Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Vélemények és értékelések: Hotel Pizzerie Jasany *** (Dél-Morvaország)

4,3/5
(Összesen 7 értékelés)nagyon jó
Nový Šaldorf, Csehország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

5/5  
(petr D. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 26. 7. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Rendben
5/5  
(Josef K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 13. 8. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Egy szoba, nagy, alváshoz, remek. Nagyszerű kiszolgálás mind a pizzériában, mind az étteremben. A reggeli tüskék, bár az utca túloldalán, de rövid távolságra.
4/5  
(Tomáš P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 26. 2. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Az ár / teljesítmény arányért a szálloda OK. Étel és környéke kellemes. Az egyetlen hátránya a vékony falnak, és mindent hallani.
5/5  
(Alena V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 2. 10. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden remek volt, gyönyörű felújított szálloda, kiváló ételek, még vegetáriánus ételekkel is elláttak. Szuper privát szauna. Nagyon kedves személyzet.
2/5  
(David N. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szoba tiszta volt. A vegetáriánus vacsorát előzetesen e-mailben rendeztük meg, amely az első napon egy sütőt jelentett (véleményem szerint a vegetáriánusok számára a végső ételválasztás), a második napon pedig burgonyás gnocchi volt egy doboz paradicsommal és parmezánnal. Egy szinttel jobb volt, de nem kulináris csoda. A sütő után lefoglaltunk egy szauna órát. Szárazságot és gőzöt ígértek. A száraz jól ment, de a gőzfürdőben a gőz csak úgy gurult, hogy körülbelül az első öt percben üdvözöljön, aztán semmi. Alig vártuk a gőzt, mert a száraz nem nagyon segít nekünk. Reggeli klasszikus átlag. Tetszett a túra a Louky kolostorban. Legalább a környék gyönyörű borospincéi tették kellemesebbé tartózkodásunkat. Szóval egy szép falu, de szállás és étkezés legközelebb mindenképpen másutt.
4/5  
(Ivana J. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 12. 8. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A Hotel Schaller egy nemrég felújított szálloda, gyönyörű tiszta szoba, zuhanyzó és WC minden szobában, a tartózkodás alatt senki sem zavart minket, úgy tűnt, hogy a rendelkezésre állás ellenére egyedül vagyunk a szállodában. Reggeliztünk az út túloldalán található U tří jasanů panzióban, mindenből válogattunk, semmi panasz nem volt. A háziasszony kellemes, úgy tűnik, csak a pincér választja a vendégeket, akik szolgálni fognak, és amelyek nem. A nap folyamán megnéztük Znojmo város nevezetességeit (városháza tornya, kastély, földalatti, Loucký kolostor - ez nem kívülről néz ki, de gyönyörű titkokat rejt), az estéket a közeli pincékben töltöttük, ajánljuk a Vinařství Jan Válek és a Vinařství U Smrčků programokat.
5/5  
(Alena S. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 18. 9. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon élveztük a tartózkodásunkat, mivel főleg látogatásokat és helyi látnivalók felfedezését ígértük magunknak. Nagyon élveztük ennek a régiónak a gyönyörű látványát, akár gyalog, akár kerékpárral. Végül, de nem utolsósorban, elbűvölt minket Vranov nad Dijí bájos kastélya - amelyet mindenképpen érdemes meglátogatni, csak néhány km-re Znojmótól.

Aktuális ajánlatunk Hotel Pizzerie Jasany ***