Síelés az osztrák Alpokban

Ausztria majd kétharmadát az Alpok alkotják, ennek köszönhetően a síelők paradicsomaként tartják számon, ahova Európa minden tájáról érkeznek turisták. Ausztriában hatalmas előnynek számít, hogy a síközpontok általában egy nagyobb egységet alkotnak, így egy síbérlettel többet is meglátogathat közülük. Amennyiben a sípályákok való leereszkedése nem hozza lázba, úgy az Alpokban szabad stílusú síelésben és snowboardozásban is részt vehet. Lényegében az összes alpesi síközpont rendelkezik snowparkkal, így a térség a snowboardosok paradicsoma. A tavasz érkeztével a szezon még korántsem ér itt véget. A 3 000 m tengerszint feletti magasságnak köszönhetően az Alpokban nyáron is síelhet a gleccsereken. További hatalmas előnynek számít, hogy Ausztria Magyarországgal határos, így rövidebb síkirándulásra is alkalmas.

Hol síelhet egy jót Ausztriában?

  • SkiWelt Wilder Kaiser Brixental az egyik legnagyobb osztrák síközpont.
  • Schladming - Hauser Kaibling Planai Hochwurzen Reiteralm négy erdős, kétezer méteres sípályával és modern sífelvonókkal rendelkezik.
  • Zell am See Kaprun egy gyönyörű központ, amelyet egy mesébe illő tó ölel körbe és több nehézségi szintű pályával büszkélkedik.
  • Dachstein West a gyermekeknek kiváló infrastruktúrával rendelkezik, így közkedvelt választás családok körében.
  • Kitzbühel egyedi sífelvonójával nyűgözi le látogatóit, amely egy 100 méteres szakadékot hidal át, illetve a Pass Thurn és a Resterhöhe sítereppel köti össze a központot.
  • Kaunertal - Fendels 16 sífelvonóval büszkélkedik, amelyek a 33 km összhosszal rendelkező sípályák és a 30 km freeride síterep megközelítését teszik lehetővé.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Alpok, Magas-Tauern

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet