Látogasson el a csehországi Dél-Morva régióba, és kóstolja meg a helyben termelt mandulát, vagy a régió finom borait. A Hotel Rustikal ***-ban kényelmes szobák, reggeli vagy félpanziós ellátás is várja. A szálloda saját családi pincészettel is rendelkezik, így autentikus boros élményekben lehet része.

A Travelking által ellenőrizve

“”

Jozef Benovič - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2023

A szálláshelyről

A Hotel Rustikal *** a festői dél-morvaországi borvidéken, Hustopeče-ban található. A szállodához közeli téren (500 m) áll a modern Szent Vencel és Szent Ágnes templom valamint a gyönyörű neoreneszánsz városháza. Itt található a Városi Múzeum is, ahol érdekes kiállítás látható a régióról és a borászati hagyományokról.

A Mandloňová kilátótoronyból (2 km) gyönyörű kilátás nyílik Hustopeče városára és a szőlőskertekkel tarkított tájra. Az ót egy csodaszép mandulafa ösvényen át vezet, amely Közép-Európa legnagyobb mandulaültetvénye mellett található. Ha vízes szórakozásra vágyik, nyáron látogasson el a közeli Novomlýnská víztározóhoz (10 km), vagy bármelyik évben várja Önt a a népszerű Aqualand Moravia (20 km) is. A környék népszerű turisztikai célpontjai Lednicko-valtice (25 km) a gyönyörű kastélyával, valamint Mikulov városa (24 km) vagy a közeli Vranovice (14 km) borászati múzeuma.

Hol fogok aludni?

Élvezze a szállást egy modern, hangulatosan berendezett szobában, amely privát fürdőszobával, zuhanyzóval vagy káddal rendelkezik. A felszereltséghez kényelmes ágyak, íróasztal székkel, LCD TV és minibár is tartozik, néhány szobában pedig légkondicionáló is megtalálható.

  • A Kétágyas szoba 16 m²-es, amely egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal rendelkezik.

  • A Háromágyas szoba 16 m²-es, amely 3 egyszemélyes ágyat vagy egy franciaágyat és egy különálló ágyat kínál vendégeinek.

  • A Négyágyas szoba 32 m²-es, amely 4 ággyal rendelkezik (egy franciaággyá egyesíthető).

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A stílusos étteremben elsősorban a cseh és az európai konyha specialitásait élvezheti. Nyáron a pergola alatti, szőlőtőkékkel árnyékolt kert hívogatja a vendégeket. Itt tartózkodása alatt egyedülálló lehetőség nyílik arra is, hogy megkóstolja a kiváló helyi száraz borokat a szálloda éttermében, borbárjában vagy a nyári hónapokban közvetlenül a pincészetben.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodakomplexumhoz tartozik a Rusztikál Pincészet, amelyet 2007-ben a tulajdonos saját szenvedélyéből alapított a családi hagyományok alapján.

Az este megkoronázásaként próbálja ki magát egy bowling, biliárd, darts vagy asztalifoci meccsben.

Hotel Rustikal ***

Hotel Rustikal ***

Na hradbách 5 , Hustopeče
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
RUSTIKAL, s.r.o. Cégjegyzékszám: 26291495


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
150 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tótól
10 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
20 km