Wellness pihenés senioroknak

Örvendeztesse meg szüleit vagy nagyszüleit, és ajándékozza meg őket egy relaxációval és számos más SPA kezeléssel teli pihenéssel. Nézzen szét magyarországi, szlovákiai, csehországi szállásajánlataink között.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 42 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Személy szerint én még 4 csillagnál is többet adnék a szállodának. A belső tér tiszta és modern. A szálloda éttermében nagyszerű fogásokat ettem, a balneóban pedig számtalan kezelésből választhattam. De ami a legjobban tetszett, az a lenyűgöző spa, a teraszról nyíló panorámás kilátással. Úgy hiszem innen mindenki csak kellemes emlékeket és élményeket fog magával hazavinni.”

Jozef Benovič
Jozef Benovič
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Igazi 5 csillagos hely. Lenyűgözött a történelmi szállodaépület hangulata és a csodálatos környezet. Tiszta levegő, tökéletes gyógyfürdő és barátságos személyzet. Miután kipróbáltam a kültéri és a beltéri medencéket, nagyon élvezetes volt az idős fákkal borított parkban sétálni. Ráadásul a Kehidakustányi Termálfürdő mindössze 2 kilométerre van a szállodától (a szállodától ingyenes transzferrel). Mindenképpen visszatérek még ide!”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


Ha már azon szerencsések közé tartozik, akik minden nap élvezik a nyugdíjas éveket, ne pazarolja el idejét. Ehelyett induljon útnak és fedezze fel, amit még nem látott. Élvezze a számtalan látnivalót és kávézót, vagy kényeztesse magát és pihenjen a pezsgőfürdőben. Szívesen segítünk kiválasztani az ideális nyaralást, csak nézze meg az idősebb korosztály számára összeállított wellness ajánlatainkat és válassza ki az Önnek megfelelőt.

A kikapcsolódásért vegyen részt egy wellness üdülésen:

A kerti napozóágyon való pihenés kellemes lehet, de nem szeretne-e inkább egy profi masszázst? A tökéletes kikapcsolódásért látogasson el egy gyógyfürdőbe. Ott egy tökéletesen fűtött szauna, pezsgőfürdő és egy masszőr gyakorlott kezei enyhítik a hát- és vállfájdalmakat. Ha még több kényeztetésre vágyik, akkor pakolások vagy fürdők állnak rendelkezésére.

A termálfürdőzésen, a városnézésen és a finom borokon kívül rengeteg csodás élmény várja hazánkban, ahol számos szálloda közvetlenül kapcsolódik a gyógyfürdőhöz, így akár papucsban és köpenyben is átsétálhat, kényelmesen.

Szlovákia wellness szállodái is megérnek egy látogatást. Például Bajmóc, mesebeli kastélyával, állatkertjével és gyógyfürdőjével várja vendégeit. Esetleg kényeztesse magát Trencsénteplic legendás török Hammam fürdőjében.

Emellett Csehországban számos szálloda szakosodott különösen az senior vendégek igényeinek kiszolgálására. Sétáljon például a híres Luhačovice fürdővárosában, vagy Karlovy Vary gyönyörű oszlopcsarnokai is megérnek egy látogatást.