Legyen egy nagyszerű pihenésben része Harkányban. Az elegáns Divina Boutique Hotel **** fürdőtől mindössze 280 méterre található, és nagyszerű félpanziós ellátást kínál, amelyet egy partnerhotelben vehet igénybe. Az 5 év alatti gyermekei pedig ingyen tarthatnak Önnel.

A szálláshelyről

A Divina Boutique Hotel **** egy új butikhotel, amely szó szerint néhány lépésre található a híres Harkányi fürdőtől (300 m). Az egész szálloda luxus butik stílusban lett berendezve, minden apró részletre odafigyelve, hogy az itt töltött idő felejthetetlen élmény lehessen a vendégek számára. A kellemes mediterrán éghajlat mellett a környék a helyi szőlőültetvényekről származó kiváló borok miatt is népszerű. Szó szerint néhány lépésre a szállodától egy gyönyörű gyógypark található szökőkúttal és kényelmes padokkal. Számos lélegzetelállító templom, Zsigmonda kellemes sétánya (700 m) és a Kortárs Művészeti Múzeum is várja az ide látogatókat. Kiránduljon egyet a közeli Pécs városába (30 km), ahol számos török kori építészeti emléket és múzeumot fedezhet fel. A 4. századi egyedülálló nekropolisz-emlékmű-komplexum az UNESCO Világörökség része. Siklóson, a szomszéd városban (4 km) számos látnivalót talál a középkorból és a török uralom időszakából, köztük a híres 12. századból származó Siklósi várat.

Hol fogok aludni?

Szállás egyedi kétágyas, teraszos szobák egyikében. A szobák luxus bútorokkal vannak berendezve és légkondicionálóval, LED TV-vel, WiFi csatlakozással, valamint zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszobával felszereltek. Széf, minibár és telefon is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napot a szálloda éttermében egy bőséges svédasztalos reggelivel, hideg és meleg ételek, házi sütemények és desszertek választékával. Mindent kizárólag a legjobb minőségű friss alapanyagokból készítenek. A vacsora szintén svédasztalos formában történik. Különleges előételek, levesek, főételek és a desszertek várnak Önre. A könnyű harapnivalókat és kedvenc italát a Lounge bárban készítik el.


SZ19002547

Divina Boutique Hotel ****

Divina Boutique Hotel ****

Bajcsy-Zsilinszky utca 11. , Harkány
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Thermal Media & Travel Hungary Kft. Cégjegyzékszám: 0209082985


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
12:00-től
Kijelentkezés
9:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
0,5 km