Éljen át egy felejthetetlen üdülést az 1 300 m tengerszint feletti magasságban található Magas-tauerni Chalet Bellevue Alm elegáns szálláshelyen. A lenyűgöző kilátást a tradicionális alpesi stílusban épült panzió teraszáról élvezheti. Egy hosszú túra, vagy egy kellemes séta után is ellazulhat az 50 méterre található társpanzió szaunájában. Ezen kívül a panzióban bőséges reggelivel, üdvözlőitallal várják, valamint korlátlan hozzáférése lesz a wellness-részleghez, a mindössze 2 km-re található 4 csillagos szállodában a városközpontban, ahol feltöltődhet a medencében, pezsgőfürdőben és 3 féle szaunában. A környék legjobban a túrázók és síelők paradicsoma, de a fürdőzés szerelmeseinek is tartogat kincseket.

A Travelking által ellenőrizve

“A Chalet Bellevue Alm *** teljesen elvarázsolt minket. Egyszerűen minden tetszett benne: a hegyvidéki környezet, a stílusos szobák és az étterem. A személyzet nagyon segítőkész volt és a partnerhotel wellness részlegében pedig jól el tudtunk lazulni. Az alpesi dizájn mellett nagyon praktikus volt a tágas terasz, ahová jó volt leülni beszélgetni. A kandallós étteremben megkóstoltuk az alpesi stílusú reggelit, de a legnagyobb élmény, az élőzenés est és a nyárson sült malac volt. A környéken pedig rengeteg a gyönyörű látnivaló, és a csodás túraútvonal, alig győztük. Mindenképpen visszatérünk ide, de legközelebb télen!” Teljes értékelés

Nikol Chrástová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-8 2022

A szálláshelyről

A Chalet Bellevue Alm az egyik legkiválóbb szálláshely a Magas-Tauern területén. A panzió 1 300 m tengerszint feletti magasságban található Bad Gastein fürdővárosban, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a környező hegycsúcsokra. A panzió mellett működik a Bellevue Alm sífelvonó, amely tökéletes kiindulópont kirándulásokhoz. A környező hegyek gyalogos vagy kerékpáros, esetleg sítalpas meghódítása mellett, nem érdemes kihagyni a csodás fürdőket sem. A Felsentherme Bad Gastein (2 km) és Glass Alphentherme Gastein (9 km) fürdők igazi feltöltődést kínálnak. Emellettt érdemes ellátogatni a város központjába, ahol egy csodaszép vízesés is található (2,5 km).

A Stubnerkogelbahn felvonó hegyállomásánál egy 140 méteres függőhídon sétálhat át 28 méterrel a föld felett, 2300 méteres magasságban. Télen élvezze a Bad Gasteini pályarendszer csodás lejtőit mindössze 2 km-re. Ha változatosságra vágyik, a Snowpark Gastein (14 km), a Skischaukel Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel (10 km) vagy a Schlossalmbahn Gastein (10 km) síterepek is remek szórakozást kínálnak. Télen a síelés és snowboardozás mellett ne hagyja ki a kb. 2,5 km hosszú, kivilágított szánkópályát, amely közvetlenül a MONDI Bellevue Alm Gastein mellett található.

Hol fogok aludni?

A Chalet Bellevue Alm ***-ban fabútorokkal, franciaággyal, műholdas televízióval és privát zuhanyzós fürdőszobával rendelkező szobák vannak. Némely szobák erkéllyel is rendelkeznek, csodás kilátással a környező hegyekre. A szobában fürdőköpenyt és papucsot is találnak.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az alpesi hangulat minden lépésnél elkíséri Önt. A svédasztalos reggelit a stílusos étteremben szolgálják fel, mely rusztikus dekorációval, nyitott kandallóval és egy a hegyekre néző terasszal várja. Élvezze a sós és édes ételeket, beleértve alpesi sajtokat, felvágottakat, tejet, házi lekvárokat és a frissen facsart narancs- vagy almalevet. A pincérektől rántottát, vagy különféle módokon elkészített tojásokat is kérhet a reggelihez.

Az étterem rendszeresen szervez élőzenés estéket és grillezést.

Hol kapcsolódhatok ki?

Közvetlenül a Chalet MONDI Bellevue Alm *** mellett található egy kültéri természetes hegyvidéki tó, amelybe a melegebb hónapokban lehűtheti magát. Ha azonban inkább egy kis felmelegedésre vágyik, a Schiefe Alm vendégházban (50 m) található finn szaunában ellazulhat és méregteleníthet.

A MONDI Hotel Bellevue Gastein **** (2 km) kiváló wellness-részlegét is ingyenesen használhatja, csak mutassa fel a kulcsát a recepción, és máris adják a SPA-kártyát. Ennek birtokában beléphet a wellnessbe, ahol élménymedencét, gyermekmedencét, pezsgőfürdőt, 3 féle szaunát (finn, bio és gőz), Kneipp taposót és egy pihenőszobát is talál.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekeket hinták is várják, valamint megismerkedhetnek a szálloda barátságos macskájával is.

Chalet MONDI Bellevue Alm ***

Chalet MONDI Bellevue Alm ***

Bellevue Alm Weg 6 , Bad Gastein
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Bellevue Alm Hotelbetriebs GmbH Cégjegyzékszám: 56406339


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
11 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a fürdőtől
2 km
Busz megálló
2 km
Sípálya
30 m

Utazási tippek

Magas-Tauern

Magas-Tauern Utazási tipp

A Magas-Tauern az egyik legkedveltebb üdülőhely, nyáron és télen egyaránt. A maga hihetetlen 1 836 km² alapterületével Ausztria legnagyobb nemzeti parkjaként tartják sámon. A park rengeteg természeti kinccsel büszkélkedhet, amelyek csak a felfedezésére várnak.

És mely helyeket is érdemes meglátogatni a Magas-Tauernben?

  • Ausztria legmagasabb hegyét, a Grossglockner hegycsúcsot (3 798 m)
  • Ausztria legmagasabb vízesését, a Walcherfall vízesést (500 m)
  • Európa legnagyobb vízeséseit, a Krimml vízesést
  • Ausztria legnagyobb gleccserét, a Pasterze gleccsert, amely területe 2 400 ha
  • Bad Gastein közkedvelt fürdővárosát

Túrázás közben ne felejtse el megcsodálni a túraösvényeket ékesítő értékes növényeket és a helyi állatvilágot, amelyet zergék, bakok és sasok képviselnek. A téli hónapokban Magas-Tauern téli sportok paradicsomává alakul át. A Raurisertal központot főleg a síelés, sífútás és snowboardozás szerelmesei látogatják, gyermekei pedig megvilágított szánkópályán élvezhetik az aktív pihenést.

További információ
Bad Gastein
Bad Gastein
Bad Gastein Sziklafürdő
Bad Gastein Sziklafürdő
Glocknerblick függőhíd és kilátó
Glocknerblick függőhíd és kilátó