Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Vélemények és értékelések: Hotel Bezděz *** (Észak-Csehország)

4/5
(Összesen 4 értékelés)nagyon jó
Staré Splavy, Csehország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

2/5  
(Petra V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 24. 8. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet meglehetősen retro elavult. Kuponokat (kedvezményeket) kellett volna adni a tartózkodásra, de nem kaptunk. Nulla személyzeti kommunikáció. A 180 CZK helyi illeték megfizetése után a recepciós hölgy nem is vette a fáradságot, hogy visszaadja a 20 CZK-t. A reggeli is gyenge. A lé ihatatlan volt, olyan íze volt, mintha valaki mosogatórongyot mosott volna ki benne. Indulás előtti este már nem folyt a meleg víz, reggel pedig már egyáltalán nem folyt, így a wc-n sem eresztették le, határozottan nem ajánlom a szállodát!! A szálloda alatti strand 180 CZK/fő/nap, még akkor is, ha csak nézelődni szeretne, vagy inni valamit. Nekem soha többé!
4/5  
(Libuše G. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 18. 8. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szállodában lerobbant benyomás / ernyedt ajtók a bútorokon, lepedő szakadt, itt-ott leesett csempék a homlokzaton, szauna, masszázs van hirdetve kívül-belül, de csak az uszoda működőképes. Egy kis hűtőszekrény megfelelő lenne a szobában, például joghurtok, sajtok gyerekeknek. Barátságos személyzet, nagyszerű ételek egy kivétellel.
5/5  
(Roman H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 2. 8. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete remek. A szálloda egy kicsit retro, de a személyzet kiváló. Az egyetlen mínusz, hogy nem kaptunk kedvezményes kuponokat. Ellenkező esetben csak ajánlani tudjuk ezt a tartózkodást.
5/5  
(Daniela S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 10. 7. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden rendben volt, a minőség és az ár aránya rendben volt. Standardnak mondanám a medencét, ami hidegebb, de nagyon kellemes. A reggeli nagyon finom, változatos. A szálloda régi időket lélegzik, az ember emlékezik az iskolára a természetben, de jó értelemben. minden szobához erkély tartozik, ami szintén nagy plusz.