A Linden panzió Český Krumlov történelmi központjában található. Rövid sétával elérheti az összes látnivalót, éttermet és kávézót. Utalványunk tartalmaz egy svédasztalos reggelit és egy üveg bort, mely a szobába készítve várja Önöket.

A szálláshelyről

A Pension Linden Český Krumlov szívében található. A panzió kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a város történelmi központja csupán egy karnyújtásnyira lesz Öntől. Český Krumlov meghatározó épülete, a névadó reneszánsz kastély mindössze néhány perces sétával elérhető (730 m). Emellett látogasson el a festői Svornost' térre (195 m), a Városi parkba (314 m), vagy a Latran történelmi városrészébe (579 m). Nem csak a kultúra szerelmeseinek érdemes egy sétát tenniük a kastélykertben található híres Swivel Auditorium (1,2 km), vagy a Regionális Múzeum Český Krumlovban (500 m).

Český Krumlovban egy technikai ritkaságot is megtekinthetünk, a grafitbányát (1,2 km), ahol megnézheti, hogyan bányászták a tufát 70 m mélyen a földfelszín alatt, és felszállhat egy bányavasútra. A környék népszerű kirándulóhelyei közé tartozik a Madárvár (1,9 km), Dívčí kámen várának romjai (11,9 km) és a Fa koronaút (32 km). A Chlum melletti Klet-kilátóról (8 km) Český Krumlovra és környékére tekinthetünk. Ellátogathat a Lipno víztározóhoz (32,6 km) is, amely nyári felfrissülésre kiválóan alkalmas, de számos sportolási lehetőség, bobozás és egyéb szórakozás is várja itt. Télen a Skiareal Lipno (30,6 km) várja a lesiklás szerelmeseit.

Hol fogok aludni?

Szállása az újonnan felújított szobák egyikében lesz, amely maximális kényelmet biztosít. Minden szoba privát fürdőszobával, káddal vagy zuhanyzóval rendelkezik. A szobákban gyors WiFi kapcsolat és televízió is van. Van továbbá hűtőszekrény, szárító és kávéfőző is vérja a vendégeket.

  • A Superior kétágyas szoba 20 m²-es, franciaággyal, öltözőasztallal és fotelekkel rendelkezik.

  • A Superior Háromágyas szoba 25 m²-es, 3 ággyal, öltözőasztallal és fotelekkel, vagy egy kis kanapéval ellátott ülősarokkal rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A gazdag és ízletes svédasztalos reggelit közvetlenül a vendégházban szolgálják fel. Az épületben egy Večerka kisbolt és egy Creperie kávézó is található.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A vendégháztól kb. 20 méterre egy nagy játszótér található.

Pension Linden

Pension Linden

Kájovská 62 , Český Krumlov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Pelikan Hotels & Restaurants s.r.o. Cégjegyzékszám: 06413641


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 280 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
10,3 km
Sífutás
10,3 km

Utazási tippek

Český Krumlov városa (UNESCO)

Český Krumlov városa (UNESCO) Utazási tipp

Český Krumlov Csehország déli részének gyöngyszeme, és méltán az egyik leglátogatottabb hely az egész országban. Ez a romantikus, gazdag történelmű város impozáns kastélya a Moldva folyó partján fekszik, ami az egész helynek mesebeli hangulatot kölcsönöz. A történelmi városközpontban és a vízparton csodaszép épületek, kiváló éttermek, korabeli üzlet és számos kulturális intézmény található. A város ezen negyede, amelyet "Šumava kapuja " néven emlegetnek, 1992 óta az UNESCO listáján szerepel.

Mit nem érdemes kihagynia, ha Český Krumlovba látogat?

  • Cesky Krumlov Várkastély
  • A kastélykert és a forgó színház
  • A kastélytorny
  • Látogatás a panoptikumba, a 3D Múzeumba, az Egon Schiele Művészeti Központba, a Szent Vitus templomba vagy a helyi sörfőzdébe.

A régió legfontosabb kulturális eseményei közé tartozik a Český Krumlov Nemzetközi Zenei Fesztivál vagy a Barokk Művészetek Fesztiválja.

További információ
Český Krumlov Várkastély (UNESCO)
Český Krumlov Várkastély (UNESCO)
Hluboká nad Vltavou kastély
Hluboká nad Vltavou kastély
České Budějovice
České Budějovice