Vélemények és értékelések: Hotel Plejsy *** (Szlovák Paradicsom)

4,2/5
(Összesen 277 értékelés)nagyon jó
Krompachy, Szlovákia (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

4/5  
(Monika H. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 15. 10. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A gyönyörű természetű szálloda örömmel töltötte el a wellness szolgáltatásait. A matracokat és az ágyneműt ki kell cserélni. Az ételek nagyon jóak és változatosak voltak. Mindenképpen visszatérünk oda. Dicsérem a nagyon kedves személyzetet.
3/5  
(Terézia D. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 29. 9. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A személyzet nagyon kedves, de az étel inkább hideg volt, mint meleg, különben jó lenne. Mrs. in welnese nagyon kedves ember, de a medence csempéi alól kilóg a rozsda, nem túl hízelgő és biliárd, hogy a vendégek készpénzzel fizessenek, nem annak a szobának a rovására, amelyre gondoltunk, vagy elhagyjuk, és valamilyen műsort nézünk (szörnyű képminőség) a tévében, vagy térjen vissza a pénztárca szobájába.
3/5  
(Miroslava D. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 13. 9. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A személyzet ember volt. Az ételek kiválóak voltak. A wellness világ szépen berendezett volt, és dicsérem annak a hölgynek a készségét, aki gondoskodott róla! Érkezéskor a kártya nem működött nálunk, de kijavították. Amikor elmentem zuhanyozni és bekapcsoltam a vizet, az elem a kezemben maradt, így egy másik szobába költöztünk. Volt egy fizetős, erkélyes szobánk, de egy erkély nélküli szobába költöztettek (mivel már erkély volt elfoglalva) hiányzott a szappan, a törölköző és a törülköző. A második szobában az ablak fogantyúja eltört, ezért gondot okozott az ablak kinyitása, és a helyiséget nehéz volt lélegezni. Két évvel ezelőtt ott voltunk és elégedettek voltunk, ezért visszatértünk. De ez a tapasztalat csalódást okozott nekünk.
5/5  
(Zdeněk F. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 6. 9. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon elégedettek voltunk a Plejsy szállodában töltött tartózkodásunkkal. Ajánljuk a Slovak Paradise-t más vásárlóknak.
5/5  
(Marika F. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 31. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Egyszerű szálloda, de tisztaság és étkezési színvonal, a személyzet kedves és segítőkész, sok lehetőség kínálkozik egy utazásra.
4/5  
(Jitka H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 31. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Összességében a tartózkodás szép volt. Inkább azok vagyunk, akik csak alszanak és étkeznek a szállodában, ezért nem gondoltunk kisebb hiányosságokra, de azok számára, akik főleg a szobában vegetálnak, a klasszikus standard szoba nem túl alkalmas erre. A szoba egyes részein teljes cserére vagy közvetlen rekonstrukcióra lenne szükség, de elegendő az alváshoz. Ha meg kell említenem: matracok felnőtteknek, az ágyak jók voltak a pótágyakhoz, a konzolok görbe volt, a szőnyegek rosszabb állapotban voltak, a vízkő és a törülközőtartó ide-oda kiesett, a tévé vétele jó volt, de a képhez képest kb. 2 másodperccel késett a hang . Kevés volt a törülközőkampó, amikor halomban voltak, nem akartak megszáradni, és egy vágódeszka a WC-ben. A zuhany tartóját ki kellene cserélni. Nos, fokozatosan valószínűleg változtatni akarna a szobák után, de egyébként a wellness nagyon szép, a szabadtéri medence is remek, főleg a lánya, akit nem tudtunk megszerezni belőle, valamint a gyermek sarokból és a játszótérről. Lehet, hogy valahogy kibővíteném mindkettőt, mert ha egyszerre több gyerek lenne, nem volt mozgás. :) A reggeli jó volt, a vacsoránál hozzáfűztem, főleg a szószokat, de talán arról van szó, hogy máshoz szoktunk. Csehországban a szószok vastagabbak, kissé sűrűbbek, de egyébként jó volt az étel. Különösen a hús készült mindig remekül, és tetszett az este grillezéssel és élő zenével. Összességében úgy értékelném a szállodát, hogy igénytelen ügyfél számára jó legyen a félpanziós ellátással rendelkező standard szobákban való tartózkodás, még annak is, aki csak alszik és eszik, majd egész nap utazik. Ellenkező esetben a tartózkodás jó áron. A személyzet tökéletes volt, mindig kedves és mosolygós, 1 csillagom van tőlem. :)
