Szálljon meg Trebic központjában, az UNESCO műemlékek közelében a Hotel Zlatý Kříž ***-ban. A szállodában egy kellemes félpanziós ellátásban lesz része, valamint ellazulhat a szaunában, vagy egy kellemes masszázsfotelben is megpihenhet. Utalványunknak köszönhetően egy gálavacsorán, valamint egy üdítő limonádékóstolón is részt vehet. A környéken számos kikapcsolódási lehetőség várja a pihenésen kivül, például túrázhat, vagy kirándulhat is.

A szálláshelyről

A Hotel Zlatý Kříž *** Trebic történelmi központjában található. A szálloda épülete már a 15. században itt állt, akkoriban Mátyás magyar uralkodó kocsmája volt. Trebic városa különösen a történelem és a kultúra szerelmeseit varázsolja el, de sportolási lehetőségek és egyéb érdekes látnivalók is találhatók itt.

Ha Trebicbe látogat, természetesen meg kell látogatnia az UNESCO műemlékeket, mint például a Zsidónegyed (700 m), a Hátsó zsinagóga (700 m), a Zsidó temető (900 m), a St. Procopius bazilika (700 m) és a Trebic-i vár (600 m), amely jelenleg a Felvidéki Múzeum székhelye. Más érdekes épületeket is felfedezhet, például a 19. századból származó Szélmalmot (1,3 km) vagy a Városi tornyot (240 m) a Szent Márton-templomnál, ahol egyébként Európa egyik legnagyobb órája látható.

Pihenéshez válassza a kis parkokat a Hasskova zahrada-ban (750 m), amelyet egy gyaloghíd köt össze a zsidó negyeddel. Ha vízi kikapcsolódásra vágyik, akkor irány a Laguna Aquapark (1,4 km), amely 132 méter hosszú vízicsúszdával és szabadtéri sósvizes medencével várja a csobbanni vágyókat. A gyerekekkel látogasson el a négyszintes Labirintus családi vidámparkba (1,1 km).

Látogasson el a Jaroměřice nad Rokytnou (14,8 km) barokk kastélyba, a csodálatos francia kerttel rendelkező Brtnice kastélyba (20,6 km) vagy kiránduljon el Jihlava-ba (33,4 km), ahol a mintegy 200 állatfajjal rendelkező zoológiai kert, a Vodní raj aquapark, a szórakoztató Robinson Island park, vagy a titokzatos jihlavai földalatti, amely második legnagyobb földalatti park várja az ide látogatókat.

Hol fogok aludni?

A szálloda 33 szobában kínál szállást, amelyekben pótágyak, TV, fotelek és magán fürdőszoba zuhanyzóval vagy fürdőkáddal áll rendelkezésre. A szobák ablakaiból csodálatos kilátás nyílik a városközpontra, a Szent Prokopiusz-bazilikára és a zsidó negyedre, amelyek az UNESCO listáján szerepelnek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel egy bőséges büféreggeli várja. A szállodában található a Metropolis étterem, valamint egy fedett étterem a Vyhlídka is, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a főtérre és a műemlékekre. Nyáron a nyári terasz is rendelkezésre áll.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kikapcsolódáshoz keresse fel a szálloda földszintjén található Relax Centre-t. A szaunában és a masszázsfotelben állítható masszázsfokozatokkal és speciális masszázszuhannyal élvezheti a tökéletes pihenést.

Hotel Zlatý Kříž ***

Hotel Zlatý Kříž ***

Karlovo nám. 19/13, Vnitřní Město , Třebíč
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Pumax, spol. s r.o. Cégjegyzékszám: 46981730


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
0,4 km