Tapasztalja meg a tökéletes wellness üdülés élményét a körmendi Mjus Resort & Thermal Park ****-ban. Lazítson a termálmedencékben, szaunákban, pezsgőfürdőkben (1800 m² vízfelületen), és kóstolja meg a félpanziós ellátás keretében az olasz étterem fantasztikus fogásait. A családosok örömére számtalan gyermek programlehetőség adott.

A Travelking által ellenőrizve

“Egyértelműen az egyik kedvenc helyem! A szálloda gyönyörű, modern szobákkal és dizájnnal rendelkezik. A reggelinél és a vacsoránál széles a választék. A spa és a barlang-medencéből nyíló kilátás is fantasztikus. Nagyon ajánlom, különösen azoknak a pároknak, akik egy kis romantikára és kikapcsolódásra vágynak.”

Zoltan Horvath - Magyar értékesítési csapatvezető
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2019

Tudta, hogy...?

A szálloda tulajdonosai eredetileg kézművesek, akik egy kis műhelyben dolgoztak az olasz Garda-tó közelében lévő bőrcipők gyártásában. Az évek során a vállalat fejlődött, nőtt, új embereket vettek fel, és új helyiségeket kellett találni. A céget kiterjesztették Magyarországra is, ahová a család költözött, és ahol sok éven át még foglalkozásuknak éltek. Később azonban a termelés Magyarországon kívülre költözött, így a család 2016-ban úgy döntött, hogy egy szállodát épít egykori gyáruk helyén. Így jött létre az MJUS Resort & Thermal Park **** superior.


A szálláshelyről

A MJUS Resort & Thermal Park **** superior Körmend városban található, amely a Rába folyó partján fekszik az Őrségi Nemzeti Park szívében. A város különleges stílusú házaival és kastélyával szinte hívogat egy kellemes sétára és ideális kiindulópontként szolgál számos kiránduláshoz.

A környéken olyan városok találhatóak mint például: Szombathely , amelyet Magyarország egyik legrégebbi városának tartanak (25 km), megnézheti Sárvár (44 km) gyönyörű botanikus kertjét, vagy látogasson el Zalaegerszegre (30 km) vagy Hévizre (60 km) ), amely a világ legnagyobb biológiailag aktív természetes termáltavának köszönheti ismertségét.

Színpompás virágokkal teli rétek, sűrű erdők és gazdag állatvilág, mint például Európa legkisebb madarai, a közönséges és tűzmadár nyulak, a folyó partján jégmadarak és kócsagok.

Látogasson el a történelmi 15. századi kastélyba, gyönyörű kastélykertjével. Körmend számos vonzó kiránduláshoz is ideális helyen fekszik. Az állatbarátok az Örségi Nemzeti Parkban található Kerca Bio Lovasfarm (30 km) felé vehetik az irányt, ahol lovagolhatnak és megkóstolhatják a regionális konyhát is.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas Prémium szobában, 27 m² alapterületen és erkéllyel. A szobák nagyon kényelmes ágyakkal, műholdas TV-vel, minibárral, kinyitható kanapéval, íróasztallal, WiFi-csatlakozással, széffel, hajszárítóval és privát fürdőszobával rendelkeznek, beleértve a természetes szépségápolási termékeket. Kérésre pótágy is elhelyezhető a szobában.

A Grand szoba, ahogy a neve is mutatja, még több helyet kínál összesen 31 m²-en. Ez a szoba is rendelkezik erkéllyel, valamint egy kényelmes kanapéval és egy nagy franciaággyal. A Grand szoba 2 pótággyal is bővíthető, így akár 4 személy számára is alkalmas lehet.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggel kezdje a napot egy finom büféreggelivel. Ha bármikor megéhezik a nap folyamán vagy egy italra vágyna, egy pizzéria igazi olasz pizzával, cukrászda desszertekkel és házi fagylalttal, borozó tele kiváló borokkal és többféle bár is rendelkezésre áll a szálloda területén. Este a Lo Spaghetto étteremben svédasztalos vacsorát szolgálnak fel, de választhat az étlap finomságai közül is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Kivételes élményekben lehet része a szálloda termál parkjában , a több mint 1800 m² vízfelülettel és 45 000 m² füves területtel és amelyet több mint 1000 m mélyről feltörő termálvíz táplál. Mit talál itt?

  • Szabadtéri medence: frissítő tómedence (20-25 °C) bárral és gyermekrészleggel, panorámás pezsgőfürdő (28-32 °C) tájra néző kilátással, hidromasszázs pezsgőfürdő (28-32 °C), vízicsúszdák.
  • Beltéri medencék: barlangmedence (32-34 °C) gyönyörű kilátással, ókori római fürdőkre emlékeztető mozaikmedence (34-36 °C), csúszdás gyermekmedence (33-35 °C).
  • Szaunavilág: finn szauna (80-90 °C), szénaszauna (50-60 °C) jótékony gyógynövényekkel, gőzfürdő (42-48 °C), római fürdő (30-40 °C), bioszauna (45-55 °C), Kneipp-sétány, élményzuhanyok és relaxációs zóna.
  • Masszázsok és kezelések: lávaköves masszázs, shiatsu masszázs, hidratáló fürdő stb.
  • Fitneszterem professzionális fitneszgépekkel.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodában különös figyelmet fordítanak a legkissebbek igényeire is. A wellnessrészlegben gyermekmedence, pancsoló és 2 csúszda található. Két játszószoba is várja a gyerekeket várral , csúszdákkal és labdamedencével és két szabadtéri játszótér csúszdákkal, trambulinnal és hintákkal. Minden nap animációs programokat szerveznek az egész család számára, így unatkozni egy percig sem fog a család egyetlen tagja sem.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda sport- és szabadidős tevékenységek széles választékát kínálja. Tenisz, kosárlabda, mini foci beltéri is szabadtéri edzőterem - csak, hogy néhányat említsünk a lehetőségek közül. A hatalmas szabadtéri területek ideálisak kocogáshoz vagy gyors gyalogláshoz is. További különlegesség a szabadtéri színpad, ahol különféle előadásokat és koncerteket tartanak.


NTAK: SZ19002383

MJUS Resort & Thermal Park ****

MJUS Resort & Thermal Park ****

Rákóczi F. u. 154 , Körmend
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Kristilla Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Cégjegyzékszám: 18-09-106709


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Baby barát
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,6 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,3 km

Utazási tippek

Szombathely

Szombathely Utazási tipp

A nyugat-magyarországi város a Római Birodalom idejéből származó műemlékek, valamint a gazdag kulturális élet és kellemes környezet miatt kedvelt a turisták körében. Mindenbizonnyal a legkedveltebb látványosság Szombathelyen a Csónakázó-tó valamint az Iseum, amely az egykori Isida templom helyén épült.

St. Gotthard Spa & Wellness
St. Gotthard Spa & Wellness
Hársas tó
Hársas tó
Szentgotthárdi Római Katolikus Templom
Szentgotthárdi Római Katolikus Templom