Élvezze a tökéletes kikapcsolódás a műemlékeiről híres Brünn belvárosában és szálljon meg a 4*-os Cosmopolitan Bobycentrum luxus szállodában. A temérdek látnivalón kívül bőséges büféreggeli, zongorakoncert, a medencés wellness használata, szaunák és fitneszterem várja.

A szálláshelyről

A híres Cosmopolitan Bobycentrum **** szálloda Brno belvárosában épült. A szálloda 1993-ban került megnyitásra, majd 2018-ban teljes felújításon esett át és a wellness pihenésen kívül sportolási lehetőségeket is kínál. Természetesen ne hagyja ki Brünn nevezetésseginek felfedezését sem. Mindössze 800 m-re található a közismert Vila Tugendhat, vagy a terjedelmes Lužánky park, illetve a Mendel egyetem botanikus kertje és arborétuma. Az emlékművekkel, látnivalókkal és üzletekkel tarkított Szabadság tér pedig 3 km-re található a szállodától.

Leendő szállása számos előnye közül az egyik, hogy a legtöbb történelmi nevezetesség közelében található, így nem kell a szűkös idejét a hosszas sétákkal elpazarolnia. Keresse fel ön is a Špilberk várat (2,6 km), a Petrov-hegyet a Szent Péter és Pál székesegyházzal (3,3 km), a Szabadság teret (3,2 km) az érdekes csillagászati ​​órával vagy a Zelný piacot (3,4 km) ahol friss gyümölcsöket és zöldségeket szerezhet be. Ne hagyja ki a Szent Jakab-templomot (3,2 km) sem, ahol Európa második legnagyobb osszáriumát is felfedezheti.

Brno azonban nemcsak műemlékekben gazdag, hanem szórakozási lehetőségekben is. Az aktívabbak a JumpPark (6,1 km) trambulinjain szórakozhatnak, a kikapcsolódás szerelmeseit pedig az Infinit Maximus wellness-komplexum (11 km) várja. De pazar a természeti kirándulásokat is tehet például a Holedná Természetvédelmi Területen (8,6 km) ami vaddisznókkal, dámszarvasokkal és muflonokkal varázsol el minden arra járót. Míg ha nem akar egy kicsit sem utazni azért, hogy különleges állatokat lásson, szerezzen felejthetetlen emlékeket a Pillangóházban (3,3 km). Az adventi időszakban pedig Brno káprázatos karácsonyi vásároknak ad helyet, ne hagyja ki egyiket sem.

Hol fogok aludni?

A szálloda 141 tágas szobával rendelkezik. A 30 m² alapterületű Standard szobák kényelmes ággyal, műholdas TV-vel, telefonnal, WiFi kapcsolattal, légkondicionálóval, minibárral** és privát kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával felszereltek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A helyi specialitásokat a szálloda terasszal ellátott Inspirace éttermében kóstolhatja meg. További felfrissülését a Brno Café & Restaurant kávézó biztosítja, ahol kiváló Varesina kávét és ízletes süteményeket szolgálnak fel. Ezen felül választhatja a Bowling Pub és Cosmo Sky Lounget, a Grill Bar Boby steak és a Mori luxus szusi éttermet is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tökéletes kikapcsolódását az újonnan épült wellness központ szolgálja, ahol a szaunában, relaxációs medencében és masszázsok során helyezheti magát kényelembe.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Cosmopolitan Bobycentrum **** a sportolás és szórakozás szerelmeseiről sem feledkezett meg, hiszen találkozhat itt fitnesz teremmel, fallabda pályával, bowlinggal, vagy lézer show arénával.

Cosmopolitan Bobycentrum ****

Cosmopolitan Bobycentrum ****

Sportovní 559/2A , Brno
Csehország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
13:00-ig
Háziállat
400 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,9 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
8,4 km
Sípálya
16 km