Egy stílusos Prágai látogatás? Bármikor! A Hotel Prokop Square **** szállodában vadonatúj, gyönyörűen felszerelt szobák és fényűző svédasztalos reggeli várja, ráadásul a szálloda csak egy rövid sétára van az Óvárostól, a zsidó negyedtől és a leghíresebb történelmi látnivalóktól. Ráadásul egy városnézéssel töltött nap után még jobban fog esni a csokoládés meglepetés és egy üveg finom bor, amely a szobájában várja Önt.

A szálláshelyről

A Hotel Prokop Square **** Prága 3. kerületében, az Óváros tér közelében található. A szállodától rövid sétára található a Vitkov hegyen a Jan Žižka szobrával díszített Nemzeti emlékmű (800 m), amely Közép-Európa legnagyobb lovas szobra. A szálloda szomszédjában található a Forum Karlín központ** (700 m), így a szálloda akkor is tökéletes választás, ha az itt megrendezett kulturális rendezvények valamelyikét készül meglátogatni.

Ha a Moldva folyó felé veszi az irányt, útközben meglátogathatja a Nemzeti Múzeumot (2,1 km), a Lőportornyot (2,3 km), a Nemzeti Színházat (3,5 km), de a LEGO Múzeumot (3 km) vagy a Fantasztikus Illúziók Múzeumát (2,6 km) is. Tegyen egy sétát a történelmi zsidónegyedben (3,1 km), vagy folytassa útját a folyó túloldalára, ahol a Prága vár (4,2 km), a Franz Kafka Múzeum (3,9 km) és a Certovka kanális (4 km) várja. Sétáljon át a gótikus Károly hídon (3,4 km) és szívja magába Prága történelmét.

Ha szeretne a városközponttól távolabb a természetében is pihenni, látogasson el Parukářka parkba (1,1 km). Az aktívabbak csobbanhatnak a Pražačka szabadtéri uszodában (2,2 km) és ellátogathatnak JumpPark Jarov (3,3 km) trambulinparkba is.

Hol fogok aludni?

Szállás a felújított, stílusosan berendezett szobák egyikében lesz. Minden szoba wifi-hozzáféréssel, légkondicionálóval és privát, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik.

A Comfort szoba 17 m²-es, és egy franciaággyal, vagy 2 egyszemélyes ággyal, síkképernyős TV-vel Netflix-szel, kávéfőzővel, ingyenes kávéval és teával, telefonnal és széffel rendelkezik. Felár ellenében minibár is rendelkezésre áll. A fürdőszobában hajszárító és L'Occitane kozmetikumok találhatók.

Az Superior szoba erkély nélkül 21 m²-es, és a Comfort opcióhoz képest a fürdőszobában papucs is található.

A Superior szoba erkéllyel 20 m²-es, és ugyanazokkal a kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik, mint a korábbi szobatípusok. A szoba fő előnye azonban a privát erkély ülőhellyel és gyönyörű prágai kilátással.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a reggelt luxus büféreggelivel, amelyet a szálloda hangulatos udvarán vagy a szobájában fogyaszthat el. A reggelit 7:00 és 10:30 között szolgálják fel.

Az ebéd és a vacsora tökéletes alkalom lesz a cseh főváros gasztronómiaájának felfedezésére. A szálloda környékén számos kiváló étterem található, nagyon népszerű az ázsiai Taiko Ramen Bar (150 m) és a kiváló hamburgereiről híres restaurant Guston (55 m).

Hotel Prokop Square ****

Hotel Prokop Square ****

Prokopovo Nám. 472 , Praha 3
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Jarin, spol. s.r.o. Cégjegyzékszám: 25081365


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 590 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,6 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
19,5 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Óváros tér és orloj
Óváros tér és orloj
Prágai vár
Prágai vár
Vencel tér
Vencel tér