Pihenjen Szombathely történelmi városának varázslatos környezetében, amely Sárvár fürdővárosának közelében található. Szállása a fényűző Park Hotel Pelikan ****-ban lesz, félpanziós ellátással és belépéssel a medencével, pezsgőfürdővel és szaunákkal ellátott wellness-részlegbe.

A szálláshelyről

A Park Hotel Pelikán **** Szombathely gyönyörű történelmi városának szívében található. Sok barokk műemlék található itt, köztük a Templom tér és a Ferences templom (1,5 km). A Kámoni Arborétum (3 km) a legnagyobb arborétum egész Magyarországon ami mindenképpen megér egy látogatást. A közelben lévő Sárvár (25 km) a fürdőkomplexum mellett egy gyönyörű történelmi központtal büszkélkedhet, amelynek éke a Nádasdy Kastély. Bük városában (25 km) található a Bükfürdő fürdő, egy híres golfpálya és számos vidámpark, köztük a Kristálytorony kalandpark.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas szobában. Szobák felszereltsége: légkondicionáló, kábel-TV, minibár, WiFi-csatlakozás, széf, valamint hajszárítóval és fürdőköpennyel ellátott saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az elegáns szálloda étterme fákkal körbevett területen található és egy ovális alakú bár található a középpontjában. Itt a magyar és a nemzetközi konyha specialitásait készítik a kiváló szakácsok. Reggel indítsa a napot büféreggelivel. A háromfogásos menüvacsorát a Tó Vendéglőben (2 km-re található) szolgálják fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Engedjen a tökéletes kikapcsolódás érzésének a szálloda wellness-részlegében. A szálloda üvegtetős fedett medencével, pezsgőfürdővel, sószobával valamint finn és infraszaunával rendelkezik. Számos masszázs és wellnesskezelés közül választhat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek kedvenc helyévé biztosan a játszótér válik majd.


SZ19000516 - Hotel

Park Hotel Pelikan ****

Park Hotel Pelikan ****

Deák Ferenc u. 5. , Szombathely
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Csonka Fivérek Kft. Cégjegyzékszám: 18-091038680


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a fürdőtől
2 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
2 km