Töltsön el egy nagyszerű pihenést a szaunával és termálmedencével rendelkező hangulatos Termál Panzió Igalban. A vizes élményekről az Igali Gyógyfürdő gondoskodik, amely mindössze 200 méterre található. Utalványunknak köszönhetően kiváló félpanziós ellátásban lesz része. Ha pedig inkább szárazföldi kikapcsolódásra vágyna, akkor felfedezheti a környék természeti szépségeit és történelmi látnivalóit is.

A szálláshelyről

A Termál Panzió Igal a magyarországi Igal fürdővárosban található, mindössze 200 méterre a helyi gyógyfürdőtől és mintegy 45 km-re a Balatontól. Természetesen a lenépszerűbb látványosság a gyógyfürdő lesz, de maga a város és a környék is elvarázsolja majd gyönyörű természetével és érdekes történelmi látnivalóival.

A fürdővárosban sétálva megcsodálhatja a 15. századból származó Római katolikus templomot (1,1 km), amely 1756-ban nyerte el jelenlegi formáját. A templomkertben a világháború áldozatainak emlékművét tekintheti meg. Látogasson el a Szent-Donát kápolnához (1 km) , vagy sétáljon el a Kálvária-domb (1 km) emlékparkhoz.

Tegyen egy kirándulást Kaposvár (25,3 km) városába, ahol számos érdekes történelmi helyet fedezhet fel, mint például a Takáts Gyula Emlékház, a Csiky Gergely Színház, a Szentjakabi Bencés Apátság romkert. Ha vizes élményekre vágyik, akkor látogasson el a kaposvári Virágfürdőbe, amely a Dunántúl legnagyobb egybefüggő vízfelületű élményfürdője. Ha további érdekes kalandokra vágyik, menjen el a Pannon Lovasakadémia lovas klubba, vagy a Meistro Lovasklubba. Látogasson el a Zselic ékkövébe, a Szennai Skanzenbe (34,2 km) vagy a Katica Tanya Élményközpontot (38,9 km) is felfedezheti.

Felfedezheti a Balaton (45 km) partját is, amely nagyszerű látnivalókkal várja. Kerékpározhat a híres Balaton bringakörúton, vagy meglátogathatja Balatonfüred fürdővárosát (54 km) és a bájos Tihany félszigetet (46,6 km) is, amely gyönyörű bencés apátságával és illatos levendulával borított rétjeivel teljesen leveszi majd a lábáról.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos kétágyas szobában lesz, amely franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal rendelkezik. Mindegyik szobában TV és privát zuhanyzós fürdőszoba található WC-vel. Néhány szobához saját erkély vagy terasz is tartozik.

Egyes szobákban pótágy elhelyezésére is van lehetőség egy gyermek vagy egy plusz felnőtt részére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A félpanziós ellátás során bőséges reggeliben és ízletes svédasztalos vacsorában lehet része, ahol megkóstolhatja a helyi specialitásokat, de a jól ismert nemzetközi ételek is megtalálhatóak. Az étterem egy tágas kültéri terasszal is rendelkezik, ahol szép időben igazán jó élmény lesz elfogyasztani ezeket a finomságokat, vagy egy csésze finom kávét. Ebédre az à la carte menüből tud rendelni, vagy felfedezheti a közeli éttermek egyikét is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Közvetlenül a vendégházban található egy kis wellness-részleg, ahol a finn és infra szaunával kényeztetheti magát, valamint ha csobbanni támadna kedve, akkor próbálja ki a fedett termálmedencét. A vendégháztól mindössze 200 méterre várja a híres Igali-Gyógyfürdő, amely a Dél-Dunántúl egyik legrégebbi gyógyfürdője.

A fürdőben 13 medence - 5 fedett (termál-, gyógy-, élmény-, élményfürdő élményelemekkel, merülő), 6 szabadtéri (élményfürdő élményelemekkel, úszó, 3 gyermek, strand) és 2 részben fedett termálmedence. A fürdő több mint 600 m mélységből feltörő gyógyvizet használ termálmedencéiben. Egy szaunavilág 2 finn és 2 infra szaunával, valamint egy kényelmes nyugágyakkal rendelkező relaxációs zóna.

Thermal Panzió Igal

Thermal Panzió Igal

Rákóczi tér 25/a , Igal
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Igal Szolgáltató Kft. Cégjegyzékszám: 1409303794


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság a fürdőtől
0,2 km
Busz megálló
0,1 km
Aquapark
0,2 km