Vélemények és értékelések: Chalupa Na Špici (Cseh-Morva felföld)

4,1/5
(Összesen 16 értékelés)nagyon jó
Oudoleň, Csehország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

5/5  
(Ivo Z. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 6. 11. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Az elvárásoknak megfelelt, szolid szint.
5/5  
(ALEŠ Š. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 29. 10. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Hihetetlenül segítőkész személyzet. Minden wellness békében időkorlát nélkül és masszázs nagyon profi masszőr úrtól. Reggeli bőséges választék és választék formájában. A kolbászoktól és sajtoktól a salátákig és a gyümölcsökig. Gyönyörű természet és felvidéki műemlékek közelében.
4/5  
(Dušan B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 4. 10. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Családi ház és tartózkodás a vártnak megfelelő volt, a szoba apró, de hangulatos, az ablak a vad nagyszerű. Kár, hogy nincs nagyobb szekrény a szobában (szobától függően), és legalább egy kis hűtőszekrény hiányát nagy mínusznak tartom, hogy az ember lehűtse az italokat és az ételeket. Bár van egy közös hűtőszekrény az étkezőben, a hozzá vezető út nem a legjobb. A Wifi gyenge, de a saját internetem a T-Mobile-ból is gyenge volt, ezért nem értékelem mínusznak, ez üzemeltetők dolga. És nem akarok nyaralni dolgozni. Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal, csatlakozunk másokhoz, akik nagyon pozitívan értékelték az ügyintéző Pétert, valóban egy személy a helyén, segítőkész, nyitott és hajlandó segíteni, amiben tud. Az étel-reggeli nagyon jó volt, a gondnok valóban igyekezett kielégíteni a gyomrunkat. Nem értékelem a vacsorát, nem rendeltem meg. A környék gyönyörű, csendes, tiszta, csak Felvidék. De ami igazán meglepi az embert, még ha a honlapon is megtalálja, azok a furcsa díjak, amelyeket egyáltalán nem értettünk, de tiszteletben tartottak. A fizetés csak készpénzben lehetséges, az autóval érkező látogatók számára a következő városba vezető úton megoldható az ATM, ráadásul az ügyintéző mindent megértett, és nem sürgette az azonnali fizetést.
5/5  
(Miroslav R. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 28. 5. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szállás megfelelt a leírásnak, nagyra értékeljük a szoba tisztaságát, a nyújtott szolgáltatások teljesen rendben voltak - kiváló ételek, kiváló ellátás a wellness alatt. A személyzet nagyszerű hozzáállása, különösen az üzemeltető Peter B. úr, nagyon segítőkész, profi és segítőkész. Mindenképpen örömmel térünk vissza, nagyon elégedettek voltunk.
5/5  
(Kristina Hanáková H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 10. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szállás, étkezés és szolgáltatások megfeleltek a leírásnak. Az ételek házi készítésűek voltak és nagyon finomak, a szobák tiszták és a gondnok nagyon kedves. Sok zene kevés pénzért.
4/5  
(Libor V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 14. 9. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden az ajánlat szerint. Csak meglepődtünk, hogy 100 CZK / fő hétvégi-ünnepi pótdíjat kellett fizetnünk, pedig csak vasárnap 16 órakor maradtunk. A művelet nagyszerű volt, de nem lehet kapcsolatot létesíteni a tulajdonossal.
1/5  
(David K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 3. 9. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Torzító fotók, piszkos környezet, érkezés után azonnal egy részeg gondnok fogadott minket, ahonnan 2 m-re húzódott. Azonnal visszaültünk a kocsiba és elhajtottunk a szennyektől. Horáková asszony (tulajdonos) figyelmen kívül hagyott minden tárgyalási kísérletet, és nem volt hajlandó sem a telefont felvenni, sem az e-maileket írni. Még szobát sem választottunk, és be akartunk szállni egy mini szobába, ahol piszkos fürdőszoba volt, közvetlenül az ajtó előtt. Abszolút nem ajánlom. Egy másodpercig sem töltöttünk szállást, és 1600-tól kezdve nem láttunk tőlük koronát.
3/5  
(Hana B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 1. 9. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda szó nem megfelelő, inkább, ahogy a neve is sugallja, a ház. Tisztítsa meg mindenhol, az ebédlőben lehetősége van a hűtött italok önkiszolgáló választására egész nap, közös hűtőszekrény áll rendelkezésre. Elegendő reggeli, svédasztalos. Vacsora nem sok. Tálalva, leves nélkül, csak főétel. Három vacsorától 2x orsó csirkével. Csak a legolcsóbb és legegyszerűbb. A szoba kicsi, de megfelelő. Matrac kemény, göröngyös, alszik, mint a vakon. A pezsgőfürdővel ellátott szauna kellemes, időben kész, tiszta mindenhol. Kellemetlen masszázs. Azt javaslom, próbáld ki. Tanúsítványt szeretne kiadni a látható helyen történő masszázs jogáról. A személyzet volt a bérbeadó, pincér, masszőr - mind egy személy. Az előadás elég kellemes. Az összbenyomás 50-50. Napi meglepett pótdíjak, a helyszínen fizetve - szezonális díj 100 CZK, hétvégén 200 CZK, az áram 30 CZK és a végső takarítás 50 CZK. Nem választanánk ezt az ajánlatot a következő tartózkodáshoz.
