Hagyja, hogy magával ragadja Székesfehérvár koronavárosának romantikus hangulata. Legyen része a tökéletes kikapcsolódásban korlátlan wellness (pezsgőfürdő, háromféle szauna, fitnesz), szabadtéri medencékkel és rendkívül ízletes félpanziós ellátással. A családosok nagy örömére a csomagunk kerékpárkölcsönzést is tartalmaz valamint kézműves gyermek foglalkozásokat is.

A szálláshelyről

A Boutique Hotel Szárcsa ***Székesfehérváron található a Balaton (33 km) és a Velencei-tó (10 km) között. A szálloda mellett fekszik a Sóstó, amelyet gyönyörű természet ölel körül. Számos tanösvény és kilátó található errefelé. A festői szépségű városközpont leghíresebb nevezetessége a Bory-vár (6 km), de emellett számos érdekes látnivaló található még itt, mint például a Nagyboldogasszony-bazilika és a Szent István-bazilika (2 km). A színes Orloj órajátékjáték szintén népszerű látványosság.

Hol fogok aludni?

Szállása ízlésesen berendezett, modern és felújított, elegáns bútorokkal berendezett kétágyas szobában lesz. A szoba felszereltsége: légkondicionálás, TV, WiFi kapcsolat és saját fürdőszoba, zuhanyzóval és hajszárítóval. Elektromos vízforraló, telefon, széf és minibár is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A történelmi hangulatú, fagerendás szállodai étterem a hagyományos magyar és nemzetközi konyha specialitásait vonultatja fel. Minden itt töltött napot svédasztalos reggelivel indíthat. Napközben az étlapról is választhat. Este pedig egy kellemes svédasztalos vagy menüvacsorával zárhatja a napot.

Hol kapcsolódhatok ki?

Könnyen elfelejtheti minden gondját a szálloda wellness-részlegében. Meleg vizes élménymedence, 12 személyes jakuzzi, élményzuhany, pihenőágyak és szaunák (12 személyes finn szauna sófallal, 2 személyes infraszauna, gőzkabin) várják. A nyári szezonban két szabadtéri medence is rendelkezésre áll. Ha kedve támad hozzá masszázsok és szépségápolási kezelések közül is választhat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Kérésre a szálloda örömmel biztosít a kisgyermekes családok számára szükséges kiegészítőket, mint például babakádat, fellépőt, cumisüveg melegítőt, pelenkatartó szemetest. A wellness-részlegben csúszdával rendelkező gyermekmedence várja a kicsiket. Rendelkezésre áll egy X-box szoba és egy játékszoba is. Társasjátékok és sporteszközök kölcsönözhetőek a recepción. Gyermekfelügyelet is igényelhető. Hétvégente kézműves foglalkozásokkal várják a gyerekeket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

tollaslabda és petanque felszerelés kölcsönözhető a recepción. A vendégek használhatják a tenisz- és röplabdapályákat, vagy csocsózhatnak és korongozhatnak, pingpongozhatnak és dartsozhatnak.


SZ19000242 - Hotel

Boutique Hotel Szárcsa ***

Boutique Hotel Szárcsa ***

Szárcsa u. 1. , Székesfehérvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Szárcsa Bt. Cégjegyzékszám: 22067645-2-07


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
4 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,8 km
Távolság a fürdőtől
20 km
Busz megálló
0,2 km