Vélemények és értékelések: Hotel Elbrus Spa & Wellness *** (Lengyel Beszkidek)

4,5/5
(Összesen 2 értékelés)nagyon jó
Szczyrk, Lengyelország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

5/5  
(Josef S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 18. 5. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon tetszett, az üdülés a leírásnak megfelelt, a nyújtott szolgáltatásokkal nagy megelégedettség, segítőkész személyzet mind a recepción az étteremben, takarítás, a medence meleg, a masszázsok tökéletesek. Télen a túrázást ajánlom az ügyfeleknek, majd a síelést ott, ahol a közelben vannak felvonók. kicsit rosszabb parkolás a városban (ingyenes a szállodában, ami rendben van)
4/5  
(JANA Z. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 12. 4. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Kellemes személyzet, nagyszerű masszázs és kiváló konyha. Hiába voltunk egyedül Csehországból a szállodában, szerintem semmiben nem tűntünk ki, mindig kifogástalanul kiszolgáltak minket, a húsvéti programot is beleértve a szolgáltatások teljesültek. Az egyetlen dolog, amit érdemes megjegyezni, a medence melletti napozóágyak és a szauna. A szállodában 5 nyugágy található, ahol körülbelül 200 ember fér el teljesen elfoglalva. Szóval pihenés a szaunázástól, amikor a medence tele van hancúrozó gyerekekkel és szülőkkel (szülők, kérem, ők gyerekek, megértem, de üvölteni egyszerűen tilos, a wellness egy nyugodt zóna, legyetek kedvesek és terelgetik gyermekeiket az, hogy nem játszótér a ház mögött) EGYSZERŰEN LEHETETLEN. De végül szerencsénk volt, és a következő két napon szinte egyedül voltunk a medencénél. Szóval, ahogy felveszed az ügyfélkör kifejezését és típusát :) nyertél, pl. séta lehetőség (erdő és kilátó a szálloda mögött)

Aktuális ajánlatunk Hotel Elbrus Spa & Wellness ***

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet