Töltse pihenését Kőszeg történelmi központjában a Hotel Írottkő ***-ben félpanziós ellátással, 1 alkalommal ebéddel, korlátlan wellness használattal (szaunák, sóbarlang, pezsgőfürdő) és 50% masszázs kedvezménnyel.

A szálláshelyről

A Hotel Írottkő *** közvetlenül Kőszeg történelmi központjában található, az Osztrák Alpok lábánál. A Jurisics-vár (400 m) szó szerint néhány lépésre helyekedik el a szállodától. A Hősök Tornyában (300 m) múzeum működik és nem mellesleg egy gyönyörű téren található, sok építészeti gyöngyszemmel. Szombathely (15 km) Kámoni Arborétuma mindenképpen megér egy látogatást. Bükfürdő mellett egy hatalmas golfpálya és kalandpark is várja Önt és természetesen a Büki Gyógyfürdő (20 km). A Kőszeg környéki dombok ideálisak gyalogos és kerékpáros túrákhoz.

Hol fogok aludni?

Szállása egy Design vagy Panoráma kétágyas szobában (18 m²) lesz. Mindkét szobatípus dupla vagy két különálló ággyal, műholdas TV-vel, WiFi kapcsolattal és minibárral van felszerelve. Természetesen privát fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal is tartozik hozzá.

  • A Design szoba modern berendezéssel és utcára néző kilátással rendelkezik.

  • A Panoráma szoba inkább történelmi stílusú berendezéssel rendelkezik, ami panorámás kilátást kínál a városközpontra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A rusztikus stílusban berendezett szálloda étterem főként hagyományos magyar és vegetáriánus ételeket kínál. Reggelente svédasztalos reggelit szolgálnak fel. Napközben lehetőség van rendelni az étlapról. A vacsora svédasztalos vagy menüvacsora formájában fogyasztható el, a szálloda foglaltságától függően.

Hol kapcsolódhatok ki?

Könnyedén elfelejtheti az összes gondját a szálloda wellness-részlegében. Itt található egy pezsgőfürdő, egy tepidárium és egy sóbarlang. Szaunavilág is várja finn, gőz-, aroma- és infraszaunával. A még nagyobb kikapcsolódás érdekében válasszon a masszázsok és kozmetikai kezelések széles kínálatából.


SZ19000069 - Hotel

Hotel Írottkő ***

Hotel Írottkő ***

Fő tér 4 , Kőszeg
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Irottko Hotel Kft. Cégjegyzékszám: 18-09-1022193


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás az árlista szerint

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a tótól
1,5 km
Busz megálló
0,4 km