A Křivoklát Tájvédelmi Körzet közelében található Hotel Jesenice*** a természet lágy ölén nyújt felejthetetlen élményeket párok és családok számára. Élvezze a félpanziós vagy az all inclusive ellátást, melynek részeként megkóstolhatja kedvenc alkoholos italait, és a fagylaltbüfé finomságait is. Kipróbálhatja az olyan wellness és balneo eljárásokat, mint a termál tőzegpakolás vagy a gépi talpmasszázs.

A szálláshelyről

A Hotel Jesenice *** Csehországban, Jesenice falu közelében található Nagy tó partján fekszik, amely ideális fürdőzésre és horgászatra is. Elhelyezkedése tökéletes, hiszen könnyen felfedezheti innen kiindúlva a Křivoklát Tájvédelmi Körzet természeti értékeit, valamint ellátogathat a Doupovské hegységhez, valamint a Császárerdőhöz is.

A Křivoklát Tájvédelmi Körzet (18 km) rengeteg felfedeznivalóval várja a turistákat, mivel kirándulásra kiválóan alkalmas terület. A legnépszerűbb úti célok közé tartozik a Křivoklát kastély (37,3 km), amely Csehország egyik legrégebbi és legfontosabb királyi kastélya, vagy a Točník-kastély (50,4 km), amely IV. Vencel uralkodása idején a 14. század végén épült a már meglévő Žebrák kastély fölé, az uralkodó magánlakásaként. Meglátogathatja a Zbiroh kastélyt (44,2 km) vagy az elnöki Lány-i kastély (40 km) gyönyörű kastélyparkját is, ahol az angolparkot és pálmaházat is érdemes megtekinteni. A Křivoklát körzet gazdag természeti kincseit a Skryjská jezírka (33,1 km) természetvédelmi területen csodálhatja meg számos patakkal és vízesésekkel.

Ha inkább rövidebb túrákat szeretne tenni, fedezze fel a Jesenický viklan (1,3 km) sziklaalakzatot, vagy hódítsa meg a 48 m magas Tobiášův vrch (6,4 km) kilátótornyot. A természet és történelem szerelmesei felfedezhetik a "Szláv istenek nyomában" tanösvényt, amely Vysoke Libyni (7,6 km) településről indul, és egy 17 megállós 20 km hosszú útvonalon mutatja be az egyes szláv isteneket képekkel és leírásokkal. Ha nincs kedve végiggyalogolni az egész útvonalon, akkor kerékpárral is végigmehet rajta.

A múlt után kutatók érdekes felfedezéseket tehetnek a kralovicei Észak-Pilzeni Régió Múzeumban (14,2 km) vagy a kožlanyi Városi Múzeumban (16,2 km). A sör kedvelőinek kitűnő program lehet Chateau Chyše (19,9 km), ahol egy ma is működő kastélysörfőzdét látogathatnak meg, sörcsarnokkal és étteremmel, vagy a Chateau Krásný Dvůr (25,3 km) kastély, ahol a 18-19. század elevenedik meg a 18 db teljesen berendezett szobában, a kertben pedig egy mesés angolparkot csodálhat meg.

Hol fogok aludni?

A hotel 40 kényelmesen berendezett kétágyas szobáinak egyikében szállhat meg. A szobák mindegyike televízióval, WiFi kapcsolattal és privát, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, valamint van egy akadálymentesített kétágyas szoba is.

Felár ellenében egy tágasabb apartman (40-45 m²) is választható, amely külön hálószobával és sarokkádas fürdőszobával rendelkezik. Természetesen van WiFi kapcsolat és TV is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hotel éttermében svédasztalos reggelit és vacsorát fogyaszthat, valamint az ebédet pincérek szolgálják fel. Napközben bármikor felfrissülhet egy csapolt limonádéval, amely az all inclusive csomagtípus részét képezi, este pedig bizonyos alkoholos italok (sör, bor, likőrök...) korlátlan fogyasztása és egy fagylaltbár is rendelkezésre áll.

A cseh és nemzetközi konyha legfinomabb fogásait, vadételeket és grill-finomságokat is fogyaszthat. Az étterem üvegteraszáról, étkezés közben csodálatos kilátás nyílik a környező vidékre.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda számos wellness szolgáltatást is kínál. Választhat az olyan különböző masszázsok és kezelések közül, mint például oxigénterápia, tőzegtekercselés vagy masszázsfürdő. De kipihenheti a mindennapok fáradalmait a dézsakádak egyikében, barnulhat a szoláriumban vagy relaxálhat a valódi holt-tengeri sóból készült sóbarlangban is. A panorámaszaunából pedig méregtelenítés közben élvezheti a csodás kilátást.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégeket egy játszószoba szórakoztatja, valamint egy jól felszerelt játszótér is várja.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív életvitelt kedvelők számára is igazán jó választás a szálloda, hiszen az épület mellett teniszpálya, röplabda- és kosárlabdapálya található. A vendégek kerékpárokat és nordic walking botokat is kölcsönözhetnek. Emellett asztalitenisz, biliárd, foci és egy fitneszterem, továbbá kerékpár- és sítároló is rendelkezésre áll.

Hotel Jesenice ***

Hotel Jesenice ***

U Velkého rybníka 188 , Jesenice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotelový resort JESENICE, s.r.o. Cégjegyzékszám: 03475603


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Távolság a tótól
0,3 km
Busz megálló
1,3 km