Vélemények és értékelések: Hotel Faraon *** (Közép-Dalmácia)

4,5/5
(Összesen 2 értékelés)nagyon jó
Trpanj, Horvátország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

5/5  
(Martin K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 29. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Kellemesen meglepődtünk - egy nagyon szép csendes hely, a szálloda és az all inclusive étel nagyszerű volt. A szállodában nincs lift, ezért lépcsőn kell menni, nekünk több mint 100 lépcső volt összesen az utcáról a szobába, de jó kis edzésnek bizonyult. Szép szállodai medence, 180 cm mély, mellette egy sekély gyermekmedence. Kavicsos strand közvetlenül a szálloda előtt az út túloldalán, a tenger, mint Horvátországban általában szinte tiszta, nincs sün, esetünkben hidegebb, mint vártuk. Trpanj egy nagyon szép város, valami egészen más, mint a nyüzsgő üdülőhelyek, mint például Makarska. Határozottan ajánlom.
4/5  
(Petr Š. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 13. 6. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Egy gyönyörű helyre érkeztünk, fantasztikus természettel és tiszta és meleg tengerrel körülvéve. Az első este lépcsők, lépcsők és lépcsők állítottak meg minket, ebből pontosan 89 az 1-25-ös szobákban. Szóval gyerekeid vannak és állandóan repülsz velük a szobába és fel-le és fel-le....Az alsóbb emeleti szobákért javaslom, hogy fizess felárat, ha nem akarsz fogyni... Egyébként diéta all inclusive tökéletes, állandó választék a különböző húsokból, zöldségekből, péksüteményekből készült levesek, desszertek, gyümölcsök stb. alkohol függő. Előnye, hogy ebédre és vacsorára mindenkor INGYENES az ital! A gyerekekkel voltunk, és volt mit felfedeznünk. A szállodában főként lift hiányzik, a klímát és a hűtőt külön fizetik, meglepett minket a napi 10kuna és egy fős turistadíj is, tehát kb 34 CZK! Tehát egy nagy családnál ez már szembetűnő tétel.

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet