Fedezze fel a lengyel Óriás-hegység szépségét a Karkonoski SPA *** Panzióban, ahol ízletes reggelivel vagy félpanziós ellátással várják, korlátlan üdítőitalok kíséretében. Töltődjön fel a pezsgőfürdővel és szaunákkal felszerelt wellness-részlegben vagy a fűtött kültéri medencében. Ráadásul csak egy rövid sétára lesz a Tropicana Waterparktól, amely kicsiknek és nagyoknak is feledhetetlen élményeket nyújt. A szállás elhelyezkedésének köszönhetően rengeteg nagyszerű kirándulóhely várja, hogy felfedezzék.

A szálláshelyről

A Karkonoski SPA Panzió *** a Lengyel Óriás-hegység szívében, a gyönyörű Karpacz területén található, közel a sífelvonókhoz és a túraútvonalakhoz. A számos programlehetőségnek köszönhetően ideális hely túrázóknak, gyermekes családoknak és mindazoknak, akik szeretik a zavartalan pihenést a természetben.

Ha szívesen hódolna a túrázásnak, induljon el a Wang-szentély (650 m), egy ritka fatemplom felé, amely Norvégiából érkezett egészen Lengyelországba. Meglátogathatja a Lomniczka hegyi kunyhókat (5,9 km) és a Strzecha Akademicka házat (4 km), vagy továbbmehet a Snezka (6,8 km) és a Sziléziai ház (5,8 km) felé. Minden útvonal viszonylag könnyű, és családosoknak jó hír, hogy akár babakocsival is teljesíthető.

Télen különösen élvezni fogja a kis kezdő sípálya (110 m) közelségét, de a környék nagyobb síterepeit is meghódíthatja. Kipróbálhatja például a Winterpol Karpacz (1,3 km), a Relax (4,8 km) és a Lodowiec (4,6 km) síközpontokat. Nyáron a Tarzan lazy park (1,6 km) várja. Ha csobbanni támadna kedve, akkor ne hagyja ki a Tropikana Aquapark (900 m) egész évben nyitva tartó vízivilág meglátogatását sem, illetve az egész évben üzemelő műjégpálya (1,6 km) is várja a látogatókat.

Hol fogok aludni?

Szállása a kényelmesen berendezett szobák egyikében lesz, amely privát fürdőszobával, zuhanyzóval vagy káddal van felszerelve. A szobákban WiFi-csatlakozás, TV, rádió és kis hűtőszekrény is rendelkezésre áll.

  • A Prémium szoba (27 m²) egy franciaággyal, egy kis kanapéval, egy íróasztallal és székekkel van felszerelve.

  • A Stúdio (38 m²) több helyet kínál, és különösen alkalmas családok számára. Külön hálószobából és nappaliból áll, és a franciaágyon kívül 2 egyszemélyes ággyal vagy kanapéággyal, ülősarokkal és íróasztallal rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos, rusztikus étteremben hagyományos házias jellegű ételeket, többek között friss péksüteményeket és a házon belüli füstölőházból származó kolbászokat kínálnak, de a vegetáriánus vendégekre is gondoltak. Napközben egy csésze finom, minőségi Laboranta kávét is elkortyolhat, amelyet ráadásul ott a helyszínen pörkölnek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A modern relaxációs részlegben finn szauna, gőz- és sószauna, pezsgőfürdő hidromasszázzsal és relaxációs szoba várja a pihenni vágyókat. Kényeztesse magát a masszázsok vagy a gyógyító/szépítő kezelések egyikével, például kipróbálhatja a modern oxigénterápiát. Nyáron pedig egy fűtött kültéri medence áll rendelkezésre.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Ha gyermekkel érkezik, akkor igénybe veheti a Bobas csomagot, amelyben bébiőr, vízforraló, kiságy, fürdőkád, bili és fürdőszobai magasító áll rendelkezésre. Az étteremben gyermekjátszótér és etetőszék is található, és babakocsit, túrakocsit vagy szánkót is bérelhet a vendégházban.

A legkisebbek számára gyermekjátszószoba játékokkal, Xbox és rajzfilmek, szórakoztató műhelyek (süteménysütés, festés stb.) és kültéri játszótér áll rendelkezésre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A felnőttek számára túrabotok bérelhetők a sétákhoz. Ha nincs kedve kimozdulni, akkor közvetlenül a vendégházban is szórakozhat a biliárd vagy az asztalitenisz mellett.

Penzion Karkonoski SPA ***

Penzion Karkonoski SPA ***

ul. Karkonoska 20a , Karpacz
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Marcin Piaścik Cégjegyzékszám: 812530554


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Gyerek sarok
Játszótér
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Busz megálló
1,5 km
Aquapark
1 km
Sípálya
0,6 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Lengyel Óriáshegység

Lengyel Óriáshegység Utazási tipp

A Krkonoše-hegység lengyel oldala jóval meredekebb a cseh oldalhoz képest. A hegységben gleccsertavakat, vízeséseket és hegyi kisvárosokat is talál. Mindenképpen érdemes meglátogatni Karpacz városát és környékét. A várostól nem messze van egy gleccser tó, ahol egy gyönyörű hegyi kunyhó is található, a Samotnia.**

Mit érdemes még megnézni a környéken?

  • Wang fatemplom
  • Chojnik kastély
  • Kamieńczyk vízesés
  • Piechowice - Julia üveggyár
  • A gyerekek értékelni fogják a Kowaryban található Miniatűrpark vagy a Karpacz melletti város** meglátogatását.

A lengyelországi Krkonoše Nemzeti Parkba belépődíjat kell váltani. A jegyek a helyszínen vagy elektronikus úton is megvásárolhatóak.

További információ
Karpacz városa
Karpacz városa
Tropikana Vízipark Karpacz
Tropikana Vízipark Karpacz
Sněžka
Sněžka