Fedezze fel Lengyelország egyik híres fürdővárosát és szálljon meg a Polanica Zdrójban található Hotel Alpejski *** szállodában, ahol megcsodálhatja a gyönyörű hegyvidéki hangulatot és felejthetetlen kirándulásokat tehet. A medencével, szaunával és gőzfürdővel felszerelt wellness-részlegben teljesen újjászülethet. Kényeztesse magát az ízletes, alpesi és lengyel specialitásokkal és házi füstölt termékekkel teli reggelivel vagy félpanzió választása esetén a vacsorával.

A szálláshelyről

A Hotel Alpejski *** szálloda a lengyel fürdővárosban Polanica-Zdrójban található. A hely nagy vonzóerővel bír a túrázás szerelmesei és a sportolók körében, de azoknak is, akik a hegyvidéki természetben szeretnének pihenni nyaralásuk alatt.

Ha szeret hegyet mászni, akkor irány a Szczeliniec Wielki (15,6 km), az Asztal-hegység legmagasabb hegye, amelynek tetején Lengyelország legnagyobb "sziklavárosa" található. Vagy a föld alatti utazás csábítja? Nézze meg a Lengyel Állam Millenniumának földalatti túraútvonalát, amely Kłodzko városából indul (11,6 km). Látogasson el a kletnai Medve-barlanghoz (41,4 km), amelyet Lengyelország egyik legszebb, megközelíthető barlangjaként tartanak számon.

A történelem szerelmeseit Duszniki-Zdrój városa (9,6 km) veszi majd le a lábukról, ahol egy régi papírgyárban található Papírmúzeum és a 19. századi Chopin kastély várja. A sportolók értékelni fogják Polanica-Zdrój kerékpárutakban gazdag környékét, télen pedig meghódíthatják a jól ismert Zielenec (18,4 km) és Czarna Góra (35,6 km) üdülőhelyek sípályáit, vagy a Jamrozowa Polana-i biatlonközpontba is (13,1 km) ellátogathatnak.

Hol fogok aludni?

A stílusos szobák kortárs berendezéssel, légkondicionálóval, privát fürdőszobával és természetesen wifi-hozzáféréssel rendelkeznek. A legtöbb szobához privát erkély is tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre.

A Standard szoba 15 m²-es, amely két különálló ággyal, TV-vel, valamint tea- és kávéfőzővel rendelkezik. A fürdőszobában hajszárító és piperecikk-készlet található.

A Prémium szoba (15 m²) egy franciaággyal, TV-vel, tea- és kávéfőzővel, hajszárítóval és piperecikkekkel rendelkezik.

A Családi szoba 19 m²-es, amely 4 ággyal, TV-vel, valamint tea- és kávékészlettel rendelkezik. A fürdőszobában hajszárító és piperecikk-készlet is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A légkondicionált étteremben az Alpesi és lengyel konyha helyi alapanyagokból készült ételeivel, köztük a házi füstölőház különlegességeivel kényeztetik a vendégek ízlelőbimbóit. Az étterem része egy hangulatos ülősarok, ahol a cserépkályha melegében pihenhet, és gyönyörködhet a Kladsko-völgy gyönyörű tájában. Van egy Tiroli Grill-Bár is, amely gyakran ad helyet különböző rendezvényeknek is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Teljesen feltöltődhet a fedett medencével, finn szaunával és gőzkabinnal felszerelt modern wellness-részlegben. A pihenés élményét egy kellemes masszázzsal vagy más kényeztető kezeléssel fokozhatja. Ha pedig nem szeretne lemondani a testedzésről nyaralás alatt sem, akkor látogasson el a fitness terembe.

Hotel Alpejski ***

Hotel Alpejski ***

Zdrojowa 89 , Polanica-Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
PHUP "FOTPOL" s.c. G.W. Bokun Cégjegyzékszám: 012494240


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 10 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,7 km
Távolság a fürdőtől
1,5 km
Busz megálló
1,8 km
Sípálya
18,4 km
Sífutás
21 km

Utazási tippek

Polanica-Zdrój

Polanica-Zdrój Utazási tipp

Fedezze fel Polanica-Zdrój fürdővárosát és tegyen egy kellemes sétát a gyönyörű virágágyásokkal és mesés szökőkutakkal teli békés parkban és pihenjen meg a romantikus pavilonoknál. A helyi fürdő építészetét a német házak ihlették, a parkban óriási sakk-készletek is találhatók, így nem véletlen, hogy 1963 óta minden évben itt rendezik meg a legszórakoztatóbb sakkversenyt. A fürdőváros híres a gyógyító forrásairól, amelyek szív-, gyomor- és mozgásszervi megbetegedések kezelésére szolgálnak.

Mit érdemes megnézni, ha ellátogat a fürdővárosba?

  • Duszniki Zdrój - Papírmúzeum
  • Table Mountains Nemzeti Park
  • Kłodzko történelmi központja
  • Gorálka bobpálya

Polanica-Zdrój természeti látnivalóit a kijelölt túra- és kerékpárutaknak köszönhetően fedezheti fel.

További információ
Duszniki-Zdrój
Duszniki-Zdrój
Földalatti Kladskoban
Földalatti Kladskoban
Kudowa Zdrój gyógyfürdő
Kudowa Zdrój gyógyfürdő