Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Sopronban található Hotel Lővér *** superior szállodáról

Utazzunk Vladimírral a Travelking csapatának egyik tagjával a Sopronban található Hotel Lővér *** superior szállodához. Most mindent megtudhatunk a szállásról, az ellátásról és a környékbeli kihagyhatatlan látnivalókról.
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Sopronban található Hotel Lővér *** superior szállodáról

Alapinformációk az utazásról

  • Mikor jártál itt?: 2022.05.06. - 2022.05.08.
  • Hol szálltál meg?: Hotel Lővér *** superior
  • Hol található a szállás?: Sopron
  • Kivel utaztál?: A családommal
  • Milyen volt az ellátás?: Teljes ellátásban volt részünk
  • Mivel utaztál?: Autóval

Hová és hogyan utaztatok?

A családommal úgy döntöttünk, hogy elmegyünk egy pár napos kikapcsolódásra és ehhez Sopront tűztük ki úticélul. Mivel a gyerekeink imádnak pancsolni, ezért mindenképp olyan szállodát szerettünk volna választani, ahol van wellness-részleg is, így jutott a Hotel Lővér ***superior szállodára a választásunk. A szálloda Magyarország egyik legrégebbi városában, Sopronban található, ami egy kb. 3 órás autóútra van Uherské Hradiště cseh kisvárostól, ahonnan indultunk. Az utat megtehetjük akár Ausztrián, vagy Szlovákián keresztül is, de mindkét esetben az útvonal egy része autópályán vezet, ezért ne felejtsük el beszerezni nem csak magyar, hanem az osztrák vagy a szlovák autópálya-matricákat is.

Milyen volt a parkolás?

A szállodánál egy zárt parkoló található, ahol bőven volt hely a vendégek autói számára.

Vendégvélemény a Sopronban található Hotel Lővér *** superior szállodáról

Hol szálltatok meg?

A Hotel Lővér *** superior szállodát a navigáció segítségével nagyon egyszerű volt megtalálni. Már a megérkezésünkkor teljesen levett bennünnket a lábunkról a gyönyörű környezet. Valójában talán ez volt a legszebb szállodai környezet, amit eddig én Magyarországon tapasztaltam. A szálloda közvetlenül az erdei park területén helyezkedik el, így teljesen körülveszi az embert a lenyűgöző természeti környezet. A levegő kicsit hűvösebb volt, ugyanakkor kellemes és frissítő. A közelben (100 méteren belül) több erdei ösvény is van, amelyek kilátókhoz, vadászterületekhez és egyéb érdekes helyekre vezetnek.

A feleségemmel és két gyermekemmel utaztam. Kétágyas szobákban szálltunk meg. Ezek két teljes értékű szobák voltak, privát fürdőszobával. A gyerekek teljesen el voltak ragadtatva, hogy saját szobájuk van TV-vel, hűtővel és telefonnal (már tervezgették, hogy mit fognak rendelni a szüleik pénzén. :-) Még nekünk szülőknek is teljesen megfelelt a szoba felszereltsége. Rengeteg hely volt, a szobát a kényelmes franciaágy uralta, volt egy TV, amin még cseh rajzfilmekre is ráhangolódhattunk. A fürdőszobában kád, rengeteg törölköző és hajszárító is a rendelkezésünkre állt.

Mesélj az ellátásról!

Utalányunknak köszönhetően teljes ellátásban volt részünk, tehát az étkezésünk teljesen a szállodán belül volt megoldva, így nem kellett elmennünk a közeli éttermekbe.

A reggelik bőségesek és nagyon finomak voltak. A kínálatban volt rántotta, kolbász, zsemle, müzli és joghurt azoknak, akik édesebben akarták kezdeni a napot. Sok zöldség és gyümölcs közül lehetett választani. Az ebédek könnyebbek voltak, de ez egyébként a csomag leírásában is szerepelt, így ezt figyelembe is vettük. Az ebéd során kétféle leves és kétféle főétel közül lehetett választani. A gyerekek nem tudtak ellenállni a lehetőségnek, hogy frissen készített nutellás palacsintát vásároljanak, darabonként kb. 320 HUF áron.

A nap tökéletes befejezése volt a fantasztikus vacsora! Az egyik legjobb, amit valaha én szállodában ettem. A kínálatban rengeteg különböző főétel (talán 10 féle), plusz többféle előétel, kétféle leves (a marhahúsleves volt a kedvenc), 3 féle desszert (mindig két hideg és egy különleges meleg desszert), valamint egy salátabár volt. Természetesen voltak házi limonádék (uborka, menta, málna) és 4 féle gyümölcslé (multivitamin, narancs, grapefruit és alma). A gyerekek mindig nagyon izgatottak voltak, mert a vacsora végén háromféle fagylalt közül választhattak.

