Fedezze fel Magyarország leghűségesebb városát Sopront és látogasson el a Hotel Lővér *** superior szállodába, ahol teljesen maga mögött hagyhatja a hétköznapi teendőket és feltöltődhet ebben a festői történelmi városban. Lazuljon el a medencével és szaunákkal felszerelt wellness-részlegben. Utalványunknak köszönhetően félpanziós ellátásban lesz része, valamint a csomagtípustól függően belépőt kap a hegykői Sá-Ra termálfürdőbe is.

A Travelking által ellenőrizve

“"Már megérkezésünkkor lenyűgözött bennünket a gyönyörű erdővel körülvett szálloda, amely tökéletes a gyermekes családok számára. Rengeteg hely van, ahol kikapcsolódhatnak - a wellness-részleg, a játszószoba, valamint a szabadtéri játszótér mászókákkal és az óriás sakktáblával. Nagyon pihentető volt számunkra a wellness-részleg, élveztük a közös időtöltést és szívesen látogattunk el a bárba is, ahol finom kevert italokat kínálnak. A szálloda körül rengeteg természetjáró ösvény található, ahol ledolgozhattuk a szálloda finom és bőséges ételeit. :-) A feleségemmel megbeszéltük, hogy mindenképpen visszatérünk majd még ide egyszer.” Teljes értékelés

Vladimír Dvořák - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2022

A szálláshelyről

A Hotel Lővér *** superior Magyarország egyik legrégebbi városában, Sopronban található, az osztrák határ közelében. A gyönyörű erdővel körülvett szálloda tökéletes kikapcsolódást kínál, többek között saját wellness-részlegének köszönhetően. Emellett rengeteg történelmi nevezetesség, érdekes látnivaló várja az idelátogató vendégeket.

Gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt nagyszerű élményeket nyújt majd a 900 méter hosszú nyári bobpálya (4 km) vagy a Lővér vidámpark (1,9 km). Fedezze fel a soproni Taródi-várat (2,1 km), míg a Károly (1 km), a Sörházdombi (1 km) és a Várhelyi (1 km) kilátótornyokból gyönyörű kilátásban lesz része a városra és a környékére. A 19. századi botanikus kertben megismerkedhet a változatos helyi növényvilággal, a gyerekeket pedig érdekes kihívásokkal és izgalmas játékokkal tarkított erdei tanösvényre viheti. Egy mozgalmas nap után kényeztesse magát édes finomságokkal a Harrer Csokoládéműhelyben (4,7 km), vagy pihenjen a híres olimpiai bajnokról elnevezett Lővér Fürdő és Csík Ferenc Uszodában.

Kirándujon a közelben található gyönyörű kastélyok és várak körül, mint például a fertődi Esterházy-kastély (26,4 km) vagy a nagycenki Széchenyi-kastély (14,2 km). Az osztrák határ közelségét kihasználva Bécs (70 km) városába is ellátogathat, ahol például a barokk Schönbrunni kastély és az 1725-ben alapított Schönbrunni Állatkert található, amely ma egyike a világ azon kevés állatkertjeinek, ahol óriáspandákat tenyésztenek. Érdemes meglátogatni a Familypark-ot is a hullámvasutakkal, körhintákkal, sárkánybarlanggal, óriáscsúszdával, mászó labirintusokkal, gyermekállatkerttel és számtalan más attrakcióval várják a vendégeket.

Hol fogok aludni?

A Kétágyas szoba 20 m²-es és választhat erkélyes vagy erkély nélküli, illetve parkra néző kétágyas szobák közül. A szoba felszereltsége egy franciaágy, íróasztal székkel, TV, telefon, minibár és természetesen WiFi kapcsolat. A szobához zuhanyzóval vagy káddal és hajszárítóval ellátott fürdőszoba tartozik.

Az egylégterű családi szoba (22 m²) maximum 3 fő elhelyezésére alkalmas. A szobában egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy/kanapé, TV, íróasztal, minibár, telefon és WiFi kapcsolat található. A fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval van felszerelve. A szoba nem rendelkezik erkéllyel.

A 40 m² alapterületű összenyitható szoba tulajdonképpen 2 kétágyas szoba, melyeket összenyitunk, így akár 4 fő elhelyezésére is alkalmas, mely során a vendégek a 2 kádas fürdőszoba extra előnyeit élvezhetik. A szobához erkély, TV, minibár, telefon, WiFi kapcsolat és hajszárító is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Borostyán Éttermében tökéletes gondoskodás lesz Önről. Indítsa napját egy bőséges büféreggelivel, amely hideg és meleg ételek, szezonális gyümölcsök, friss sajtok, reggelizőpelyhek és sok más finomság széles választékát kínálja.

A vacsora szintén svédasztalos formában kerül tálalásra, ahol hideg és meleg előételekkel, többféle ízletes főétellel, salátákkal, valamint desszertek széles választékával várják a vendégeket. A büfé mindig tartalmaz vegetáriánus és diétás ételeket is, de a különleges étrendi igényeket érdemes előre jelezni. Ezenkívül a kávézó egész nap látogatható, ahol egy finom kávét, könnyű harapnivalókat, csapolt sört és koktélokat is fogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Nem kell messzire mennie a nagyszerű kikapcsolódásért. Látogasson el a szálloda wellness-részlegébe, ahol egy medence (10x4,5 m, 28 °C), 8 fős fürdőmedence (32 °C), finn és infraszauna és szolárium található. Az aktívabb vendégek számára egy súlyzós és kardió gépekkel teljesen felszerelt fitneszterem áll rendelkezésre, valamint csoportos edzésekre is van lehetőség.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a legkisebbekre is gondolt, számukra gyermek játszóház áll rendelkezésre.


SZ23058914

Hotel Lővér ***superior

Hotel Lővér ***superior

Várisi út 4. , Sopron
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
KBL & More Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-409680


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
3 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,4 km
Távolság a tótól
20 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
2 km

Utazási tippek

Sopron

Sopron Utazási tipp

Sopron a legszebb középkori városok egyike. A Lővér hegyek lábánál fekszik, csak néhány kilométerre a Fertő tótól. Sopront Magyarország barokk gyöngyének és egyben a "leghűségesebb városnak" becézik, mert az első világháború után népszavazáson úgy döntött, hogy csatlakozik Magyarországhoz, és nem a gazdagabb szomszédos Ausztriához. Sopron a lehető legjobb hely egy pihentető nyaraláshoz. Ezen felül kulináris élmény is, hiszen vörös- és fehérbort is készítenek a környéken.

Mit ne hagyjon ki, ha Sopronba látogat?

  • A belváros, amelyet egy körút vesz körül
  • A Tűztoronyt, amely különböző építészeti típusok 60 méteres keveréke
  • Európa egyik legnagyobb zsidó gótikus épületét, nevezetesen az Ó-Zsinagógát
  • A vörösborokat, különösen a Kékfrankos és merlot fajták kóstolását
  • A gyönyörű természetet a Fertő térségében, amely 2001 óta az UNESCO Világörökség része.
További információ
Lővér Fürdő és Csík Ferenc Uszoda
Lővér Fürdő és Csík Ferenc Uszoda
Soproni Bobpálya
Soproni Bobpálya
Soproni erdő
Soproni erdő