Látogasson el az osztrák határ közelében található Gotthard Therme Hotel **** szállodába. A szállodát egy folyosó köti össze az 1500 m² vízfelülettel, ahol pezsgőfürdő, csúszdák, termálmedence, szaunavilág és vízi attrakciókkal rendelkező termálfürdő várja a kikapcsolódásra vágyókat. Töltődjön fel a medencékben, és élvezze a bőséges félpanziós ellátást, valamint az all-inclusive italokat.

A Travelking által ellenőrizve

“A Gotthard Therme Hotel & Conference szálloda egyszerűen csodálatos! Meg kell dicsérnem a makulátlanul tiszta környezetet és a hihetetlenül bőséges félpanziós ellátást, a családom és én különösen nagyra értékeltük a korlátlan italfogyasztást. Közvetlenül a szállodához kapcsolódik a St. Gotthard Spa & Wellness, így csak át kell öltözni fürdőruhába és köntösbe, és perceken belül máris élvezhetjük a vízicsúszdákat, hidromasszázs pezsgőfürdőket, medencéket és szaunákat. Az elhelyezkedés is nagyszerű, kiválóan megközelíthető Ausztria és az Őrségi Nemzeti Park. Ha nem csak a fürdőben szeretné tölteni az idejét, vegyen részt egy vezetett túrán vagy menjen el kerékpározni. Biztosan nem fogja megbánni. Tökéletes nyaralásban volt részünk és biztosan visszatérünk még ide.” Teljes értékelés

Szabolcs Laza - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-6 2023

A szálláshelyről

A Gotthard Therme Hotel & Conference **** Magyarország legnyugatibb városában, Szentgotthárdon található, Ausztria és Szlovénia határán. Szentgotthárdon található továbbá egy barokk templom, gyönyörű kerttel és egy történelmi színházépülettel.

A szálloda közvetlen közelében fellelhető az Őrség Nemzeti Park területe, ahol a túraútvonalakat követve felfedezheti a környék csodálatos természeti adottságait, számos ritka növény és állatfajjal. A Hársas-tó mindössze 6 km-re található, és megkerülhető egy 2 km hosszú jelölt nyomvonal mentén. A közeli határon átlépve meglátogatható az osztrák fürdőváros, Loipersdorf (18 km) és a festői Güssing kastély (15 km).

Hol fogok aludni?

A Superior kétágyas szoba alapterülete 25 m², a szoba felszereltségéhez légkondicionáló, TV, telefon, WiFi kapcsolat, ülősarok dohányzóasztallal, minibár, széf, hajszárító és privát fürdőszoba tartozik. A legtöbb szoba erkéllyel is rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a szálloda kertjére és a környező vidékre.

Az extra kényelem érdekében választhatja a 35 m²-es családi szobát is, ahol két pótágy elhelyezésére is van lehetőség. A szobához tartozik továbbá egy privát fürdőszoba, légkondicionáló, WiFi kapcsolat és egyéb alapvető felszerelések is. Ezek a szobatípusok nem rendelkeznek erkéllyel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kellemes hangulatú kerti terasszal rendelkező szálloda étterem bőséges és egészséges svédasztalos reggelit kínál vendégeinek. A kiváló szakácsok külön odafigyelnek a szezonalitásra és arra, hogy az alapanyagok helyi termelőktől származzanak. Esténként változatos svédasztalos vacsora várja különféle nemzetközi és magyar ételekkel. Kedvenc italának vagy könnyű harapnivalójának a felkutatására a lobby bárt javasoljuk. Az egyéb bárok a wellness részét képezik.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodában található mediterrán hangulatú wellness-részleg pálmafáival és egzotikus növényeivel tökéletes hely a kikapcsolódásra. Az üveg kupola alatt pezsgőfürdők, úszómedencék több mint 1500 m² vízfelülettel, relaxációs szoba és szaunavilág is található. Finn, gőz aromaterápiás és infravörös szauna egyaránt fellelhető a kínálatban. Kényeztesse magát a masszázsok és szépségápolási kezelések széles választékával. Látogasson el a szoláriumba, a fitness terembe vagy játsszon egy squash meccset az erre kialakított pályán.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodában a gyermekes családokra is gondolnak, hiszen igény esetén a személyzet felszerelést biztosít a legfiatalabb vendégek számára, például gyermekágyat, kádat, gyermeksarkot és ülőhelyet etetőszékkel. A wellness-részlegben gyermek- és oktató medencét és csúszdákat találhat. Sok móka várja a gyermeksarkokat és a kültéri játszóteret meglátogatókat. A nyári hónapokban és az ünnepek alatt szórakoztató animációs programok is várják a legkisebbeket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A helyi termálvíz segíti az izom-csontrendszeri betegségek, nőgyógyászati problémák kezelését és a sportsérülések utáni rehabilitációt. Jótékony hatással van a neurológiai betegségek, az érrendszeri rendellenességek kezelésére, és alkalmas az izmok általános relaxációjára.


SZ19000221

Gotthard Therme Hotel & Conference ****

Gotthard Therme Hotel & Conference ****

Füzesi út 3/B , Szentgotthárd
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Gral Europe Kft. Cégjegyzékszám: 14899339-2-41


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a fürdőtől
20 m
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
20 m

Utazási tippek

St. Gotthard Spa & Wellness

St. Gotthard Spa & Wellness Utazási tipp

Természetes kő járdákkal, pálmafákkal és más egzotikus növényekkel várja önt a St. Gotthard Spa & Wellness, ahol úgy érzheti magát, mintha a Földközi-tengernél lenne. A gyógyfürdőben termálvizes medencék sokasága található, de a gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen a sok csúszdát és látnivalótkat valamint a gyereksarkot és a szabadtéri játszóteret is felfedezhetik. A teljes napi belépő 3300 Ft-ba (kb. 11 €) kerül.

Szombathely
Szombathely
Lenti keskeny nyomtávú kisvasút
Lenti keskeny nyomtávú kisvasút
Őrségi Nemzeti Park
Őrségi Nemzeti Park