Vegyen ki néhány szabadnapot és látogasson el a Hotel Kálvária ***-ba, ahol igazi wellness élményekben lehet része. A finn és infraszauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő és relaxációs zóna csakis Önre vár! A csomagunk tartalmazza a bőséges reggelit vagy félpanziós ellátást. Azon túl, hogy a szálloda bababarát, bónuszként gyermekei 6 éves korig ingyenesen tarthatnak Önnel.

A szálláshelyről

A A Hotel Kálvária *** Győr történelmi központjának közelében található. Engedje, hogy a kellemes hangulat, a barokk műemlékek és a híres termelői piacok elvarázsolják Önt.

Mindenképpen érdemes meglátogatni a Pannonhalmi Főapátságot (25 km), amely az UNESCO világörökség része és Magyarország egyik legrégebbi műemléke. Sétáljon kertjében, ahol számos gyógynövényt termesztenek, vagy tekintse meg a sörmanufaktúrát. Ha gyerekekkel érkezik mindenképpen látogasson el a közeli Xantus János Állatkertbe (4 km) is.

Ha egy hosszabb kirándulásra is elindulna a Szigetköz (30 km) meglátogatását is ajánljuk, amely egy védett tájegység, amelynek gyönyörű természeti értékeit gyalog, kerékpárral, hajóval vagy lóháton is felfedezheti. Az állatbarátoknak mindenképp érdemes ellátogatnia a szigeten a Dodo vadrezervátumba, ahol vaddisznókkal, szarvasokkal, dámszarvasokkal és muflonokkal találkozhatnak. A vadrezervátumban játszóterek és gyermekeknek szóló attrakciók is találhatók.

Ha pedig a kirándulás után pihenni szeretne, nincs is jobb, a termálvízben lazítani A Mosonmagyaróvári Gyógyfürdő (34 km) 1969 óta működik, és 7 gyógyvizes medencével, valamint különböző gyógykezelésekkel, gyermekmedencével és csúszdákkal várja a vendégeket.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes kétágyas szobában lesz. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, LCD TV, széf, minibár, WiFi csatlakozás, telefon és zuhanykabinnal és hajszárítóval ellátott privát fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda elegáns Gault & Millau 11 étterme a magyar és nemzetközi konyha ízeivel, illetve szezonális fogásokkal várja vendégeit. Az étteremben a vegetáriánusok és ételintoleranciában szenvedők igényeit is figyelembe veszik. Itt tartózkodásakor a nap bőséges büféreggelivel indul és egy háromfogásas menüvacsorával ér véget. Szórakozását és felfrissülését a Cross Drink bar biztosítja, ahol biliárd, darts és asztalifoci is található.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tökéletes kikapcsolódás várja Önt a Magnolia Spa-ban, ahol pezsgőfürdő, szaunák (finn, infravörös) és gőzkabin találhatók. A pihenéshez kényelmes nyugágyak is rendelkezésre állnak. A teljes ellazulásért választhat számos masszázs közül is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek a szálloda kertjében található kinti játszótéren és a játékteremben szórakozhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív pihenésre vágyók legnagyobb örömére fitneszterem is található a szállodában.


SZ20016993 - Hotel

Hotel Kálvária ***

Hotel Kálvária ***

Kálvária utca 22/d , Győr
Magyarország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
9 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 5 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3 km
Távolság a fürdőtől
2,1 km
Busz megálló
1 km