Kényeztesse magát egy horvátországi nyaralással! Szálljon meg a Hotel Jona Split **** szállodában, mindössze egy rövid sétára a legendás Split városától. Utalványunknak köszönhetően légkondicionált szobákban pihenhet, bőséges svédasztalos reggelivel várják, feltöltődéséhez pedig válassza a privát strandot vagy a fedett medencében és a szaunában is kikapcsolódhat.

A szálláshelyről

A Hotel Jona Split **** a modern San Antonio Hotel Resort része a horvátországi Podstranában. A szálloda az Adriai-tenger kavicsos strandjának partjától, mindössze néhány kilométerre a híres Split központjától található. Lenyűgöző elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas azok számára, akik nyugodt környezetben szeretnék eltölteni pihentető nyaralásukat, de népszerű a lelkes turisták körében is, akik innen fedezhetik fel az Adria legszebb helyeit.

A közeli Split (10 km) a horvát tengerpart legnagyobb városa, amely különösen ókori műemlékeivel, de élénk kultúrájával is teljesen elvarázsolja majd. Ne hagyja ki a Diocletianus palotát - az UNESCO listáján szereplő ókori római kori komplexumot, a Szent Domnius székesegyházat, a Jupiter templomot vagy a Riva sétányt sem. Hódítsa meg a Marjan-hegyet (14,6 km) vagy élvezze a fürdőzést a Znjan, Bacvice és Kasjuni strandokon.

Splittől nem messze, a Solin-hegy lábánál található a Salona ókori városa (10,7 km) - Horvátország egyik legfontosabb régészeti lelőhelye. Kicsit távolabb ellátogathat Klis (16,2 km) erődjéhez, amelynek története a Kr. e. 3. századig nyúlik vissza. De más népszerű üdülőhelyekre is elkirándulhat, mint például Sinj (38,1 km), Omis (15,2 km) vagy Trogir (31,5 km) városokba.

Strandok és tengerpart

Bár Podstrana egy kisváros, egy 9 km hosszú strandot kínál az ide látogatóknak. A legközelebbit már a szobájából is elérheti, ugyanis közvetlenül a szálloda előtt található egy privát kavicsos strand. Rendelkezésre áll egy strandbár, valamint napozóágy- és napernyőbérlés is. A strand az üdülőhely teljes partvonalát szegélyezi.

Ha inkább a homokos strandokat kedveli, látogasson el Splitbe. A csendes öbölben található, fákkal szegélyezett, finom homokos Firule Beach (9,5 km). A strandon bár, zuhanyzók és gyorséttermek is találhatók. Split további strandjai kavicsosak, köztük a Znjan strand (7,4 km), amelyet tucatnyi étterem, kávézó és bár vesz körül, és amely vízi sportok és egyéb tevékenységek széles választékát is kínálja. Ellátogathat a gyönyörű Kasjuni strandra (14 km) a Marjan erdőparkban; valamint a kisebb Bačvice (9,9 km) és Ovčice (9,7 km) strandok is megérnek egy látogatást.

Hol fogok aludni?

Szállása a hangulatos, modern felszereltséggel rendelkező szobában lesz, amely légkondicionálóval, privát fürdőszobával, TV-vel, minibárral és WiFi kapcsolattal van felszerelve.

  • A Standard szoba 15 m²-es, és egy franciaágyat vagy 2 különálló ágyat, egy íróasztalt és egy kis kanapét tartalmaz. A privát fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt.

  • A Comfort szoba 30 m²-es, stílusos berendezéssel, franciaággyal, kanapéval és egy kis írósztallal rendelkezik. Ezen kívül ez a szobatípus privát erkéllyel és ülősarokkal is rendelkezik, a fürdőszobában pedig pezsgőfürdő található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szomszédos Hotel San Antonio **** (50 m) földszintjén található étterem és pizzéria helyi és nemzetközi ételeket kínál, miközben a vendégek élvezhetik a gyönyörű kilátást a közeli tengerpartra. Este pedig a szórakozásé lesz a főszerep a strandbárban, ahol változatos koktél- és más italválaszték is várja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Csodálatos kikapcsolódását az üdülőhely melletti, napozóágyakkal és napernyőkkel ellátott privát kavicsos strandon élvezheti. De a Hotel San Antonio **** fedett medencéjét és finn szaunáját is kipróbálhatja.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktívabb vendégek a Hotel San Antonio **** helyszíni fitnesztermét, akik pedig egy kis szórakozásra vágynak, azok a biliárd terembe is ellátogathatnak.

Hotel Jona Split ****

Hotel Jona Split ****

Grljevacka 22 , Podstrana
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel San Antonio d.o.o. Cégjegyzékszám: 060323698


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
35 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a tengertől
30 m
Busz megálló
8 km
Aquapark
0,3 km

Utazási tippek

Split

Split Utazási tipp

Split Horvátország második legnagyobb városa és Európa egyik legnaposabb helye. Az Adriai-tenger keleti partján fekszik, egy félszigeten, az ország déli részén, Dalmáciában. Ma ennek a fontos kikötővárosnak körülbelül 200 000 lakosa van, és népszerű turisztikai célpont. A város egyik legnagyobb látványossága a Diocletianus-palota, amely ma már szerepel az UNESCO listáján is. A palota a 3. század végén épült, és a város alapítójáról, Diocletianus római császárról kapta a nevét. A császár mauzóleuma helyén ma a Szent székesegyház áll. A székesegyház harangtornya kilátóként is szolgál. Még jobb kilátás nyílik a városra a város fölé magasodó erdős Marjan-dombról.

További információ
Diocletianus palota Splitben
Diocletianus palota Splitben
Baška Voda
Baška Voda
Makarska
Makarska