Fedezze fel Budapestet egy luxus szállodából, és pihenjen a főváros központjában, a stílusos Continental Hotel Budapest **** superiorban. Lazítson a wellness részlegben és gyönyörködjön a tetőtéri medencéből nyíló kilátásban. Utalványunknak köszönhetően bőséges büféreggeliben lehet része, valamint 20% -os kedvezményben részesül a Galéria kávézóban és 15% kedvezményben a wellness kezelésekre. A szálloda foglaltságától függően akár Deluxe vagy Executive szobát is kérhet.

A szálláshelyről

A modern Continental Hotel Budapest **** superior a remek elhelyezkedésével, fényűző, művészi belső tereivel, a medencével ellátott tetőterasszal méltán vált Budapest egyik legjobb szállodájává. A történelmi zsidónegyed és a magyar főváros pezsgő élete egy karnyújtásnyira található. Bár a szálloda a városközpontban helyezkedik el, az itt töltött idő mégis pihentető és békés.

Hol fogok aludni?

Szállása Standard vagy Deluxe kétágyas szobában lesz, amely klimatizált.

A Standard szobák 18-20 m²-esek. A szobábanLCD műholdas TV, WiFi csatlakozás, minibár, széf, tea- és kávéfőzési lehetőség, telefon, légkondicionáló, valamint hajszárítóval és zuhanyzóval vagy káddal ellátott, saját fürdőszoba. A tökéletes pihenés érdekében az ablakok hangszigeteltek, és párnamenüből választhat, azaz a kényelme érdekében számos párna lehetőség áll rendelkezésre.

Az Executive szobák tágasabbak (30-35 m²) és a Standard szobák felszereltsége mellett, kényelmes fotelekkel ellátott ülősarokkal rendelkeznek, valamint fürdőköpeny és papucs is várja a vendégeket..

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A francia és magyar konyha legjobbjait kóstolhatja meg az Araz étteremben, vagy az udvaron található teraszon. Bőséges büféreggelit szolgálnak fel minden reggel a vendégek számára.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlegében beltéri medence (4x8 m), szabadtéri medence, pezsgőfürdő, finn és infraszauna várja Önt. Ha pedig egy kis mozgásra vágyna, edzhet a modern fitneszteremben.


SZ19000519

Continental Hotel Budapest ****superior

Continental Hotel Budapest ****superior

Dohány utca 42-44 , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Joy Hotels Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-177739


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
25 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 21 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
3,2 km
Busz megálló
0,2 km