Szálljon meg a Sądelski Dwór Medical & SPA ****-ban és fedezze fel a Lengyel-Tátra és Zakopane legszebb látnivalóit! A stílusos szállás ínyenc félpanziós ellátással és egy modern wellnessrészleggel várja. Ráadásul a szálloda nemcsak Zakopane, hanem számos híres lengyel fürdőváros közelében található.

A szálláshelyről

A Lengyel-Tátra lábainál és Zakopane közelében fekvő Murzasichle faluja ad otthont a Hotel Sądelski Dwór Medical & SPA **** szállodának, ami elegáns szobákban és apartmanokban fogadja vendégeit. A legtöbb közülük saját erkéllyel és a Tátrára nyíló panorámás kilátással rendelkezik. A szállás ráadásul számos túraútvonal és sípálya közelében (a legközelebbi csupán 20 méterre üzemel a szállástól) helyezkedik el.

Látogasson el a Magas-Tátra legnagyobb tavához, a Halas-tóhoz (24,8 km) vagy a Czorsztyn-tóhoz (35 km), ami Niedzica (35 km) és a Czorsztyn kastély (42,5 km) közelében található. De olyan híres csúcsokat is meghódíthat, mint a Kozi Wierch (18,5 km) vagy a Wielki Giewont (14,8 km).

A közeli Zakopane (10 km) városában egy népszerű síterep, a gyönyörű Krupówki sétány, a világhírű Gubalowka piac és számos történelmi épületet várja.

A legközelebbi síterep csupán 20 méterre üzemel a szállástól, de ha nem bánja, hogy kicsit utaznia kell akkor olyan síközpont havas lejtői próbálhatja ki, minta Małe Ciche (4,4 km) vagy Bukowina Tatrzańska (9,5 km), utóbbinál egy termálfürdő és egy aquapark szolgáltatásait is igénybe veheti. És ha már fürdőzés, a környéken rengeteg termálfürdő medencéjében mártózhat meg. Pancsoljon egy jót Zakopane, Bialka Tatrzańska (15,8 km) vagy Szaflary (12,5 km) városában!

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme mindenkit első látásra elvarázsol. Az egyedülálló belsőtér fehér márvány és tölgyfa borítását a hatalmas kristálytükrök és a Swarovski kristályokkal díszített csillárok egészítik ki, igazán fényűző hatást érve el.

Ehhez tökéletesen passzol a csodálatos menü, amely a hagyományos lengyel konyhán és a legjobb minőségű, többnyire biotermékeken alapul.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha lazítana egyet, látogasson el a stílusos wellnessrészlegbe. Az Aqua zónában medence és pezsgőfürdő várja. Merüljön el a Tátrára és a Halas-tóra nyíló panorámában miközben megmártózik bennük. A szauna zóna pedig finn és infraszaunával felszerelt.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek szórakozásáról 2 beltéri játszószoba, egy szabadtéri játszótér és egy háromszintes kalózhajó gondoskodik.

Sądelski Dwór Medical & SPA ****

Sądelski Dwór Medical & SPA ****

ul. Budzowa 40 d , Murzasichle
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Teresa Kovacs-Sądelska Cégjegyzékszám: 120207917


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
100 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 30 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
9,5 km
Busz megálló
1,4 km
Aquapark
8 km
Sípálya
100 m

Utazási tippek

Lengyel Tátra

Lengyel Tátra Utazási tipp

A lengyel Tátra minden évszakban minden korosztály számára tartogat élményeket. A legmagasabb lengyel csúcs a Rysy (2499 m) is a hegység részét képezi. A természeti szépségekből kifogyhatatlan terület a túrázók igazi álma. A Szlovák-Tátrától eltérően itt nincsenek szezonális útvonalzárak, így a túrázást csak az időjárás tudja befolyásolni.

A lengyel Tátra ékkövei:

  • Zakopane
  • Czarny staw tengeszem
  • Kasprowy-csúcs (A Liptói-havasok 1987m csúcsa)
  • Siklawica vízeséshez
  • Halastó (vagy Morskie Oko) - a Magas-Tátra legnagyobb tava.

A túrázás és a hegymászás szerelmesei körében a népszerű Gąsienicowa-völgy, illetve a. A legendákkal övezett hegy, a Giewont megmászása is.

További információ
Zakopane
Zakopane
Zakopanei Termálfürdő
Zakopanei Termálfürdő
Moriske Oko
Moriske Oko