Vélemények és értékelések: Hotel DSZSU *** (Trencsénteplic)

4/5
(Összesen 1 értékelés)nagyon jó
Trenčianske Teplice, Szlovákia (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

4/5  
(Tomáš B. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 20. 11. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szállás szép, újradekorált szoba, teljesen új berendezések a szobában és a közös helyiségekben, mint például az étkezőben. Wellness szuper. Apró mínuszként értékelem a nem tájékoztatást, hogy a szobákat nem takarítják minden nap és ezért nem cserélik a törölközőket, a miénk vizes volt, ezért a földre dobtuk, hogy cseréljük ki, de aznap nem takarították ki. A recepción kaptunk újakat, de egy kellemetlen megjegyzéssel. Számunkra rendben van, ha nem takarítanak minden nap, de jó lenne, ha érkezéskor tájékoztatnának, hogy intézkedni tudjunk.Ami a személyzetet illeti 1 kivétellel nagyon pozitívan értékelem őket, nagyon segítőkészek, segítőkészek és barátságosak.Az ételek mérsékeltebbek voltak, mint amire számítottunk, de teljesen elegendőek. A reggeli büféből állt, amit nem szolgáltak fel, ezért érdemes korán érkezni. Kétszer vettünk részt és az egyik napon szerintem a személyzet elfelejtett lepakolni kb. a harmadát, mert aztán a második napon már sokkal jobb volt. Ami a vacsorát illeti, a vacsora szünete 17.30-tól 18.00-ig tart és egy húsételből és egy salátából áll, választási lehetőség nélkül. Első este abszolút nagyszerű, nagyon finom, a második alkalommal sajnos nem nagyon ízlett.

Aktuális ajánlatunk Hotel DSZSU ***

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet