A Brnói-víztározó és környéke minden évszakban sok felfedeznivalót kínál. Számtalan programlehetőség és nevezetesség található a közelben. A reggelit, vagy félpanziós ellátást és gyönyörű wellness-részleget kínáló Hotel Rakovec ***-től néhány lépésre egy strand is található. Egy kellemes úszás után biztosan megéhezik majd, így a gazdag félpanziós ellátás kedvére lesz majd.

A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Rakovec-ben való tartózkodásunk minden elvárásunknak megfelelt. A szálloda csendes helyen, a Brünni-víztározó mellett található, számtalan kirándulási lehetőséggel. Különösen tetszett a wellness-részleg, ami modern és tiszta volt. A reggeli nagyon finomnak bizonyult, az egyetlen negatívum a gyümölcskínálat hiánya volt. A személyzet is kedves és barátságos volt az egész tartózkodásunk alatt, így a következő brnói utunk alkalmával is szívesen vesszük majd igénybe a szálloda szolgáltatásait”

Lenka Lávová - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-3 2022

A szálláshelyről

Biztosan élvezni fogja kikapcsolódást a Hotel Rakovec ***-ben a Brnói-víztározó közelében. Brno központja könnyen megközelíthető a szállodától tömegközlekedéssel is. Ha itt tölt néhány napot, egy napot érdemes elkülönítenie a város és nevezetességeinek felfedezésére. A szállodától körülbelül 11 kilométerre található a híres Villa Tugendhat , a Lužánky Park , valamint a Mendel Egyetem botanikus kertje és arborétuma. A Szabadság tér (Náměstí Svobody) számos műemlékkel, látnivalóval és üzlettel mintegy 13 km-re található a szállodától. Nincs messze Špilberk és Petrov sem.

Hol fogok aludni?

Szállás kétszemélyes ággyal ellátott szobában, pótágyazási lehetőséggel, vagy egy apartmanban, ahol nincs pótágyazásra lehetőség. Minden szobához saját, modern fürdőszoba tartozik WC-vel, valamint WiFi csatlakozás, és néhány szoba esetében erkély is, gyönyörű kilátással a gát területére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Hotel Rakovec étterme hagyományos és nemzetközi ételek széles választékát kínálja kizárólag friss alapanyagokból, amelyek garantálják a kiváló ízvilágot. Szezonális különlegességeket, előételeket, leveseket, főételeket és desszerteket kóstolhat meg itt. A nyári hónapokban kellemes pihenésre van lehetőség a tágas teraszon, amely tökéletes kilátást nyújt a gátra.

Hol kapcsolódhatok ki?

Nyáron szabadtéri medence várja, a wellness-részleg területe pedig egész évben látogatható. Csobbanjon egyet a pezsgőfürdőben vagy ejtőzzön a szaunákban (gőz- és finn).

Hotel Rakovec ***

Hotel Rakovec ***

Rakovecká 1335/13 , Brno
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
EURO MEAL s.r.o. Cégjegyzékszám: 29184843


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
8,3 km
Távolság a tótól
0,2 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
5 km