Élje át álmai wellness üdülését Tirolban! Foglaljon szállást a közvetlenül az erdő szélén található modern Das Kronthaler **** hotelben. Hagyja, hogy elvarázsolja a lenyűgöző alpesi panoráma, az ínyenc bővített félpanziós ellátás és a 2500 m²-es wellnessközpont medencéi és szaunái. Az esti feltöltődés előtt pedig a Naturpark Karwendel túraösvényei és a gyönyörű Achensee-tó várják.

Tudta, hogy...?

Az olyan weboldalakon, mint a HolidayCheck, a Das Kronthaler ****-t az egyik legjobb ausztriai szállodaként tartják számon. Az erényei között említik például a kiváló éttermet és az egyedülálló wellnessrészleget. A barátságos és udvarias személyzetet is gyakran megemlítik pozitív kritikák.


A szálláshelyről

A Hotel Das Kronthaler **** Achenkirchben, a csendes ausztriai faluban található. A környék legfontosabb látnivalója Tirol sokak szerint legszebb tava, az Achensee (1,6 km), de számos turista a közeli Achenkirch - Christlum síterep (400 m) lejtői miatt érkezik a településre.

Az Achensee-tó a "tiroli tenger" néven is ismert. Ez a tó tengeri hangulatának köszönhető, ami kifejezetten meglepő az Alpok szívében, de a tó partján üzemelő számos nagyszerű strand, a szörfösök, a vitorlások, a sétahajók és türkizkék vízfelszín látványa valóban azt az érzést kelti mintha a Francia Riviérára érkezett volna.

A tó körül túra- és hegyikerékpárutak végtelennek tűnő hálózatán keresztül ismerhetjük meg a sokszínű Karwendel Natúrparkot és a Rofan-hegységet. Ha a túránál izgalmasabb sportra vágyik, akkor próbálja ki a sziklamászást, és mássza meg a Hochisst (19,3 km), a Rofan legmagasabb hegyét.

Télen a Achenkirch - Christlum síterep lejtői várják, ahol 30 km karbantartott pályát használhatnak a látogatók akár kezdő, akár haladó síelők. Ezenkívül könnyen elérhető közelségben talál 200 kilométernyi sífutó pályát is. Ha pedig a karácsonyi időszakban érkezik, ne hagyja ki a karácsonyi sétahajózást az Achensee tavon és a varázslatos karácsonyi vásárokat, amelyek a tó körül lelhetőek fel.

Hol fogok aludni?

Szállását az elegáns M kétágyas szobában foglalhatja el, amely modern dekorációval, finom tölgyfa padlóval, természetes anyagokkal és nagy ablakokkal rendelkezik. A szoba felszereltségéhez franciaágy, kanapés ülősarok , TV, íróasztal, zuhanyzós fürdőszoba és külön WC tartozik. Ráadásul egy privát erkély is a rendelkezésére áll, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező panorámára.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme híres büféreggelijéről, ahol illatos kenyeret, kiadós sajtkülönlegességeket, különböző módon elkészített tojás ételeket és friss szendvicskrémeket fogyaszthat. Ezen kívül tej- és joghurt szeletek, müzli- és zabkása-sarok és még sok minden más is található.

A klasszikus menü eredeti slow food ételeket, könnyű finomságokat és a régióra jellemző hagyományos kulináris különlegességeket tartalmaz. Este pedig rendeljen el egy italt a szálloda bárjában, és élvezze a tetőteraszról nyíló egyedülálló kilátást.

Hol kapcsolódhatok ki?

A pihenni vágyókat a stílusos, 2500 m²-es wellness központ várja. Kapcsolódjon ki Ön is a fűtött, 215 m²-es vízfelülettel rendelkező, 28-31 °C-os beltéri és szabadtéri medencében ahol egy csendes pihenőhely nyugágyait is használhatja. Ezen kívül egy masszázzsal vagy más kezelésekkel is kényeztetheti magát.

A fényűző szaunavilágban pedig a következők várják:

  • Nagy Finn szauna szaunaszeánszokkal
  • Nyugtató sószauna terápiás hatással
  • Bioszauna tiroli gyógynövényekkel
  • Aromaterápiás gőzfürdő
  • Luis Trenker-féle Infraszauna

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A kirándulás alatt sem engedne sportos életmódjából? Látogasson el a szálloda jól felszerelt fitneszközpontjába.

Das Kronthaler ****

Das Kronthaler ****

Am Waldweg 105a , Achenkirch
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,1 km
Távolság a tótól
1,7 km
Busz megálló
0,7 km
Sípálya
0,4 km
Sífutás
10,7 km

Utazási tippek

Naturpark Karwendel

Naturpark Karwendel Utazási tipp

Innsbruck gyönyörű kulisszáit a fennséges Karwendel mészkőhegyek alkotják. A térség egészen Bajorországig húzódik, a Tirolban húzódó szakasz 730 km²-en terül el és nagy valószínűséggel Ausztria legnagyobb természetvédelmi területe. A látogatók számtalan turistaút által juthatnak el a térségbe, a Hafelekarspitze csúcsra pedig akár az Innsbruckból induló felvonóval is feljuthat. Természetesen a kerékpártúrák és a hegymászás szerelmesei is feltalálják majd itt magukat.

Achensee-tó
Achensee-tó
Krimml vízesés
Krimml vízesés
Durlaßboden-tó
Durlaßboden-tó