Milyen wellness lehetőségek voltak a szállodában?

A szálloda wellness-részlege is kifogástalan volt. Mindössze annyi dolgunk volt, hogy a szobánkban felvettük a köntöst, és lifttel lementünk a wellness-részlegbe, ahol volt egy nagy, 15 fős pezsgőfürdő 35 °C körüli vízhőmérséklettel, egy 28-30 °C-os úszómedence, valamint két finn szauna. Az aromaszaunát 85-90 °C-ra, a másodikat pedig 100 °C-ra is felmelegítették. A wellness-részlegbe belépve egy kedves úriember fogadott minket, aki a szauna lepedők kiosztásáért és az italok utántöltéséért felelt, hogy az ivási rendet biztosítsa. Öltözködni mind a külön öltözőben, mind a szaunateremben lehetett. A fürdőbe igencsak javasolnám a papucsot, mivel mezítláb elég csúszós volt.

A csomagunk szolgáltatásain felül felül igénybe vettük a helyi lábápoló és masszőr szolgáltatását. A pedikűr kb. 5500 HUF-ba került (körömlakkal együtt), a 30 perces masszázs pedig ugyancsak ennyibe. Teljesen elégedettek voltunk a pedikűrös és a masszőr munkájával, aki ráadásul nagyon kedves és segítőkész is volt. Csak előző nap kellett egyeztetnünk a recepción, hogy milyen szolgáltatásokra vagyunk kíváncsiak és mindent elintéztek. A plusz szolgáltatásokat a szobaszámunkkal a recepción felírták és távozáskor pedig kifizettük őket.

Milyen szolgáltatások voltak a gyermekek számára?

A szálloda szerintem tökéletes gyermekes családok számára. A kisebb gyerekek számára egy játszószoba is a rendelkezésre állt. A mi gyerekeink 7 és 10 évesek és mindketten ott játszottak, aminek mi szülők is nagyon örültünk. Sőt, közvetlenül a játszószoba mellett volt egy bár, elképesztően kényelmes nagy székekkel, ahová a feleségemmel bekuckózhattunk. Pont jó volt mert láttuk a gyerekeket, ugyanakkor nem hallottuk a hangzavart. :-) A szálloda kültéri részén volt még egy csúszdával és hintákkal felszerelt játszótér, két pingpongasztal, valamint egy szabadtéri sakk is, ami a mi gyerekeinket nagyon érdekelte.

Még bónuszként megemlíteném a tágas éttermet, ahol mindig volt 4 személyes asztal, és bőven volt 6-10 személyes asztal is. Így a nagyobb családok is kényelmesen tudtak étkezni.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?

Mindenképpen ajánlom, hogy látogasson el Sopron központjába, ahol rengeteg kulturális látnivalót és nevezetességet láthat. Érdemes megnézni a középkori zsinagógákat, a Nagyboldogasszony templomot és a helyi színházat. A központban található egy 60 méter magas tűztorony is, valamint rengeteg étterem, kávézó és szuvenírbolt is található. A szálloda közelében sok természetjáró ösvény van, amelyeken végig haladva felfedezheti a Soproni erdőt. Ezek az ösvények igazán jól karbantartottak és alkalmasak kisgyermekekkel vagy babakocsival való kirándulásra is.


Röviden hogyan foglalnád össze a Hotel Lővér *** superior szállodában szerzett élményeket?

"Már megérkezésünkkor lenyűgözött bennünket a gyönyörű erdővel körülvett szálloda, amely tökéletes a gyermekes családok számára. Rengeteg hely van, ahol kikapcsolódhatnak - a wellness-részleg, a játszószoba, valamint a szabadtéri játszótér mászókákkal és az óriás sakktáblával. Nagyon pihentető volt számunkra a wellness-részleg, élveztük a közös időtöltést és szívesen látogattunk el a bárba is, ahol finom kevert italokat kínálnak. A szálloda körül rengeteg természetjáró ösvény található, ahol ledolgozhattuk a szálloda finom és bőséges ételeit. :-) A feleségemmel megbeszéltük, hogy mindenképpen visszatérünk majd még ide egyszer."


👍 A Hotel Lővér *** superior szállodát Vladimír a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 29. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet