Nagyszerű, wellness kezelésekkel teli kikapcsolódás várja Mariánské Lázně városában. A Hotel Westend **** a magas színvonalú szállás mellett teljes ellátást, de akár 12 tetszés szerinti gyógyászati és relaxációs kezelést is kínál. Igaz, milyen jól esne egy masszázs, pakolás, fürdő vagy oxigénterápia?

A Travelking által ellenőrizve

“A Westend Hotel gyönyörű történelmi épületében a recepciós nagyon kedvesen fogadott minket. Egy kétágyas szobát kaptunk, ami tiszta és tágas volt, a berendezése pedig egyszerű. Kellemes meglepetés volt, hogy mennyire finom volt a félpanziós ellátás. A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges volt, és a nagy választékból új ízeket is kipróbáltunk. Az egyetlen negatívum, amit fel tudok hozni, az a szálloda melletti fizetős pakolás, de ez is megérte a csendes és nyugodt környezetért, ahol a hotel elhelyezkedik.Ennek ellenére a szálloda szó szerint csak pár lépésre van Marienbad leghíresebb látnivalóitól, így sokat sétálgattunk.”

Matěj Kytner - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-9 2022

A szálláshelyről

A Hotel Westend **** Mariánských Lázní csendes részén, egy festői erdei park szélén található. A Főfürdő sétánya (500 m) az Éneklő szökőkúttal pár perc alatt elérhető egy kellemes sétával. Az oszlopsoron, az erdei parkban és más helyeken megkóstolhatja a jótékony gyógyító források vízét, mint például a Lesní, a Rudolf vagy a Karolinina. A történelmi hangulat mellett modern wellness-kezelések is várják a Római fürdőben. A Park Bohemium (3 km) több mint 70 miniatűr festményt mutat be Csehország minden tájáról származó fontos épületekről. A környező vidéken számos kilátópont található, mint például a Clements (1,5 km), a Mescéry (1 km) és a Charles (500 m).

Hol fogok aludni?

Szállás modern kétágyas szobában, előszobával, hálószobával és saját fürdőszobával. A szobák WiFi kapcsolattal, műholdas TV-vel, széffel és íróasztallal felszereltek. A fürdőszobában zuhanyzó, WC, tágas mosdó, hajszárító, fürdőköpeny és papucs található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napot egy bőséges svédasztalos reggelivel a szálloda teraszos éttermében. A cseh, európai és nemzetközi konyha széles választéka várja. A különböző diétáknak megfelelő ételekből is van választék. A napot svédasztalos vacsorával zárhatja. Ha pedig lazítani támad kedve kérheti kedvenc italát a lobby bár kellemes környezetében.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda modern gyógy- és wellnessközponttal rendelkezik, amely különféle masszázsokat és kezeléseket kínál. A wellness részlegben szauna és ellenáramú medence is található.

Hotel Westend ****

Hotel Westend ****

Třebízského 342/8 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
OGREA, spol. s r.o. Cégjegyzékszám: 25205838


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 200 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,2 km