5/5  
(Klára D. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 17. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A ház környezete gyönyörű volt. Mindent megkaptunk, ami az utalványon szerepelt. A reggelik csodálatosak voltak, a vacsorák kisebb adagok voltak, és az ételek összetétele nem illett hozzánk egy kicsit. De ez nem volt olyan probléma. A tartózkodás legnagyobb pluszja egyértelműen a személyzet, különösen Mr. Petr. Rendkívül segítőkész volt mindenben, kellemes minden vendég számára, és hála neki örömmel emlékezünk majd az ünnepről.
4/5  
(Jana O. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 17. 11. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
menjünk és májusban
4/5  
(Ladislav U. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 14. 10. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nincs hozzászólásom, minden a megbeszéltek szerint történt.
2/5  
(Ondřej H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 9. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Sajnálom, de nem tudok pozitív véleményt mondani. Nem én magam választottam ezt a tartózkodást, hanem a lányom. Az utalvány kézhezvétele után további információkat olvasott el a hétvégi, az ünnepi stb. Pótdíjairól. Ha törölni akarják az utalványt, és vissza akarják adni a befizetett összeget, az üzemeltető (Špicán lévő ház) elutasította. Csak a foglalás megváltoztatását tette lehetővé. További 1100 CZK-t fizettünk felárként. Így nekünk egy hétvége (2 éjszaka) 1350 / fő / fő. Már végigjártuk köztársaságunkat, de ezzel még nem találkoztunk. Ezenkívül a szállás szintje nem egyezik meg az árral. Zuhany penész, szinte lehetetlen volt leülni a WC-re, mert a fal és a tál között rés volt, hogy be tudjon lépni a zuhanyzókba. sarok. A saját pezsgőfürdőben pezsgőfürdő található. Sajnos nem volt időnk a masszázsra (nem sokszor lehetett választani), és a tulajdonos nem is tett erőfeszítéseket, hogy a masszázst későbbre vigye. A vacsora étele finom volt, de kétszer egymás után csirkét főztek a tulajdonosok. Az egyetlen dolog, amit pozitívan értékelhetek, az a reggeli szintje volt. Szerencsére nem iszom kávét, de a többi vendégnek ez nem nagyon tetszett, teáskannában oldódott, aztán a tulajdonos hozott egy pikolót.
5/5  
(Petr H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 27. 7. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Jó. Nem megfelelő a kapcsolatfelvétel a nyaralóban.
5/5  
(Irena Š. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 22. 7. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nincs miért panaszkodni, minden nagyszerű!
4/5  
(Jolana R. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 22. 10. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A személyzet nagyon segítőkész és kedves. Nagyon kedves, kommunikatív, segítőkész és barátságos működés. A panzió hangulatos környezete. Nagyon kicsi szoba felszereletlen konyhával, amely tűzhely és elektromos vízforraló nélkül van. Csak szekrények. Az egyetlen negatívum a tévé nélküli szoba és a még mindig eső wi-fi volt. Az ételek nagyon finomak voltak. Félpanziónk volt, és teljesen elégedettek voltunk. Finom vacsora és hibátlan reggeli. Mindenkinek volt elég. Az ételeket feltöltötték. A tűn a tulajdonos helyi 11 különlegessége. Szupermarket. Kiváló sör. Remek masszázs. Időpont a helyszínen egyeztetett probléma nélkül. Csakúgy, mint egy pezsgőfürdő és szauna. Minden szép és privát. Semmi nem üldözött minket, 3 órán át volt szaunánk és pezsgőfürdőnk, de 1 óra elég volt ahhoz, hogy átinduljunk. Ez egy falusi tartózkodás, egy helyi kocsma 18 órától tart nyitva. Sehol semmi. De meglátogattuk Michal Olšiak távoli szobrának egy darabját. Mindenkinek ajánlom. Még kommunikálni. A tulajdonosral való megérkezés előtt valószínűleg nem volt olyan kellemes, mint a helyszínen folytatott kommunikáció az operatív munkatárssal. Vedd le azt a kalapot. Nagyszerű és türelmes ember. Köszönöm.
5/5  
(Iveta M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 19. 8. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden megfelelt a leírásnak, a szolgáltatásokat a kupon szerint vettük igénybe. Minden rendben volt.

Aktuális ajánlatunk Chalupa Na Špici

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet