Kedveli a hagyományörző és egyben stílusos megoldásokat? Akkor a Hotel Piroska **** lesz a tökéletes választás Önnek néhány kikapcsolódással teli naphoz! A 4*-os élményeken és félpanziós ellátáson túl Bükfürdő Thermal & Spa belépőjegyet is talál csomagjainkban. De a szálloda wellness részlegére sem lesz panasz, hiszen számos medencével rendelkezik valamint 3 típusú szaunával, török gőzfürdővel és színterápiás tepidáriummal is büszkélkedhet.

A Travelking által ellenőrizve

“Két gyermekkel látogattunk el ide, akik 7 és 10 évesek. Az ilyen korú gyerekek számára tökéletes a szálloda két játékszobája, ahol pingpong, foci, flipper, xbox, playstation és még sok minden más volt elérhető. Ráadásul a kicsikre egy profi animátor hölgy vigyázott. A személyzet egyszerűen kiváló. Segítőkészek voltak, és több nyelven is beszéltek. A wellness pazar volt. Kültéri pezsgőfürdő, beltéri medence ellenáramoltatással, egy relaxációs szoba és többféle szauna is várt ránk. Ráadásul soha nem volt teljesen tele, így a lehető legteljesebb mértékben tudtuk kihasználni a lehetőségeket. Egyszeri belépést kaptunk a gyógyfürdőbe is, ami kb. 2 km-re volt a szállodától. A fürdő nagyszerű volt, az egyetlen hátránya annyi, hogy a 15 év alatti gyerekek nem mehetnek a kültéri termálmedencékbe. Amit kicsit gyengébbnek értékelnénk, az a konyha. Büféreggelit és vacsorát is kaptunk, és bár a választék bőséges volt, de a mi ízlésünknek az ételek nem voltak elég intenzíven fűszerezettek. Ez volt az egyetlen problémánk az egyébként kiváló kikapcsolódásunkkal. A gyerekek élvezték a legjobban az itt töltött időt, és nekünk ez volt a legfontosabb.”

Vladimír Dvořák - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-12 2021

A szálláshelyről

A Hotel Piroska **** Bük szívében, az osztrák határhoz közel és a kisalföld mellett található. A környéken jól kiépített kerékpárút-hálózat található. A Kőszeg környéki dombok (20 km) egyedülálló lehetőséget kínálnak az érdekes kirándulásokra. Egyedülálló élményért látogasson el a Napsugár Vidámparkba (2 km), vagy a Kristálytoronyba (1 km). Mindössze 2 km-re található Magyarország második legnagyobb gyógyfürdője Bükfürdő és a népszerű golfpálya.

Ha hosszabb kiránduláshoz van kedve, akkor látogasson el Szombathelyre (24 km). A Magyarország legrégebbi városaként ismert helyet érdemes felkeresni. Nem véletlen, hogy itt a történelmi nevezetességek ragadják meg az embert - a Templom téri székesegyház mint az ország legnagyobb barokk temploma, a Kr. u. 2. századból származó Tiché istennő szobra, a 18. századi Püspöki Palota, a gyönyörű Kámoni Arborétum vagy a Vasi Múzeumfalu. Elmehet a közeli Sárvár (22,6 km) városába is, ahol megtekintheti a Nádasdy-várat, kikapcsolódhat a kalandparkban és vagy egy kellemes sétát is tehet a zöld arborétumban.

Hol fogok aludni?

Szállását egy modern kétágyas Standard szobában foglalhatja el. Minden szoba TV-vel, WiFi csatlakozással, hűtőszekrénnyel, telefonnal valamint hajszárítóval ellátott privát fürdőszobával rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Mandola éttermében egészséges módon készítik el a magyar és a nemzetközi konyha különlegességeit. Nagy hangsúlyt helyeznek a nyersanyagok szezonalitására és helyi eredetére. Örömmel készítenek ételeket az ételintoleranciában szenvedő vendégek részére is. Bőséges büféreggelivel és vacsorával várják a vendégeket. Nyáron a teraszon, élőzenés esteket tartanak. Frissítő italok és könnyű harapnivalók a lobbibárban és a wellness bárban fogyaszthatók.

Hol kapcsolódhatok ki?

Kapcsolódjon ki a szálloda wellness-részlegén,csobbanjon a vízicsúszdával ellátott belső és szabadtéri úszómedencében. Élvezze a vízsugarakat, és a pezsgőfürdőt. A szaunavilágban a finn, bio-, infra- és gőzszaunában melegedhet fel. Van egy tepidárium is. Kényeztetheti magát a masszázsok vagy szépségápolási kezelések széles választékának valamelyikével.

Elmehet a Bükfürdő Thermal & Spa gyógyító termálvízzel működő termálfürdőbe is, ahol:

  • 34 fedett, félig fedett és szabadtéri medence, köztük gyógymedencék, élménymedencék, hűsítő merülőmedencék, pezsgőfürdők, gyermekmedencék és pancsolómedencék.
  • 7 csúszda és vízicsúszda: Anakonda, Aqua Tube, családi csúszda, Gecco, Hagyma, Kamikaze, Szivárvány.
  • 14 hektáros kültéri medence napozóterülettel, vízi játszótérrel és sportpályákkal.
  • Szaunavilág rendszeres szaunaszeánszokkal és 10 szaunával: aroma (65 °C), finn erdei (85-90 °C), finn kő (85-90 °C), gyógynövény (70 °C), jeges (15-18 °C), ördög (100 °C), és infraszauna (50 °C), tepidárium (28-32 °C), valamint aromás gőz (45 °C) és kristály gőzfürdő (45 °C).
  • Wellness és terápiás kezelések (masszázsok, pakolások, fürdők, lézerkezelések, elektroterápia stb.) várja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda örömmel fogadja a legfiatalabb vendégeket is. Igény esetén a kicsiknek kiegészítőket is tudnak biztosítani, például gyermekágyat, pelenkázót, babakádat, üvegmelegítőt, vízmelegítőt és különféle játékokat. A szállodai wellness területén a gyermekmedence mellett egy családi pihenőrész is található játékokkal, sétálóval és öltözővel. Van egy gyermek sarok is a számukra. Az étteremben pedig gyermekmenüvel is készülnek.


SZ19000450 - Hotel

Hotel Piroska ****

Hotel Piroska ****

Kossuth L. u. 60. , Bük
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Piroska Kft. Cégjegyzékszám: 10629488-2-18


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
7 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Távolság a fürdőtől
2,2 km
Busz megálló
72 m