4/5  
(Miroslav H. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 30. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szerény, de tiszta szoba, gazdag kiegészítő szolgáltatások, de minden hiányzott (tenisz - markolatok nélküli ütők, sérült kötött, 2 funkcionális golyó 4 golyóból, pinpong - rettenetesen ütők, golyó repedt. Wellness - hiányzó cserepek a szaunákban.) Finom ételek, italok elég pálya a szálloda szintje miatt, a reggeli kávé nem iszik. A személyzet kellemes, segítőkész. Utazási tipp: Szepesi vár, kerékpáros túra a Poráčská-völgybe 32 km együtt.
1/5  
(Milan G. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szállás katasztrofális, koszos, régi szakadt matracok, a szoba penészszagú volt, pedig még mindig szellőztünk, a WC-k nem működtek. A szálloda semmiképpen sem felel meg a három csillagnak. Rossz étel - reggelire régebben többféle módon volt szalonna, egyféle lekvár egy tálcában, nincs választási lehetőség, oldható kávé (ha csöpögni akart, akkor meg kell vásárolni.) Tojás max. Tartózkodásonként egyszer (5 nap voltunk), vacsora úgy néztek ki, mint egy versenyétkezde, ahol ételt kaptak tányéron, majd az ételt az asztalhoz vitte. A tengeri sós medencénél kijelentik, hogy már nem kell a tengerhez menni - a felhős medencét nézve még a medencébe sem léptünk be. A recepció személyzete és a wellness kellemes, különben az ételekkel és a vezető úrral nincs hírnév. Azt javaslom más ügyfeleknek, hogy kerüljék el ezt a szállodát. Nem vagyunk igényesek, de ez valóban a legrosszabb szállás volt valaha. Nem voltunk egyedül, és a szlovák ügyfelek elborzadtak. Panasz miatt vártuk a tulajt, de sem mi, sem a többiek, akik ugyanazt a helyzetet kezelték, mint mi.
4/5  
(Vlasta K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 29. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Tartózkodásunk megfelelt a leírásnak, mindent megkaptunk, ami a kuponon szerepelt. Nagyon elégedettek voltunk a nyújtott szolgáltatásokkal. Az ételek kiválóak voltak, teljes mértékben élveztük a wellness-t, a személyzet kedves és segítőkész volt. Az egyetlen hátránya a régi, vékony matrac volt - rosszul aludtunk aludni, felébredtünk a hátfájástól, mert éreztük a matrac alatti léceket.
3/5  
(Stefania J. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 28. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Csak 2 éjszakát töltöttünk a szállodában, és ez elég volt. Nagyon meglepett szoba. Elavult és kopott felszerelésével kollégiumra emlékeztetett. Minihűtőt várnék a szobában. Matracok az ágyakon piszkosak és vékonyak. Éreztem rajtuk keresztül a rácsot, és ez az egyik könnyebb súly, a férjem végig felébredt. A fürdőszobában törött öblítés van, a zuhanyajtó nem működik. A közös helyiségek jobb állapotban voltak, bár még ők sem vetnék meg az újjáépítést. Svédasztalos ételek, jó reggeli választás, de a kávé undorító keserűség volt. A vacsora gyengébb, nem mindig minden finom. A szálloda személyzete kedves, a szolgáltatás rendben van. Wellness kisebb, de szép, kár, hogy a Kneipp fürdő nem működött. A medence vize hideg. A szabadtéri medence szánalmasnak tűnt. A kavicsokkal teli parkolóban való parkolás, az eső és az autók pedig mély kátyúkat hoztak létre a bejáratnál. A szálloda összességében csalódott, többet vártam.
