpesi panorámaút volt! :)” Teljes értékelés

Kristýna Kodrlová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2022

A szálláshelyről

Látogasson el a turista ösvényekkel és felejthetetlen élményekkel tarkított Magas-Tauern Nemzeti Park szívébe. A családias hangulatú Hotel Wasserfall *** a Großglockner lábainál épült, amely Ausztria legmagasabb hegycsúcsa. A szálloda közelében ellátogathat a Hirzbach vízeséshez (960 m), vagy a híres Zeller See tóhoz (15 km). A turista ösvényeken is pazar élményekkel lehet gazdagabb a környező tájak felfedezése közben. A téli időszakban a közeli Schmittenhöhe (9 km), vagy a távolabbi Kitzsteinhorn (20 km) síközpontok várják a síelni vágyókat.

Kis kitérővel Kaprun városába (12,7 km) is eljuthat, ahol ne hagyja ki az azonos nevű 12. századi kastélyt, a Maisi Flitzer bobpályát vagy a Tauern Spat. Ahogy a Kaprun Museum és a helyi Oldtimer Múzeum is megér egy látogatást. És ahhoz sem kell túl sokat utazni, hogy eljusson Bad Hofgastein-be (41,4 km), ahol minden időben zavartalanul pihenhet az óriási Alpentherme Gastein termálfürdőben.

A téli időszakban a közeli Schmittenhöhe (9 km), vagy a távolabbi Kitzsteinhorn (20 km) síterepek várják a síelni vágyókat. De kipróbálásra érdemes még a Maiskogel (19,9 km) és a Lechnerberg (13,3 km) síközpont, illetve a Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (32,4 km) üdülőhely** (32,4 km) is, ahol nem kevesebb, mint 270 kilométernyi pályán síelhetünk.

Hol fogok aludni?

Szállása a 28 nemrégiben felújított szoba egyikében lesz. Minden szoba TV-vel, WiFi csatlakozással, széffel, szekrénnyel, íróasztallal és székkel, valamint külön zuhanyzós fürdőszobával, valamint hajszárítóval rendelkezik.

A B kategóriás szobák kisebbek (17 m²) és nem biztosítanak pótágyat, így legfeljebb 2 fő elhelyezésére alkalmasak. Ehhez a szobatípushoz nem tartozik erkély, de az ablakokból így is gyönyörű kilátás nyílik a körnező hegyekre.

Az A kategóriás szobák nagyobbak (19 m²), és erkéllyel is rendelkeznek, ahonnan a környező vidékre nyílik mesés kilátás. A nagyobb térnek köszönhetően lehet még egy pótágyat is elhelyezni, így akár 3 fő elhelyezésére is alkalmasak.

Az A+ kategóriás szobák a legnagyobbak, 24 m²-esek. A 2 klasszikus ágy mellett 2 pótágy is elhelyezhető, emeletes ágy vagy kanapéágy formájában. Ezáltal kiváló választás családok számára. Ez a szobatípus erkéllyel is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A helyi ízeket a szálloda vidéki stílusban berendezett éttermében élvezheti. Kóstolja meg a helyi alapanyagokból készült hagyományos és nemzetközi fogásokat. Ráadásul az étlapon találkozhat vadból készült specialitásokkal is. Az étkezés után a bár italai biztosítják a felfrissülést.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú nap után a szálloda finn és infraszaunával, illetve párakabinnal felszerelt wellnessében pihenheti ki fáradalmait.

Hotel Wasserfall ***

Hotel Wasserfall ***

Zeller Fusch 119 , Fusch a. d. Glocknerstraße
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Hollaus Hotel Wasserfall GmbH & Co KG Cégjegyzékszám: 70047629


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Baby barát
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a tótól
12 km
Sípálya
11 km
Sífutás
10,1 km