Látogasson el a csehországi Óriás-hegység lábához és szálljon meg a Mona Panzióban, ahol egy igazán kellemes kikapcsolódásban lehet része. Utalványunknak köszönhetően kényelmesen berendezett szobában pihenhet, bőséges svédasztalos reggelivel várják, amely kellő energiával látja el, hogy felfedezhesse a környék érdekes látnivalóit, mint például a Mumlava-vízesés, az Ördöghegy, az Üvegmúzeum vagy az Elba-forrás. Töltődjön fel Harrachov szívében.

A szálláshelyről

A Mona Panzió közvetlenül a hegyvidéki cseh településen, Harrachovban található, amely valószínűleg a leghíresebb üdülőhely a Óriás-hegység régióban. Különösen a hidegebb hónapokban vonzza ide a látogatókat, amikor a síelés és más téli sportok szerelmesei látogatnak ide, de a kerékpárutak gazdag hálózata, a gyönyörű kirándulóhelyek és a környék érdekes látnivalói is minden évszakban várják a vendégeket.

Látogasson el az Anenské údolí völgybe (350 m), ahol megcsodálhatja a védett sáfrányos rétet, útközben pedig felfrissülhet a közelben feltörő Szent János-forrástól (450 m). Ezután továbbmehet és felvonóval (450 m) eljuthat a Certova hora-ra (5,8 km), ahonnan gyönyörű kilátás tárul Harrachovra és az Óriás-hegységre. A vendégház közelében található még egy nyári bobpálya (1,1 km), amelynek hossza 1 km, egy üvegmúzeum (900 m) ahol megismerkedhet az üveggyártó mesterséggel, valamint a Kamenice vízeséshez (1,4 km) is ellátogathat. A híres Mumlava-vízesés (1,7 km) is viszonylag könnyen elérhető, míg a fittebbek a Mumlava folyó mentén továbbmehetnek a Labský-vízesés (12,2 km) és a Labe-forrás (11,8 km) felé.

Melegebb hónapokban látogasson el a Harrachovi uszodába (1 km), vagy látogasson el a Špindlerův Mlýn Aquaparkba (49 km), ahol kipróbálhatja a szaunával és sóbarlanggal felszerelt wellness-részleget is. Télen természetesen a síelést fogja a legjobban élvezni. A legközelebb a Harrachov Síközpont (650 m) sípályáihoz lesz, ahol 4 pálya is található minden nehézségi szinten. A sífutók több mint 100 km karbantartott sífutópályát hódíthatnak meg. A Studenov (14,8 km), a Rokytnice nad Jizerou (16,8 km), a Paseky nad Jizerou (13,6 km), a Modrá hvězda (16,1 km) és még sok más síközpont is könnyen elérhető lesz a vendégháztól.

Hol fogok aludni?

A szobák és apartmanok modern stílusban, természetes anyagok és színek felhasználásával vannak berendezve. Minden szobához privát zuhanyzós fürdőszoba és vezeték nélküli internet-hozzáférés tartozik. Ezenkívül privát erkéllyel is rendelkezik, ahonnan a lejtőkre, az Ördöghegyre és Harrachovra nyíló kilátásban lehet része.

A Kétágyas szoba egy franciaággyal és egy székkel van felszerelve. Egy síkképernyős TV gondoskodik a szórakoztatásról, valamint egy kávé- és teáskészlet és egy tároló láda is rendelkezésre áll.

A Kétágyas apartman egy kis konyhát is kínál étkezőasztallal, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és mosogatóval, valamint egy franciaágyas hálószobát. Felszereltségében síkképernyős TV, szekrény, valamint tea- és kávékészítési lehetőség is rendelkezésre áll.

A Háromágyas szoba egy franciaágyat és egy egyszemélyes ágyat, síkképernyős TV-t, tea- és kávékészletet, valamint egy tárolószekrényt tartalmaz.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A reggeli a nap egyik legfontosabb étkezése, a Mona Panzióban pedig a lehető legjobb módon szolgálják fel. Megtapasztalhatja ezt a svédasztalos reggeli során, ahol hideg, meleg, sós és édes ételek közül válogathat ízlésének megfelelően. Egy könnyű ebédet vagy vacsorát pedig napközben a közös konyhában is el lehet készíteni.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kikapcsolódáshoz merüljön el a szabadtéri pezsgőfürdőben, amely a kellemesen meleg víznek és a hidromasszázsnak köszönhetően segít ellazítani a merev izmokat és teljesen elfelejtkezhet a mindennapi teendőiről.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek számára a vendégház alsó szintjén található egy játékszoba, ahol rossz időben is jól érezhetik magukat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A gyermekjátszószoba mellett található egy közösségi szoba biliárdasztallal és asztali focival, így a felnőtteknek is van saját helyük a szórakozásra.

Természetesen a harrachovi üdülőhely rendelkezik kerékpárok és sílécek tárolására alkalmas helyiséggel, amely bármikor a rendelkezésére áll.

Pension Mona

Pension Mona

Harrachov 272 , Harrachov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
4D food s.r.o. Cégjegyzékszám: 05935296


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
50 m
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
49 km
Sípálya
0,7 km