Szálljon meg a Dunaparton, a 4 csillagos Aquincum Hotel Budapest szállodában, a Margit-szigettel szemben. Hagyja egy kicsit maga mögött a mindennapok gondjait és lazuljon el a hotel wellness részlegében és élvezze a termálmedencék, a pezsgőfürdő és a szaunák jótékony hatását Utalványunknak köszönhetően a főváros felfedezése előtt egy gazdag büféreggelivel kezdheti a napját, de választhat félpanziós ellátást is, valamint 20% kedvezményben részesül a kényeztető masszázsokból.

A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Aquincumban eltöltött idő csak bebizonyította számomra, hogy Budapest a legrosszabb időjárás esetén is remek kikapcsolódást kínál. A bőséges svédasztalos reggeli során kellő energiával telve tudtuk felfedezni az ország fővárosát. A kalandoktól teli nap után pedig a termálmedencékben melegedhettünk fel. A szobánk igazán fényűző, az ágyunk pedig nagyon kényelmes volt, amin nagyon jókat tudtunk aludni. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vörösbor is, amit a Duna-partra néző kilátás közben fogyasztottunk el éjszaka. A közeli kirándulások közül mindenképpen ajánlanám a Margitsziget meglátogatását, ami pont a szállodával szemben van. ” Teljes értékelés

Eliška Kordulová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2023

A szálláshelyről

Az Aquincum Hotel Budapest **** a főváros történelmi részén, Óbudán található. Közvetlen környezetében hangulatos utcákon sétálhat, ahol számos étterem, kávézó és borozó található. Budapesten tartózkodva feltétlenül látogassa meg a Budai Várat, a Parlament épületét vagy a Halászbástyát (6 km). Alkonyatkor csodás látványban lehet része a Duna partján (200 m) sétálva. Népszerű turisztikai célpont a Városliget (5 km) is, ahol a Vajdahunyad vára, valamint a Fővárosi Állat- és növénykert is található. A Budai Vár környéke és a festői Duna-part az UNESCO világörökség része.

Hol fogok aludni?

Szállása kellemes meleg színekkel rendelkező Superior szobában lesz. A szoba felszereltsége: légkondicionáló, telefon, műholdas TV, rádió, WiFi kapcsolat, széf, minibár, vízforraló és saját fürdőszoba hajszárítóval és fürdőköpennyel. A Superior szobában 1 pótágy elhelyezésére van lehetőség (ez az opció max. 3 fő elhelyezésére alkalmas). A családok számára ideális választás lehet a Családi szoba, amely akár 6 fő kényelmes elhelyezésére is alkalmas. (4 felnőtt + 2 gyerek 12 éves korig pótágyon.) Két, ajtóval összekötött Superior szobából áll, két fürdőszobával és a fent említett kényelmi szolgáltatásokkal. (A családi szoba felára magában foglalja két gyermek vagy további két felnőtt tartózkodását.)

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda bőséges svédasztalos reggelit kínál, hagyományos magyar és nemzetközi ételekkel. A vacsorát a szálloda étlapjáról választhatja ki. Az alapanyagok beszerzésénél nagyon ügyelnek az alapanyagok helyi eredetére és a szezonalitására. A The River Bar könnyű harapnivalókat, frissítő italokat, koktélokat és kávékülönlegességeket kínál. A nyári szezonban a teraszon is elfogyaszthatja az italokat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha pihenésre vágyik, látogassa meg a szálloda Aronia Spa & Wellness részlegét, ahol számos wellness szolgáltatás közül választhat (masszázsok, fürdők, szauna). Akár csobbanhat egyet az úszómedencében, vagy a termálvizes medencékben elmerülve is lazíthat. A sportok kedvelői a fitneszteremben edzhetnek egyet. Ha megéhezik a wellnessben töltött pihenése közben próbálja ki a Spa Bistro ételeit.


SZ19000958

The Aquincum Hotel Budapest ****

The Aquincum Hotel Budapest ****

Árpád fejedelem útja 94. , Budapešť
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Thermal Hotel Aquincum Zrt. Cégjegyzékszám: 01-10-044610


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Fitness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
6 km
Távolság a fürdőtől
3,5 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
2,1 km

Utazási tippek

Budapest

BudapestUtazási tipp

A magyar főváros az egyik legszebb város Európában és a világban, amelyben több mint száz termálforrás és kút található. Mindenképpen megér egy hosszabb látogatást, nemcsak olyan műemlékek miatt, mint a Királyi Palota (másnéven Budai Vár), a Parlament épülete, a Margit-sziget vagy a Halászbástya, hanem a gazdag kulturális élet, a helyi piac, híres éttermek és egyéb turisztikai látványosságok miatt is. Az említett Budai Vár a Budapesten átfolyó Duna partján helyezkedik el, és az Andrássy sugárúttal együtt szerepel az UNESCO Világörökség listáján.

Mit ne hagyjon ki ha Budapesten jár?

  • Kirándulás a Mátyás templomba a Halászbástya tornyával és csodálatos kilátással a városra
  • Túra a Parlament épületében és környékén
  • Séta a Margit szigeten a Duna közepén, amely tulajdnképpen egy nagy, gondozott park
  • Budapest egyik legfontosabb utcájának, a Váci utcának felfedezése, amely a 19. és 20. század változó építészeti stílusának példája
  • Látogatás a budapesti fürdőkben, például a Széchenyi termálfürdőben, ahol reumát, mozgásszervi, légzőszervi és emésztőrendszeri rendellenességeket, ízületi gyulladást és ideggyulladást kezelnek.
További információ
Budapesti fürdők
Budapesti fürdők
Halászbástya
Halászbástya
Tropicarium
Tropicarium