Vegyen ki néhány szabadnapot és látogasson el a Hotel Kálvária ****-ba, ahol igazi wellness élményekben lehet része. A finn és infraszauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő és relaxációs zóna csakis Önre vár! A csomagunk tartalmazza a félpanziós ellátást. Azon túl, hogy a szálloda bababarát, bónuszként gyermekei 6 éves korig ingyenesen tarthatnak Önnel.

A szálláshelyről

A Hotel Kálvária ******* a gyönyörű történelmi város, Győr** központjában található, amely elbűvölő hangulatával és számos barokk műemlékével fogja elvarázsolni Önt.

A híres helyi gazda piacon megkóstolhatja a helyi specialitásokat és a kiváló borokat. Érdemes meglátogatni a közeli Pannonhalmi Érsekséget (25 km) is, amely Magyarország egyik legrégebbi műemléke és az UNESCO örökség része. Megnézheti a 18. századi Opat-házat, amelyet a város legszebb barokk házának tartanak, vagy az egyik legszebb teret, a Bécsi kapu teret.

A gyönyörű természetért menjen a Szigetköz szigetére (30 km), amely minden természetkedvelő számára paradicsom lesz. Ez is egy védett tájvédelmi terület, változatos állat- és növényvilággal. Ha pedig gyerekekkel kirándul, biztosan élvezni fogja az erdei vadrezervátum és a gyermekeknek szóló látványosságokat. A szállástól nem messze található a ZOO Xantus János fehér tigrisekkel és más egzotikus állatokkal.

Hol fogok aludni?

A Superior szobák légkondicionáltak, saját fürdőszobával rendelkeznek zuhanyzóval, és LCD TV-vel, széffel, minibárral, WiFi kapcsolattal és telefonnal felszereltek. Ezekben a szobákban alapfelszereltség a franciaágy, de lehetőség van pótágyazásra** is.

A Deluxe szobák újabbak és elegánsan berendezettek. Különleges hűtő- és fűtőrendszerrel rendelkeznek közvetlenül a falban, és a Superior opcióhoz képest modernebb Smart TV-vel is rendelkeznek. Saját fürdőszoba zuhanyzóval, széf, minibár, WiFi kapcsolat vagy telefon is található. Ez az opció pótágy elhelyezését is lehetővé teszi.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Carmen étterme kiváló magyar és nemzetközi ételeket kínál. Az étlap szezonálisan változik. Szívesen készítenek ételeket vegetáriánusoknak, cukorbetegeknek vagy cöliákiásoknak is. Reggelente büféreggelit fogyaszthatnak. Este az étterem szervírozott vagy svédasztalos vacsorát szolgál fel. A Cross Drink Bar-ban frissítő italok, válogatott kávék és könnyű harapnivalók várják Önt.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tökéletes kikapcsolódás várja Önt a szálloda Magnolia Spa-ban, ahol fürdő és szaunák (finn, gőz- és infraszauna), egyszóval minden, ami az immunrendszer erősítéséhez és a fáradt izmok ellazításához szükséges. Kényeztetheti magát egy masszázzsal is a változatos menüből, amely magában foglalja a japán Shiatsu masszázst is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a legkisebbek számára is felkészült. Vannak kiságyak, etetőszékek és fürdetőkádak, játékok, kerékpárülések és gyermekkerékpárok. A szálloda udvarán játszótér található.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda Cross Drink bárjában a kedvenc italod mellett biliárdasztal, darts és asztali foci is várja a vendégeket. Az aktív egyének számára fitness** áll rendelkezésre.

Hotel Kálvária ****

Hotel Kálvária ****

Kálvária utca 22/d , Győr
Magyarország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 5 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3 km
Távolság a fürdőtől
2,1 km
Busz megálló
1 km
Aquapark
2,1 km