Kapcsolódjon ki rendkívül megnyugtató környezetben, Hegykő közelében, amely a csodálatos Sá-Ra Termálfürdőről híres. A Szent András Fogadó Hidegség apró településén található. A fogadóba szóló utalványunknak köszönhetően kertre néző bungalow-ban szállhat meg és svédasztalos reggeliben lehet része. A csomagunk tartalmazza a fürdőbe szóló egész napos belépőt és kerékpárkölcsönzést is. Felár ellenében a szabadtéri dézsafürdőben is lazíthat vagy grillezhet.

A szálláshelyről

A Szent András Fogadó Hidegség hazánk északnyugati sarkában, az osztrák határ közelében, a festői szépségű Hideség falujában épült. A Fertő-Hanság Nemzeti Park gyönyörű természeti adottságai, a friss levegő, a történelmi emlékek és a végtelen nyugalom az ami vár minden ide látogatóra.

Rengeteg kijelölt túraútvonal áll rendelkezésre a közelben, melyek segítségével gyalogosan és kerékpárral is felfedezheti a vidék szépségeit. A környék természeti ékessége a Fertő tó (5 km), amely az UNESCO Világörökség része. Sopron városában (12 km) történelmi látnivalók várják. Tipp: Érdemes a híres Tűztoronyból mecsodálni a város panorámáját. A fertődi Esterházy-kastély (10 km) is szuper kirándulási célpont lehet, hiszen nem véletlenül emlegetik a "magyar Versailles-ként".

A szomszédos Hegykő községben található Sá-Ra Termálfürdő (3 km) tökéletesen nyugodt kikapcsolódást nyújt. Egy másik vonzó lehetőség a Balfi Gyógyfürdő (6 km), amely a kiváló gyógykezelések mellett panorámás kilátást kínál a környező Lőver-hegységre és az osztrák Alpokra.

Hol fogok aludni?

Szállása kellemes hangulatú kétágyas földszintes Bungalow-ban lesz, kertre néző kilátással. A szoba felszereltsége: saját fürdőszoba, légkondicionáló és hűtőszekrény.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel, hideg és meleg ételeket is tartalmazó bőséges svédasztalos reggelivel indíthatja a napot.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha további lazításra vágyna, felár ellenében használhatja a szabadtéri dézsafürdőt napozóágyakkal.


PA19001364 - Panzió

Szent András Fogadó Hidegség

Szent András Fogadó Hidegség

SZÉCHENYI UTCA .7. , Hidegség
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
SOMMERLIED KFT. Cégjegyzékszám: 08-09-012412


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
4 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Kerékpárkölcsönző
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
3,7 km
Busz megálló
0,3 km