A Szőlőszem tanya a Tisza-tótól mindössze 6 km-re, a Hortobágyi Nemzeti Parktól pedig 16 km-re, Tiszaszőlősön található. Fedezze fel a Tisza-tó egyedi élővilágát és tapasztalja meg azt a nyugalmat ami csak erre a vidékre jellemző. Az 5 fős apartmanhoz félpanziós ellátás és korlátlan wellness használat (medencék, szaunák, pezsgőfürdő) is tartozik. A gyerekeket egy mini állatkert és egy nagy játszótér is várja.

A szálláshelyről

A Szőlőszem Farm az észak-magyarországi Tiszaszőlős faluban található, a Tisza-tó mellett. Legyen része egy felejthetetlen családi aktív pihenésben és élvezze a zavartalan kikapcsolódást a gyönyörű természetben.

A Tisza-tó (5 km), amely a Hortobágyi Nemzeti Park része, a hazai természet egyik ékköve. A legjobb módja annak, hogy megismerje a térség természeti szépségét, ha túrázik egyet a a tó körül vezető vízi sétányon. A nemrég megnyílt kerékpárútvonalon a teljes tó körbebiciklizhető. A rövidebb, 70 km-es kör fél nap alatt, a hosszabb, 90 km-es kör pedig egy teljes nap alatt teljesíthető kényelmesen. A tó körül több kilátótorony is található, ahonnan nemcsak a tavat és a környező tájat, hanem ritka állatfajokat is megfigyelhet - a Tisza-tó hazánk egyik legfontosabb madártani rezervátuma.

A közeli Tiszafüreden (6,5 km) érdemes meglátogatni a múzeumot és a strandot is. Itt található Magyarország legnagyobb kalandparkja (9 km) is a Kalandsziget. A kalandpálya mellett a kicsik, és nagyok kipróbálhatják magukat a mászófalon, játszhatnak minigolfot és felmászhatnak a kilátótoronyba is. A tó túlpartján lévő Kiskörén (40 km) érdemes megnéznie a vízerőművet is, vagy ellátogatnia a Poroszlói (18 km) Ökocemtrumot.

Ha gyógyvízes élményre vágyik a mezőkövesdi Zsóry termálfürdő (40 km) számos medencével várja. Egy hosszabb tartózkodás esetén érdemes egy napos kirándulást tenni Egerbe (70 km) is, ahol felfedezheti a megelevenedett történelmet és élvezheti a jó borokat is.

Hol fogok aludni?

A 9 személyes Standard apartman legfeljebb 9 fő elszállásolására alkalmas.. Az épület kétszintes, a földszinten található egy teljesen felszerelt konyha, nappali kanapéval, fürdőszoba, külön WC-vel. Az emeleten két hálószoba található. A felszereltséghez LCD TV, WiFi kapcsolat, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és hajszárító is tartozik.

A 10 személyes Standard apartman (130 m²) legfeljebb 10 fő befogadására alkalmas, amely nappaliból, konyhából, étkezőből, fürdőszobából, WC-ből és három hálószobából áll. A felszereltséghez tartozik egy LCD TV, hűtőszekrény, indukciós tűzhely, sütő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, valamint mosógép, és WiFi kapcsolat is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A stílusos teraszos étterem teraszáról nagyszerű kilátásban lehet része. A svédasztalos reggeli és vacsora során magyar és nemzetközi fogásokat fogyaszthat. Esténként a borospince vagy a bár kínálatát is élvezheti.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hagyja maga mögött a mindennapokat és látogasson el a wellness részlegbe, ahol * kültéri termálvizes és élmény medence, finn szauna, infraszauna és pezsgőfürdő is várja. Amíg Ön a medence melletti kényelmes nyugágyakon pihen, a gyermekek a közeli játszótéren is játszhatnak. Kényeztesse magát egy masszázzsal, melynek során tökéletes testi és lelki megújulásban lehet része.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek itt biztosan nem fognak unatkozni. A kertben egy 200 m²-es játszótér található, hintával, csúszdával, homokozóval és mászókával.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha szeretné pihenését aktívan tölteni, a szálláshelyen strandfoci, röplabda, asztalitenisz és tollaslabda is rendelkezésre áll.

Az apartmanok egy kerti tó körül helyezkednek el, amelyre a szobákból és az étteremből is gyönyörű kilátás nyílik, és amelyben akár horgászni is lehet.


NTAK szám: EG21030814

Szőlőszem Farm

Szőlőszem Farm

Dózsa Gyögy út 19. , Tiszaszőlős
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Koreny Bt. Cégjegyzékszám: 01-06-118398


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
2 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Játszótér
Konferencia terem
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,4 km