Irány Északnyugat-Csehország, pontosabban Kadaň városa, ahol egy gyönyörű várat és egy ferences kolostort fedezhet fel a természeti látnivalók mellett. A Hotel Split **** szállodában gazdag svédasztalos reggelivel várják, és élvezheti a zavartalan pihenést a pezsgőfürdővel, szaunákkal és pihenőszobával felszerelt wellness-részlegben.

A szálláshelyről

A Hotel Split **** közvetlenül az Ohře folyó partján, a gyönyörű ősi városban, Kadanban található, és modern szállást kínál az Érchegység és a Doupov-hegység lábánál.

Egy rövid sétával a folyóparton perceken belül elérheti a helyi nevezetességet, a Tizennégy Szent Segítség kolostort (300 m). A kolostorban található a Városi Múzeum érdekes kiállításokkal és a Kolostor szőlőskertje, ahol megismerheti a szőlőtermesztés különböző módjait, és ahol a hagyományos borszüret is zajlik.

Kadan egyedülálló jellegzetessége a Katova sikátor (1,5 km), amelyet a parton át a túloldalra sétálva érhetünk el. Ez az 51 méter hosszú sikátor a legkeskenyebb pontján mindössze 66 cm-es, így a Cseh Rekordok Könyvében a legkeskenyebb utca néven is bekerült. A városban megcsodálhatja a festői teret vagy Csehország leghosszabb erődítményét a Mikulovicei kaput (1 km).

A szálloda környéke ideális minden sportoló számára. Közvetlenül a szállodánál felcsatlakozhat a kerékpárútra is. A forró nyári napok kedvelt célpontja a Nechranice víztározó (7 km). Télen pedig sífutással, vagy síeléssel teheti még érdekesebbé tartózkodását a Boží Darl, vagy a Klínovec síközpontokban (36 km).

Hol fogok aludni?

Szállása a kényelmes és elegánsan berendezett szobák és lakosztályok egyikében lesz. A szobák felszereltségéhez WiFi-csatlakozás, TV és minibár tartozik. Természetesen privát fürdőszoba is rendelkezésre áll zuhanyzóval vagy káddal.

  • A Comfort szoba (16 m²) egy kényelmes kétágyas szoba, amely franciaággyal, íróasztallal és egy kis ülősarokkal ellátott fotelekkel várja. A fürdőszobában zuhanyzó található.

  • A Comfort szoba terasszal tágas (28 m²), és egy folyóra néző terasszal, franciaággyal, íróasztallal és fotelekkel ellátott ülősarokkal valamint egy káddal ellátott fürdőszobával rendelkezik.

  • A Deluxe lakosztály (55 m²) szellős, a folyóra néző kilátással várja a vendégeket. Egy külön hálószobából, franciaággyal és egy tágas nappaliból áll, amelyben egy nagy kanapéágy is található. A fürdőszobában zuhanyzó található.

  • A Deluxe lakosztály terasszal (48 m²) egy külön hálószobát tartalmaz franciaággyal, egy nappalit kanapéággyal és fotelekkel, valamint egy fürdőkádas fürdőszobát. Emellett egy tágas a folyóra néző terasszal is rendelkezik.

  • Az Elnöki lakosztály (72 m²) ideális választás azon vendégek számára, akik értékelik a külön hálószoba magánéletét franciaággyal és a nagy nappali kényelmét kanapéággyal, fotelekkel, étkezőasztallal és konyhasarokkal. Az lakosztály tágas, folyóra néző terasszal is rendelkezik. A fürdőszobában fürdőkád található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A folyóra néző modern étteremben hagyományos cseh ételeket és nemzetközi fogásokat fogyaszthat. A személyzet a felhasznált alapanyagok minőségére és frissességére helyezi a hangsúlyt. Megkóstolhatja az olasz és francia borok gondosan összeállított választékát is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A zavartalan kikapcsolódás helyszíne a szálloda wellnessrészlege, amely pihenésre invitálja Önt. Próbálja ki a finn szaunát, a gőz kabint és a pezsgőfürdőt. Ezenkívül ha szeretne igazán ellazulni, egy masszázzsal teheti még kellemesebbé az itt töltött napját.

Hotel Split ****

Hotel Split ****

U Splitu 933 , Kadaň
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
FRK SPLIT s.r.o. Cégjegyzékszám: 28746813


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
499 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Busz megálló
0,5 km
Sípálya
10 km
Sífutás
15 km