4/5  
(Lenka N. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 27. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete kellemes, a szoba tiszta, a wellness kellemes. Jó étel nekünk. Választható házi klasszikusok, valamint könnyebb ételek grillezett zöldségek formájában, pl. Az egyetlen dolog, amire panaszkodhatunk, az az étterem gyenge kiszolgálása (vagy a pincérek alacsony száma, amelyek valóban nem érik utol). Több pénzt költöttünk volna, ha nem vártunk volna ilyen sokáig a személyzetre. Összességében azonban szép nyaralásként értékelem, sok lehetőség a kirándulásokra. Kedden egy csodálatos bruchovravca, csütörtökön pedig ismét egy country együttes élvezhette a grillét.
4/5  
(Mária P. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 26. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet és a szálloda pontosan hasonlított a fényképre. Többé-kevésbé elégedettek voltunk. A személyzet nagyszerű, a csapat fiatal és nagyon kedves, és sajnálom, hogy nem búcsúztunk tőlük. Kedves kiszolgálás. Én személy szerint csak egyszer nem használtam a wellness-t, nem volt idő, amikor más tevékenységeket folytattunk volna. Ami engem zavart, az talán nem annyira a vacsorához. Egy meleg vacsora, ami nem nagyon esett meg nekem. Hiányoztam például a csirkecarabok, a saláta, az öltözködés, a száraz vacsora lehetőségét, például választhattak. Remek reggelit és ebédet fogyasztottunk egyszer egy steakben, és nagyon jó volt, választhat a menüből. Egyébként mindig a szálloda előtt ebédeltünk. Továbbá az zavart, hogy éjjelig ekkora zaj hallatszott a vécé fölé, és ellentétben a kunyhóval, vagy mi volt a népzene másnap reggelig, úgyhogy még az ablakokat sem szabad kinyitni, mert elég zavaró volt. De egyébként szép volt. A szobánkban volt egy lakás, amely ideális 3-4 fő számára. Tiszta volt. Amit változtatnék, az az, hogy befektethetek matracokba. Nagy fürdőszoba zuhanyzóval és káddal, valamint WC. Csúszásgátló szőnyeget raknék a földre. Írja be utazáshoz Nagyon sok turizmus folyik ott, mivel ez egy szlovák paradicsom ... Télen biztosan kiváló a síelők számára, mivel a szálloda mellett van egy sífelvonó.
3/5  
(Ivana K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 20. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet, a környező természet csodálatos volt, hogy a tartózkodás a lehető legkellemesebb legyen. Gyönyörű természet és környéke. Az étkezést és a szállást átlagosan, a wellnesset nagyon jól értékelem.
3/5  
(Adriana Ď. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 20. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda szép környezetben van. A bútorok kissé elavultak, a matracok nagyon kopottak. A személyzet kedves volt, az ételek átlagosak és a wellness nem volt elég a szálloda kapacitásához.
3/5  
(Anna Š. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 3. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Átlagos
4/5  
(natalia K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 30. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda régebbi felszerelését ellensúlyozta a barátságos személyzet, a változatos ételek és a rengeteg játszótér a gyermekek számára.
3/5  
(Miloš W. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 27. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A wellness jó szinten volt, a reggeli remek választás volt, rosszabb volt a vacsorával, a törölközőket nem cserélték egész héten, mint mi ott voltunk, különben a személyzet barátságos volt.
4/5  
(Miroslav P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 27. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Wellness remek. Diéta rendben
4/5  
(Mojmír S. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 26. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet szép volt, a szálloda személyzete nagyon segítőkész. A családi lakás megfelelt nekünk, tágas volt, élveztük.
