A Magas-Tauernben található Ferienhotel Alber *** bővített félpanziós ellátást és korlátlan belépést biztosít a pezsgőfürdővel és szaunákkal ellátott wellness-részlegbe. A szállodában túrafelszerelést is biztosítanak a Magas-Tauern felfedezéséhez. A gyerekeket szórakoztató programok várják, animátorok vezetésével, és 6 éves kor alatt ingyenesen szállhatnak meg.

A szálláshelyről

A Ferienhotel Alber *** egy családi szálloda az Osztrák Karintia Hohe Tauern Nemzeti Park szívében. Fedezze fel a környék szépségeit gyalog vagy kerékpárral, hiszen itt valóban van mit látni - számtalan hegy lélegzetelállító kilátással, vízesések és egyéb természeti szépségek várják Önt. Ha kikapcsolódásra vágyik, válassza az egyedülálló sziklakádakat Bad Gasteinben. Télen pedig a síleceket se hagyja otthon, hiszen 2 km-re több sífelvonó is rendelkezésre áll.

Hol fogok aludni?

A szobák kényelmesen berendezettek, kábeltévével, rádióval, telefonnal, széffel, valamint WC-vel és zuhanyzóval vagy káddal ellátott fürdőszobával rendelkeznek. Néhány szobához gyönyörű kilátást nyújtó erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étteremben a legjobb helyi fogásokkal várják. A reggelit svédasztalos formában szolgálják fel, este pedig négy fogásos menüvacsorát fogyaszthat, amely előételből, főételből, desszertből és salátabüféből áll.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodában wellness-részleg is található, ahol tökéletes relaxációban lehet része. A szaunában, gőzfürdőben és pezsgőfürdőben eltöltött idő igazi feltöltődés lehet egy kirándulással töltött hosszú nap után. Különféle masszázsokból és wellness szolgáltalásokból is választhat. A sportolni vágyók számára fitneszterem és asztalitenisz is rendelkezésre áll. A szállodában gyerekklub is található a legkissebbeknek és könyvtár a csendre és nyugalomra vágyó felnőtteknek.

Ferienhotel Alber ***

Ferienhotel Alber ***

Arnoldstraße 26 , Mallnitz
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Alber Maria Cégjegyzékszám: 26261602


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Fitness
Baby barát

A szálláshely környéke

Busz megálló
10 m
Sípálya
4 km

Utazási tippek

Weißsee, Grünsee és Tauernmoossee tavak

Weißsee, Grünsee és Tauernmoossee tavakUtazási tipp

Ha szereti a túrázást a gleccsertavakat és a végtelen alpesi panorámát, akkor válassza a Weißsee "Fehér tó" körüli útvonalat, amely felejthetetlen túraélményt nyújt Önnek. Ha egyedül merészkedik ki, készüljön fel egy kihívást jelentő egynapos túrára. Visszafelé egy kis kitérővel leereszkedhet a lenyűgöző Tauernmoossee-gáthoz.

További információ
Bad Gastein
Bad Gastein
Bad Gastein Sziklafürdő
Bad Gastein Sziklafürdő
Glocknerblick függőhíd és kilátó
Glocknerblick függőhíd és kilátó