Látogasson el velünk Mariánské Lázně fürdővárosába és szálljon meg a Hotel Paris *** szállodában, amely saját balneo központtal rendelkezik. Az egészség megőrzése és javítása érdekében a hagyományos kezelések, a természeti források és kellemes környezet a legjobb párosítás. A különféle kezeléseken és masszázsokon kívül akadálymentesen megközelíthető szobák, kiváló félpanziós ellátással és desszerttel édesített kávé várja, amelyeket a fürdőváros zöld övezettel tarkított központjában élvezhet.

A szálláshelyről

A Hotel Paris *** szálloda Marienbad szívében épült a káprázatos Goethe téren, szó szerint pár lépésre a Fő sétánytól és az Éneklő szökőkúttól. Kóstolja meg a gyógyerejű Rudolfův, Mariin, vagy a Křížový ásványvízforrások egyikét. A történelmi hangulatú Római fürdő 1896-ban épült és a legmodernebb kezelésekkel várja látogatóit. A Bohemium parkban (2,5 km) Csehország leghíresebb épületei kerültek kiállításra több mint 70 miniatúra formájában. Túrázzon egy jót és látogassa meg a kilátók egyikét, ahonnan káprázatos kilátás nyílik a városra. Ezek közé tartozik a Clements kilátó (800 m), a Mecséry kilátó (800 m) és a Karola (1 km). Az idősebbek és a mozgáskorlátozottak biztosan értékelik majd a szálloda akadálymentes kialakítását és a liftet.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas, műholdas televízióval, WiFi kapcsolattal, hűtőszekrénnyel, íróasztallal, telefonnal, széffel, hajszárítóval és fürdőköpenyekkel felszerelt privát fürdőszobával rendelkező szobában lesz. A szobák erkéllyel is rendelkeznek a kertre nyíló kilátással.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggelente a szálloda terasszal ellátott éttermében élvezheti a bőséges büféreggelit. Esténként menüválasztásos vacsora kerül tálalásra, persze nem hiányozhat a közkedvelt salátabár sem.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodában különféle relaxációs és gyógyterápiák által kényeztetheti magát, ezek közé tartoznak a masszázsok és fürdők.

Hotel Paris ***

Hotel Paris ***

Goethovo náměstí 15/3 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Paris s.r.o. Cégjegyzékszám: 25237187


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
290 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 250 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Minibár
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,4 km
Sípálya
0,6 km