4/5  
(pavel K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 18. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szállás gyengébb átlag, az étel jó, de lehet melegebb, a wellness és a recepció egyben, a bárban történő szolgáltatás nagyon lassú, körülbelül 20 percig vár egy italra. Egyébként gyönyörű ünnep, ajánlják.
4/5  
(Jana K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 16. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A személyzet nagyon kedves és barátságos volt. Az étrend változatos volt. A szállás magasabb szinten lehet, a wellness sem felelt meg a követelményeinknek.
4/5  
(Etelka Š. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 15. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szállodai környezet szép, a személyzet kedves, a szobák tiszták, a bútorok szépek, csak a matracok vékonyak. A túra után elegendő étel, jól felszerelt wellness áll rendelkezésünkre.
4/5  
(Kristína S. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 14. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Elégedettek voltunk. Étel nagyon jó.
4/5  
(Tomáš D. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 13. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szoba állapota nem felelt meg a 3 * -nak, és volt egy családi szobánk. A normál szobák kicsiek és büdösek voltak. A szálloda többi része rendben volt.
2/5  
(Sona G. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 10. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet - a természet szép. A szálloda rendelkezik potenciállal, de beruházásra lenne szüksége. Először cserélje ki a szőnyegeket a szobákban és a folyosókon. Igazán undorító érzés piszkos, lapos, fedett szőnyegen járni ... A pókhálók és pókok szőnyege szinte minden sarokban nem kellemes. A wellness szaunák rendben vannak, de elavult - a medencéknél penészes levegő nem volt kellemes. Étrend átlag, a büfék feltöltése gyakoribb lehet. A szálloda személyzete nagyon kedves és barátságos volt.
4/5  
(Matúš Kohút K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 7. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet szép, bár egy kis javítás megfelelő lenne, pl. Szabadtéri medence és trambulin. Az étel jó volt, megehette, de ne számítson semmi különösre. A wellnessnek előnyös lenne a jobb tisztaság. A személyzet kedves volt.
5/5  
(Jasmina K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 7. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden úgy volt, ahogy meg volt írva, és elégedettek voltunk. hát, köszönöm
5/5  
(Ján A. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 4. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szép szálloda, gyönyörű környezetben, magas színvonalú szolgáltatásokkal és barátságos személyzettel.
5/5  
(Stela H. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 2. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Rendkívül elégedettek voltunk, a személyzet kedves volt, az ételek kiválóan alkalmasak a szálloda környezetének kiválasztására, amit ajánlani tudok, és biztosan megyünk még egyszer.
5/5  
(Andrea C. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 30. 6. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet gyönyörű, a wellness is ... Csak nem annyira alkalmas a gyermekek számára. A medence belsejében hideg van, kint pedig kellemes, meleg, ha nem rossz az idő ... De a párok számára mindenképpen ajánlom..turizmus, erdő és wellness..étterem és szoba is. ajánlom
3/5  
(Miroslav Z. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 11. 1. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda gyönyörű környezetben van, közvetlenül a lejtők mellett, de kár, hogy csak a gyermekek és a kezdők lejtői futottak, a felsők nem futottak, ami szerintem problémát jelent a korábbi években. Úgy gondolom, hogy a szállodának vannak gazdasági problémái, amelyek a szobák berendezésénél is jól láthatók, különösen az abszolút nem kielégítő matracágyak, még egy éjszakát sem aludtam, a matracok vékonyak voltak, alapvetően faanyagokon aludtak fel. A személyzet kedves, étel közül lehet választani.
5/5  
(Miroslav P. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 16. 12. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon elégedettek voltunk mindennel (szállás, étel, wellness), a tartózkodás megfelelt a leírásnak, a személyzet nagyon befogadó volt.
3/5  
(Štefan K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 15. 12. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet kellemes, nagy hátránya a szaunák és uszodák nyitvatartási ideje, a víz pedig hideg volt. A nagy medence egész idő alatt szinte üres volt.
