Fedezze fel Morvaország legnépszerűbb gyógyfürdőjének szépségét és válassza szállásául a Vládní Villa Luhačovicét. A több mint 100 éves múltra visszatekintő, nemrég felújított villában zavartalan lehet a pihenés és sétálhat a gyönyörű angolparkban is. A csomag tartalmazza a svédasztalos reggelit, a belépőt a Plovárna Luhačovice aquacentrumba és a bérelhető nordic walking botokat is. Az oszlopcsarnok, a fürdőpark és Dušan Jurkovič egyedülálló épületei csak egy rövid sétára megtekinthetőek.

A szálláshelyről

A Vládní vila Luhačovice a Luhačovice központjában található, a fürdőpark, az oszlopcsarnok és Dušan Jurkovič építész történelmi épületeinek közvetlen közelében. Az 1906-ban épült kormányzati villa ma luxus szállást kínál egyedülálló történelmi légkörrel.

Luhačovice a negyedik legnagyobb fürdőváros a Cseh Köztársaságban. Egyedülálló természeti környezete inspirálta Dušan Jurkovič építészt, arra hogy egy teljesen egyedülálló épületegyüttest hozzon létre a népi szecesszió stílusában. Ezek közé tartozik a Jurkovič-ház (800 m), a Chaloupka (900 m), a Jestřábí (250 m) és a Zenei pavilon (300 m).

A fürdő központja a luhačovice collonád (500 m), amely nemrég teljes felújításon esett át.Ez az együttes a Nagy colonnádból, a Kis colonnádból és a Vincentka-csarnokból (700 m) áll, ahol a leghíresebb luhačovicei forrásokat kóstolhatja meg. A helyi gyógyforrások közé tartozik még az Amandka-forrás (750 m), a Nový Julibejní-forrás (800 m), a Dr. Štastný-forrás (1 km) és az Ottovka-forrás (1 km) is.

Luhačovicében meglátogathatja a Luhačovicei várat (2,7 km), és az erdei múzeumot (1,7 km). A környék népszerű kirándulóhelyei közé tartozik például a Na Skalka kilátótorony (14 km), a Jan Amos Komenský Múzeum (19 km), a Janův vár romjai (13 km) és Vizovice vár (19 km).

Hol fogok aludni?

A Classic kétágyas szobák a villa második emeletén találhatók. Modern bútorokkal, TV-vel és WiFi kapcsolattal felszereltek. A szobákhoz privát fürdőszoba is tartozik.

A VIP kétágyas szobák a villa első emeletén találhatók, és a stílusos retro berendezés mellett erkély is tartozik hozzájuk. A szobákhoz privát fürdőszoba, TV és WiFi kapcsolat is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel büféreggelit fogyaszthatnak, amely hideg és meleg ételek széles választékát kínálja. Válogathat például a különböző módon elkészített tojások, frissen sütött péksütemények, felvágottak és sajtok, gabonafélék, tejtermékek, házi készítésű desszertek és természetesen gyümölcsök és zöldségek választékából.

Vládní vila Luhačovice

Vládní vila Luhačovice

Leoše Janáčka 270 , Luhačovice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Ing. Rostislav Kovařík Cégjegyzékszám: 65792050


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 16:00
Kijelentkezés
8:00 - 10:00
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 50 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a fürdőtől
0,3 km
Busz megálló
100 m
Sípálya
2 km