Vélemények és értékelések: Hotel Berghof Tauplitzalm *** (Alpok)

4,7/5
(Összesen 7 értékelés)nagyon jó
Tauplitzalm, Ausztria (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

5/5  
(Veronika S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 6. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A tartózkodás nagyszerű volt. Csodálatos elhelyezkedés, gyönyörű kilátás az Alpokra és a tóra, nagyon kedves és barátságos személyzet. Ami igazán lenyűgözött minket, azok a vacsorák voltak, amelyek igazán kiválóak voltak - nagyszerű ételek, amelyek jó ízűek és gyönyörűek. A vacsora 3 fogásból állt (leves, főétel és desszert), és minden nagyon jó volt. Télen is szeretünk ide járni. Érdemes előre e-mailt írni a szállodának, mert az úton való átjutáshoz és a szállodába a sorompón lévő számkód kell.
4/5  
(Jiří V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 16. 9. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Összesített elégedettség. kiváló konyha, nagyon kedves személyzet. ajánlom
5/5  
(Jiřina V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 14. 9. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
2022 júliusában 5 éjszakát töltöttünk a szállodában, 2 kisgyerekkel jöttünk és először jártunk az Alpokban. A szálloda csodálatos helyen van, kilátás a hegyekre minden irányba, zöld, teljes csend, csak távoli tehénharangok. Balzsam a léleknek. A szálloda egyszerű, de mindent egyensúlyban tart az elhelyezkedés, a segítőkész és mindig mosolygós személyzet és a jó ételek. A szoba csendes volt, tiszta, kényelmes ágy, új fürdőszoba, rengeteg meleg víz, illatos puha törölközők, megbízható wifi, minden működőképes. Az erkély a felújítás előtt, de szerintem a szállodákban a felújítások a megfelelő sorrendben folytatódnak. Az alagsori játszószoba is felújításra vár, ahol nem voltak játékok, és az általános állapot nagyon rossz volt. Az étteremben az ételek jók voltak, és rengeteg volt, csak az italokat kell fizetni. A gyerekek egy adag ételt kaptak közel egy felnőtt adaghoz, míg a gyerekekért nem fizettünk semmit. A vacsorát 18/18:30-kor szolgálják fel, és az étkezéshez az első napon meg kell érkeznie. A bőséges reggeli 7-10 óra között van. A szállodába való eljutáshoz autónként 13 eurót kell fizetni az Alská cesta belépőjéért - egyszeri alkalommal, vagy vásárolni kell egy Summerclou kártyát, ahol a napi egyszeri belépő is benne van. Megvolt a kártya, és ennek köszönhetően nagyon élveztük az Alpokban való tartózkodást, ajánlom. Érkezés előtt fel kell venni a kapcsolatot a szállodával és kérni egy számkódot a felső sorompóhoz, ahová csak a vendégek léphetnek be.
5/5  
(Aleš K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 10. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Kellemes környezet, kiváló ételek, segítőkész személyzet. Ideális kiindulópont a környéki túrákhoz, ahol mindenki teheti a dolgát. Ahhoz, hogy autóval eljusson a szállodába, be kell szereznie egy kódot a recepción, hogy megnyissa a sorompót a Tauplitzalm tetején található nyilvános parkoló felett.
4/5  
(Aleš K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 22. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda egyszerű, de kellemes környezete, gyönyörű környezet és kilátás, segítőkész személyzet ideális kiindulópont a környező hegyekben tett túrákhoz. Kiváló félpanzió. Nem a mellékelt vonatot vagy szaunát használtuk - a nap folyamán felajánlják őket, amelyeket inkább hegyi kirándulásokhoz használtunk. Meg kell jegyezni, hogy a szálloda felé vezető út az "Alpenstrasse" útján halad, amelyért útdíjat fizetnek (12 EUR bejáratonként vagy 25 EUR háromnapos, a leírásban nem szerepel). Az autópályadíj-kezelő munkaidejének lejárta után a kapu előtt jelzőautomaták állnak rendelkezésre. A Tauplitzalm felső nyilvános parkolójától az út (kb. 1,5 km) folytatódik, sorompóval lezárva, amelynek megnyitásához számkód szükséges a szállodától. Egyébként nagyon elégedettek voltunk. Javasoljuk, hogy adjon meg információkat az útdíjról, majd a szállodába vezető út akadályáról (lásd fentebb) - simán megoldottuk a recepció felhívásával, de más vendégeknek is akadtak problémái - mind a zsetonok megvásárlásával az útdíj-automatából, mind az akadály elhaladásával a szálloda felé.
5/5  
(Jana B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 27. 9. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Elégedettek voltunk a tartózkodással, megfeleltünk a leírásnak. A személyzet nagyon jó volt :) és az ételek is. A környék gyönyörű, a szálloda egy fennsíkon található az útvonal közepén, amely 6 alpesi tó körül vezet - gyönyörű :). Csak annyit kellene hozzáfűzni, hogy egy út vezet a szálloda elé, amelyet egy sorompó zár le, és annak megnyitásához tudnia kell a szálloda számkódját. A gáton csak véletlenül jutottunk felülről elhaladó autóval.
5/5  
(Lenka E. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 12. 8. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Abszolút elégedettség. Kiváló étel, környezet és személyzet.

Aktuális ajánlatunk Hotel Berghof Tauplitzalm ***

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet