A Vital & SPA Resort Szarotka *** a lengyelországi Zieleniec városában található, 40 km-re Duszniki-Zdrój fürdővárostól. Fedezze fel a Sas-hegység lengyelországi részét és kiránduljon a környező mesés természetben. A szálloda mellett található felvonónak köszönhetően ez még egyszerűbb lesz. Utalványunknak köszönhetően büféreggeli, vacsora és a wellnessrészleg korlátlan használata várja.

A szálláshelyről

A Vital & SPA Resort Szarotka Lengyelország délnyugati részén, a festői Zieleniec városában található. Nagy előnye, hogy közvetlenül az egyik legnagyobb lengyel síközpont sípályái alatt található. Jöjjön és élvezze az alpesi éghajlathoz hasonló, egyedülálló mikroklímát, a sporttevékenységek végtelen lehetőségét és a Sas-hegység szépségét.

Zieleniec különösen ismert híres téli sportközpont. A több mint 23 km hosszú, változatos sípályákat 3 felvonó és 10 sífelvonó szolgálja ki. Ez a varázslatos hely azonban a síszezonon kívül is sok lehetőséget kínál. Amint a hó elolvad, a lejtők népszerű bicikliparkká válnak, 10 kilométernyi gondozott kerékpárúttal.

Ezenkívül a Kladsko-völgy tele van vonzó kirándulóhelyekkel, ahová számos túraútvonal vezet. Fedezze fel a Table Mountains Nemzeti Parkot (21 km), Bludné skály (22 km) vagy a gyönyörű Kladsko (30 km) történelmi városát, amelyet "Kis Prága" becenévvel is illetnek. A határ cseh oldalán is vannak érdekes helyek, mint például a Vrchmezí kilátó (2,5 km), a Šerlich-hegy (4,3 km) vagy a népszerű Masaryk kunyhó (3,8 km).

A gyógyfürdői pihenés és az építészet szerelmesei örömmel fogják tapasztalni, hogy Lengyelország délnyugati sarkában számos gyönyörű fürdőváros található. Sétáljon az oszlopcsarnok vagy a fürdőpark mentén Duszniki-Zdrój (10 km), Polanica-Zdrój (16 km) vagy Kudowa-Zdrój (20 km) városokban.

Hol fogok aludni?

A 22-24 m²-es Superior szobák 2 fő részére kínálnak kényelmes elhelyezést, ahol 1 pótágy elhelyezésére is van lehetőség. A szobák egy privát fürdőszobával, TV-vel, WiFi kapcsolattal, széffel, hűtőszekrénnyel, rádióval, vízforralóval és hajszárítóval vannak felszerelve. A legtöbb szobához erkély is tartozik.

A 22-29 m²-es Deluxe szobák elegáns szállást kínálnak 2 fő részére, valamint 1 pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Privát fürdőszobával és elektromos kandallóval rendelkeznek. A felszereltséghez TV, WiFi kapcsolat, rádió, valamint hajszárító is tartozik. A legtöbb szobából panorámás kilátás nyílik a Sas-hegységre.

A Superior apartman igazán tágas (40-47 m²), egy kétágyas hálószobából és egy nappaliból áll, amelyben egy pótágyként használható kanapé található. A legtöbb apartmanhoz erkély is tartozik. A privát fürdőszobában zuhanyzó vagy kád található. Természetesen van WiFi, TV, rádió és hajszárító is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Szarotka étterme lengyel és nemzetközi ételkülönlegességeket kínál. Az étteremhez tartozik egy terasz is, ahol a gasztronómiai élmények, frissítő koktélok vagy kiváló kávé mellett élvezheti a Sas-hegységre nyíló csodálatos kilátást. Nyáron a terasz grill esteknek és más tematikus rendezvényeknek ad otthont.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szálloda wellness-részlegén az Aqua Zone-ban, amely egy rekreációs medencével, pezsgőfürdővel és szaunákkal (finn és gőzfürdő) van felszerelve. A tökéletes pihenés élményét fokozza, hogy feltöltődés közben élvezheti a tájra nyíló mesés kilátást. A wellness-részleghez tartozik egy Vital & Spa részleg is, ahol masszázsok, spa- és szépségápolási kezelések széles választékából választhat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda ideális családok számára. A recepción szívesen kölcsönöznek eszközöket, például kiságyat, fürdőkádat vagy pelenkázóasztalt. A kicsik szórakoztatására kültéri játszótér áll rendelkezésre homokozóval és hintákkal, valamint egy beltéri gyermeksarok rengeteg játékkal, társasjátékkal és kifestővel.

A téli szezonban bébiszittert is biztosítanak, valamint különböző szórakoztató programok, kézműves programok és mini diszkók várják a kicsiket.

Vital & SPA Resort Szarotka ***

Vital & SPA Resort Szarotka ***

Zieleniec 72 , Zieleniec
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
MWR SZAROTKA S.C. Ryszard Sobi Esiak i Magdalena Sobiesiak Cégjegyzékszám: 020187709


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
121 Zł/éj ellenében bevihető - a Deluxe szobákat kivéve
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Baby barát
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
7 km
Sípálya
100 m
Sífutás
100 m

Utazási tippek

Zieleniec

Zieleniec Utazási tipp

Látogasson el a lengyelországi Zieleniec kisvárosába, amely a síelők körében igen jól ismert név, mivel itt található egy modern síközpont. A téli sportok szerelmeseit kiváló körülmények, hosszú síszezon és kiválóan gondozott pályák várják. Zieleniecben síelni egyszerűen élvezet. A szezon kezdetével számos kulturális események várják. Érdemes itt tölteni a karácsonyt és a szilvesztert is. Mindenféle koncertek, gyerekeknek szóló attrakciók és természetesen késő éjszakába nyúló síelés várja az érdeklődőket. Ha elég bátor, még egy versenyen is részt vehet itt, amelyen minden korosztály részt vehet.

Zieleniec azonban sokkal többet kínál, mint a Sas-hegység gyönyörűen hófödte lejtői; itt egész évben talál programot. Kerékpározhat vagy túrázhat és felfedezheti a több tucat kilométernyi hegyi ösvényt a Sas-, Bistřice vagy Stolowe-hegységben. A régió ideális egynapos túrákra és kerékpártúrákra, ahol megcsodálhatja a gyönyörű tájat. Felfedezheti a történelmi műemlékeket is, mint például a St. Anna templom, amely egy 18. századi fatemplom helyén épült 1901-1902-ben.

További információ
Duszniki-Zdrój
Duszniki-Zdrój
Sas-hegység
Sas-hegység
 Broumovsko Tájvédelmi Körzet
Broumovsko Tájvédelmi Körzet