4/5  
(Dagmar Růžičková R. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 2. 12. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Étel és wellness rendben van a szállásig. A szobák falai piszkosak, nagyon piszkosak, a szobák takarítása gyenge.
5/5  
(Renáta S. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 26. 11. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete szép volt. Elégedettek voltunk a nyújtott szolgáltatásokkal.
3/5  
(Enikő S. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 17. 11. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Kedves személyzet, gyönyörű környezet. De a wellness befogadóképessége nem felel meg a befogadott vendégek számának, a szauna üzemideje csak 15:00 órától.
4/5  
(Vladimir C. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 17. 11. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A személyzet hűvös, kaja rendben, ebéd félpanzióval még nem is gondolt. A wellness hamarabb és hosszabb is lehet. Hétvégenként valószínűleg van menedék.
5/5  
(Peter J. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 15. 11. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Barátság. Szállás remek. Különösen a diéta volt kiváló.
5/5  
(Stanislav J. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 15. 11. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Elégedettek voltunk, csak néhány vendég szállt meg a szállodában, 1 szaunát hagytak nekünk korlátlan hozzáféréssel a medencéhez és a pezsgőfürdőhöz.
5/5  
(Jarmila G. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 3. 11. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete nagyon szép volt, minden megfelelt a leírásnak és mindannak, amit kínáltak, maximális elégedettségre tettünk szert. A személyzet megközelítésével és a recepcióval nagyon kellemesen meglepődtem, segítettem, és mindig mosolyogva nagyon köszönöm szépen. Gamrátová
3/5  
(Katarina O. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 25. 10. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Diéta jó, wellness gyenge. Egy szauna működött, a szaunában is rossz volt a tisztaság. Az ottani gyerekeknek nem volt mit tenniük, és csak addig nyitottak, amíg a medence 19. vize piszkos volt.
5/5  
(Jana O. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 23. 10. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon jó volt. Javaslom a Sľubica-domb megmászását, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik.
4/5  
(Petra Z. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 21. 10. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Környezet szép, maradjon a leírásnak megfelelő. A személyzet barátságos és barátságos volt.
4/5  
(Peter K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 8. 10. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szoba remek, tiszta és barátságos. A reggeli és a vacsora is hűvös. Választhat. A recepción mindig kellemes megközelítésű személyzet. A wellnessben egy kicsit melegebb helyet foglalnánk el, de különben nincs semmi panaszunk. Az arany színvonal.
5/5  
(Jan Krysa K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 24. 9. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon elégedettek voltunk, a szálloda gyönyörű, az ételek kiválóak és a wellness felső (sajnos kicsit korábban ért véget, mint vártuk). De a legnagyobb köszönet a személyzetnek köszönhető, akik kedvesek, mosolygók és barátságosak.
5/5  
(Katarína P. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 20. 9. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Kiváló ételek, kiváló szakács, változatos ételek, barátságos személyzet. Wellness apró, de ez elszívott minket, csak az összes szauna csak kétszer járt, a környék gyönyörű
5/5  
(Rudolf P. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 18. 9. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Gyönyörű volt a környezet, mindent megkaptunk. Az ételek és a személyzet kiváló volt.
4/5  
(Eliška R. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 5. 9. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda nagyon klassz, többen odafigyelhetnek a közös helyiségek takarítására. Az étrend változatos, elegendő mennyiségben. Segítő személyzet. A Travelking leírása megemlíti a Szlovák Paradicsomot, ami nem teljesen pontos. A kirándulásokhoz a környéken rövid autóútra kell lennie.
4/5  
(Darina S. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 22. 8. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Ajánlom. A szálloda környezete nagyon szép, az étel remek. Ételek nagy választéka.
3/5  
(Lubomír J. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 20. 8. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Az ételek remekek voltak, a szoba egyáltalán nem volt. Az ágyak rosszak. Szépségkörnyezet. Medence belsejében teljesen hideg víz.

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet