Legyen része egy fantasztikus pihenésben Eger történelmi városában! A Bacchus Panzió ***-ban kényelmes szobákban szállhat meg, félpanziós ellátással, illetve felár ellenében a wellness-részlegbe való belépés és masszázsok lehetőségével. Utalványunk belépőt is tartalmaz az Ön által választott gyógyfürdőbe is. A családosok örömére a 4 év alatti gyermekek ingyenesen tarthatnak szüleikkel.

A szálláshelyről

A Bacchus Panzió *** Eger csodaszép történelmi városában található a híres "Szépasszonyvölgy" közelében. A belváros mindössze 10 perces sétával elérhető, a történelmi városközpont az érsekkerttel a Dobó térrel és az érseki palota, a termálfürdő szintén. Fedezze fel Eger minden látnivalóját, a 17 templom egyikét, a várat, a 17. századi minaretet vagy a Város a város alatt földalatti pincehálózatát. Érdekes lehet még a Valide Sultana Fürdőrom, és a Bazilika is. A Lyceum tetején pedig a csillagvizsgálóban megtekinthetik a máig működő camera obscurát, csodás kilátásban lehet részük a panorámateraszról, illetve gyönyörködhetnek a főegyházmegyei könyvtár freskóiban is.

A nevezetességek sorából nem hagyhatjuk ki a helyi termál és török fürdőket sem. A Török Fürdő varázslatos, 1600-as évekből származó medencékkel büszkélkedhet. A hatalmas területű Egri Termál- és Strandfürdő számtalan fedett és szabadtéri medencével rendelkezik.

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szoba kényelmes ágyakkal, TV-vel, hűtőszekrénnyel és zuhanyzós fürdőszobával van felszerelve. Az ablakokból szép kilátás nyílik a játszótérrel ellátott kertre vagy az utcára. Felár ellenében superior szobát vagy apartmant is választhat.

A Superior szobák egy új épületben találhatóak, modernebb berendezéssel, némelyik erkéllyel és légkondicionálóval rendelkezik. A szobákban síkképernyős TV, privát fürdőszoba (az egyik szobában még pezsgőfürdő is található) és hűtőszekrény is található. Ezekben a szobákban lehetőség van pótágy elhelyezésére is.

Az apartmanok külön találhatók, mindegyikben előszoba, fürdőszoba, külön hálószoba és nappali található TV-vel, amelyhez egy felszerelt konyha is tartozik hűtőszekrénnyel. A nappaliban lehetőség van pótágy elhelyezésére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház éttermében kiváló magyar és nemzetközi fogásokat szolgálnak fel, melyeket jó idő esetén a teraszon is elfogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A panzió része egy wellness-részleg, ahol felár ellenében remek kikapcsolódás várja. A lehetőségek között finn szauna, gőzfürdő és sófal pihenőszékekkel is található. Felár ellenében választhat egy külsős masszőr áltan nyújtott pihentető masszázsok közül is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A panzió melletti kerthelyiségben pihenőhinta és homokozó is található.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, akkor kipróbálhatja a biliárdot is.


PA19002118 - Panzió

Bacchus Panzió ***

Bacchus Panzió ***

Szépasszonyvölgy utca 29. , Eger
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
BaraTím Kft. Cégjegyzékszám: 10-09-024611


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
3 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 1 500 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a fürdőtől
1,8 km
Busz megálló
0,2 km